Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Gyllins Trädgård
Lönnebergagatan 9B (55+ boende)
2 195 000 kr
Avgift: 4 962 kr
inkl: värme och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg för bredband och kabel-TV tillkommer om 190 kr/månad. Den totala månadsavgiften blir 5 152 kr.
Boarea: 79 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 2 av 5
Hiss: Ja Hiss från markplan
Balkong: Ja
 

Optimalt planerad tvåa, kan bli trea, med generösa kvadrat och inglasad balkong!

Vi har nu det stora nöjet att få presentera detta väldisponerade seniorboende i natursköna kvarter. Här lockar snygga genomgående materialval och smarta lösningar för ett trivsamt hem. Stort badrum med egna tvättmöjligheter finns att tillgå samt en smakfull köksinteriör i vitt i en luftig planlösning med vardagsrum. Lägg därtill ett rymligt sovrum med möjlighet till ett andra sovrum i vardagsrummets generösa kvadrat, ett rikligt, genomgående ljusflöde, god förvaring och en njutbar inglasad balkong med härlig vy över gröning. Superfräscht och tilltalande 55+ boende uppfört 2014 - varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Teamchef Boney Petrovic
0728-75 20 65 boney.petrovic@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Innanför ytterdörren möts vi av ett praktiskt klinkergolv i grått som möter vita väggar och god förvaring med garderober med skjutdörrar på vardera sida.

Vardagsrum:

Vidare in når vi vardagsrummets sociala ytor som förser oss med ekparkett och väggar i vitt. I vardagsrummet finns även utrymme att dela av för ett andra sovrum om så skulle önskas. Flertalet fönsterpartier och gavelläget bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Det är även härifrån vi når den inbjudande balkongen i inglasat utförande.

Kök:

Köket från HTH ligger i direkt access med vardagsrum och förser oss med en klassisk inredning i vitt samt med bänkskiva i grå laminat med vitt kakel ovan. Maskinparken består av kyl, frys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, inbyggd ugn, spishäll och fläkt (Franke). Samtliga vitvaror kommer från Cylinda.

Sovrum:

Sovrummet bjuder in med samma enhetliga ekparkett på golv och vita väggar. Här ryms både säng som förvaring.

Badrum:

Badrummet är i helkaklat utförande med grå klinker på golv och vitt kakel på väggar. Inredningen består av WC, handfat med förvaring under, badrumsskåp, spegel och dusch med vikdörrar i glas. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovan i grå laminat samt förvaring i skåp med vita luckor.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.