Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Folkets Park
Karlshamnsgatan 3
1 650 000 kr som utgångspris
Avgift: 3 609 kr
inklusive värme, vatten och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg om 279 kr/månad för fiberbredband (100 Mbit/s), kabel-TV och IP-telefoni via Telia tillkommer.
Boarea: 52 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 1.5
Våning: 1.5 av 4 En halv trappa upp.
Hiss: Nej
 

Välplanerat och smakfullt vid Folkets Park!

En halv trappa upp finner vi denna generösa 30-talspärla på bästa Folkets Park-läge! Genomgående fina brädgolv, tidstypiska attribut, stora fönsterpartier, optimal planlösning och gott om förvaring - här finns allt! Flertalet restauranger, grönområden och dagligvaruhandel ligger precis runt hörnet liksom Nobeltorget för busskommunikation och Citytunneln för tåg. Varmt välkomna!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

En halv trappa upp välkomnas vi in till denna fint omhändertagna lägenhet fördelad på 52 generösa kvadrat. Genomgående brädgolv, takrosetter och fina 30-talsdetaljer sätter fin prägel på hemmet. Den ljusa hallen har plats för avhängning av ytterkläder samt två garderober i anslutning.

Kök:

Rakt fram från hallen når vi lägenhetens kök. En generös yta att möblera efter tycke och smak, idag med ett matbord för fyra samt fristående hyllor. Köket i original är välbevarat med kyl och frys i vitt, induktionshäll och ugn i rostfritt samt fläkt, även den i rostfritt. Köket är dessutom utrustat med mindre diskmaskin i vitt. Fläkt och diskmaskin är inköpta 2019.

Vardagsrum:

Vidare in i bostaden når vi det ljusa och inbjudande vardagsrummet med en större sovalkov - en perfekt yta för dubbelsäng med sängbord, samt garderobsförvaring. Vardagsrummet badar i ett ljuvligt ljusinsläpp, tidstypisk takrosett och även här, det fina brädgolvet som är genomgående för hela lägenheten. Rummet är generöst och möjliggör flexibel inredning med plats för både soffgrupp, matbord och byrå om så önskas.

Badrum:

Helkaklat badrum med WC, handfat, spegelskåp samt dusch.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.