Anmäl intresse
Malmö, Hästhagen
Maribogatan 1B
2 095 000 kr som utgångspris
Avgift: 3 574 kr
inkl värme, VA, kabel-tv och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg för internetuppkoppling tillkommer månadsavgiften om 75 kr. Total månadsavgift: 3 649 kr.
Boarea: 47 m2
Rum: 2
Våning: 4 av 4
Hiss: Nej
Balkong: Ja
Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du är intresserad av detta objekt. Informationen som presenteras om objektet är inte fullständig. Fastighetsmäklaren informerar dig vidare om vad detta innebär.

Underbar tvåa högst upp med balkong i västerläge på populära Hästhagen.

En drömmig och välplanerad tvårummare på fjärde våningen med en underbar balkong i bästa åtråvärda västerläge med utsikt över den grönskande innergården. Balkongen blir naturligt våningens förlängda, sköna vardagsrum under sommarhalvåret. Vardagsrummet har renoverats varsamt och de fina, tidstypiska detaljerna bevarats. Originalekparketten från 1940-talet vilar klädsamt på golvet och under de fint bevarade fönsternischerna i vacker marmor. Detta är verkligen en drömvåning för dig som uppskattar det tidstypiska och stilrena i perfekt mix med det moderna och samtida.
Som extra bonus bor du i Brf Ryttmästaren - en gammal och välskött förening med flera grönskande och väl omhändertagna innergårdar. Läget är lugnt och näst intill idealiskt med närhet till både hav, parker och City. För pendlaren är läget optimalt med närhet till flera busshållplatser samt nära promenad- och cykelavstånd till Citytunnelns station vid Triangeln. Varmt välkommen till denna fantastiska våning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Michaela Thulin
0760-51 73 77 Mejla mig

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.