Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Gyllins Trädgård
Lönnebergagatan 41
3 995 000 kr som utgångspris
Avgift: 5 495 kr
inkl vatten, samfälligheten och återvinning. Värmekostnad tillkommer till avgiften. Obligatoriskt tillägg för Triple play om 208 kr/mån tillkommer avgiften. Kostnad för parkeringsplats tillkommer om 200:-/månad, 1 plats per hushåll finns tillgängligt.
Boarea: 122 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 5
Våning: 1 av 2 Våning 1 och 2
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
 

Radhuskänsla i två plan med två uteplatser på attraktiva Gyllins Trädgård.

Nu finns tillfälle att förvärva denna bostadsrätt med radhuskänsla och öppen planlösning med stilrena och ljusa materialval samt ett härligt ljusinsläpp. Här erbjuds ett välutrustat kök i öppen planlösning med det ljusa vardagsrummet. Vidare finns ett stort helkaklat badrum med dusch och ett praktiskt tvättrum. En trappa upp finns tre utmärkta sovrum, ett allrum samt ett helkaklat badrum med badkar. Här finns två trevliga uteplatser och ett egen parkeringsplats invid bostaden. I Gyllins trädgård bor man perfekt beläget mellan natur och stad. Närhet till grönska och vackra promenadstråk, skolor, butiker, gym och ICA Maxi. In till stan når man smidigt och enkelt med cykel, bil eller buss. Ett trevligt boende perfekt för barnfamiljen. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Teamchef & Partner Emir Salkic
0739-15 79 85 emir.salkic@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Inbjudande hall med grått praktiskt klinkergolv som strax övergår i stilren ekparket. Här finns plats för avhängning av ytterkläderna och några steg in erbjuds även förvaring i ett förråd, smart placerat under trappan.

Kök:

På vänster hand finns bostadens smakfulla Marbodal-kök med gott om förvaring bakom vita luckor med rostfria beslag. Vitt kakel pryder väggen ovanför den grå bänkskivan och den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, mikro, spishäll, ugn samt fläkt. Bardisken blir en utmärkt rumsavdelare och ger samtidigt en härlig luftig känsla och har öppen planlösning mot vardagsrummet. Ljusa väggar och vackert parkettgolv.
Följande vitvaror bjuds det på här:
- Kyl/Frys
- Diskmaskin
- Mikro
- Induktionshäll
- Ugn
- Fläkt
Samtliga vitvaror är från år 2015 och märke Siemens.

Vardagsrum:

Generöst vardagsrum med strålande ljusinsläpp från stora fönsterpartier och helglasad terrassdörr mot bostadens ena uteplats. Här inryms med lätthet såväl soffa som middagsbord eller annat möblemang efter önskemål och även här åtnjuts fint parkettgolv och ljusa väggar.

Badrum:

Badrummet är vackert helkaklat i stilsäkra färger, samt försett med takdusch bakom vikdörrar i klarglas, handduksvärmare, toalett, handfat med vit kommod samt spegel med belysning.

Tvättrum:

Separat och praktiskt tvättrum beläget bredvid badrummet med tvättmaskin och torktumlare med laminatbänkskiva ovanför samt vita väggskåp och vask.

Allrum:

En trappa upp finnes ett ljust allrum som går alldeles förträffligt att använda som TV-rum eller med enkla medel göra om till ett fjärde sovrum om behov finns.

Sovrum:

Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang, och förvaringen ombesörjs av garderober längs ena sidan. Vackert parkettgolv och väggarna är i en fin grön nyans.

Sovrum:

Fint sovrum som går alldeles utmärkt att använda som barnrum/gästrum eller för hemmakontoret. Här finns ett härligt ljusinsläpp från fönsterparti och parkettgolv och himmelsblå väggar. Förvaring erbjuds i garderober längs ena väggen.

Sovrum:

Bostadens tredje sovrum erbjuder plats för säng och skrivbord eller annat valfritt möblemang. Även här åtnjuts ett härligt ljusinsläpp samt parkettgolv och himmelsblå väggar.

Badrum:

Stort och helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vitkaklade väggar. Här finns badkar, kommod med handfat, toalett, högskåp samt badrumsskåp med spegel och belysning.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Enligt överenkommelse

Lägenhetsnummer förening:

00041

Andel i årsavgift:

11.11111 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2015

Uppvärmning:

Värmepump

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 38 kWh/m²/år
Energiklass: D
Primärenergital: 76 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2021-01-21

Förening

Namn:

Brf Orangeriet i Malmö

Organisationsnummer:

769623-8174

E-post adress:

brf.orangeriet.malmo@gmail.com

Allmänt om föreningen:

Brf Orangeriet i Malmö är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2011 och är belägen på Lönnebergagatan 37-53 i Malmö. Fastigheten Pippi 4 förvärvades 2014 och består av radhus om 2 våningar med 9 lägenheter och 0 lokaler, samtliga lägenheter har uteplats, frånluftsvärmepump samt är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Byggnaderna är uppförda 2015. Totala fastighetsarean är 1 406 kvadratmeter och fastigheten är ansluten till kommunalt nät. Mätare för lägenhetsel finns i förråd till varje radhus.

Angående uteplatserna äger föreningen marken som husen står på och samfälligheten som är parkeringen och lekplatsen ägs tillsammans med Willhem och Brf Trädgårdsmästeriet. Alla får använda gräsmattan och lekplatsen. Man delar på kostnaden i samfälligheten utifrån hur många lägenhetsandelar man är. Detta betalar föreningen. I informationspärmen som följer varje lägenhet står bland annat instruktioner för skötsel av uteplats. Föreningen har ej kunnat svara på om uteplats upplåts med nyttjanderätt eller med bostadsrätt.

SBC sköter den ekonomiska förvaltningen i föreningen.

Äger föreningen marken:

Ja

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen tillhandahåller 13 markparkeringsplatser till en kostnad av 200 kr/plats och månad, en plats är reserverad för varje radhus. Till de tre platserna utöver tillämpas kösystem.
Önskar man hyra ut sin parkeringsplats till någon annan så kan man det men platsen tillhör hushållet.

Bredband/TV:

Ett obligatoriskt tillägg för Telia Triple Play Telia (digital tv, IP telefoni och bredband) tillkommer till månadsavgiften med en kostnad på 208 kr/månad.

Renoveringar:

Byggnaderna är uppförda 2015 och endast mindre underhåll föreligger. Det sker årligen en service av värmepumparna. En 50-årig underhållsplan finns. Närmaste större underhållet kommer om 10-15 år. Närmaste plan är ommålning inom några år.

Planerat underhåll:
- 2023 Spolning av avloppsstammar.
- Ommålning inom några år.

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja

Ekonomi:

Enligt styrelsens beslut ska avgifterna höjas med minst 3% från och med 2023-01-01.

Föreningens ekonomiska förvaltare är SBC.

Föreningen tar ut följande avgifter av bostadsrättshavaren i samband med överlåtelsen:
Överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp (1208 betalas av köparen).
Pantsättningsavgift om 1 % av årets prisbasbelopp (483 kr/pant).

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående uppgifter är kontrollerade med föreningen, uppdaterad 2022-08-31. Den slutgiltige köparen uppmanas att själv kontrollera ovanstående uppgifter med representant från föreningen

Allmänt om lägenheten

Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 208:-/månad för Triple play.
Värmekostnad tillkommer till avgiften. Varje bostad har en egen frånluftspump.
Kostnad för parkeringsplats tillkommer om 200:-/månad, 1 plats per hushåll finns tillgängligt.

Bostadsrättsinnehavaren disponerar ett förråd.

Omgivning

Allmänt om området:

Trivsamt område som är mycket populärt bland barnfamiljer. Här bor man huvudsakligen i villa eller radhus men här finns även några bostadsrättsföreningar. Bebyggelsen är blandad, allt från början på seklet till helt nybyggda hus. I denna stadsdel finns det både grundskolor samt ett flertal förskolor. Bra barnomsorg med både tillgänglighet och kvalitet är en av faktorerna som gör att barnfamiljen gärna flyttar hit.

Anslutningen till yttre ringvägen ligger nära, härifrån tar man sig snabbt till Öresundsbron men även till de olika stadsdelarna i övriga Malmö. En av de stora fördelarna med att bo vid Gyllins Trädgård är just förbindelserna. Med bil tar man sig snabbt och lätt var man än tänker bege sig. Centrala Malmö når man fort. Stadsbussen går ofta så åker man kollektivtrafik tar man sig enkelt och snabbt dit man vill.

Alldeles i närheten har man ett köpcentrum med en mängd olika butiker, här är även en stormarknad med ett mycket bra utbud. Utspritt i närområdet finns även en del medelstora matbutiker. En stor fördel när man har det mesta i affärsväg runt omkring sig.

Gyllins Trädgård är ett delområde till stadsdelen Husie och beläget i östra delarna av Malmö. En lugn och trygg stadsdel där man under tid byggt mycket nytt. Populärt så det förslår, här är det ofta kö vid eventuella tomtsläpp. Barnfamiljerna har sedan länge upptäckt alla fördelar, med närheten till allt samtidigt som barnen har det bra, och här är det lätt att hitta kompisar. I de nybyggda områdena är det barnfamiljer i nästan varje hus. Lekplatser och härliga grönområden finns här gott om. Även de vuxna hittar lätt vägen till rekreation. Närbelägen golfbana kanske passar en del, eller en liten tripp till bokskogen som inte ligger allt för långt bort.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.