Objektet är sålt.
Slutpris: 1 575 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Malmö, Erikslust
Torupsgatan 1G
Boarea: 59 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 3 av 3
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Väldisponerad tvårummare med västervänd balkong!

Nu öppnar vi upp dörrarna till denna väldisponerade tvårummare i populära stjärnhusen. Lägenheten är välbalanserade med start från hall som är lagom stor samtidigt som det finns praktisk förvaring i form av tre inbyggda garderober såväl som utrymme för öppen avhängning. Köket som ligger in till vänster från hallen förser oss med ypperlig förvaring och här finns gott om plats för matbord. Vägg i vägg med köket finner vi bostadens sovrum som är av god storlek och med lätthet inrymmer både dubbelsäng och tillhörande möblemang. Sovrummet ligger lugnt mot innergården. Vidare bjuds vi på badrum och ett gemytligt vardagsrum med kvadrat för såväl soffa med tillhörande tv-del som matbord, lägg därtill den västervända balkongen som släpper in härlig bris under sommardagarna.
Som boende på Torupsgatan 1G bor man i en stabil HSB förening med god ekonomi, och känner man för en stunds avkoppling i solen så finns här en grönskande trädgårdsmiljö med utemöbler och grill. Andra fördelar som lockar är närhet till strand, livsmedelsaffär, träningsanläggning och bussförbindelser som tar oss smidigt runt i stan.

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Rebecka Ovesen
Wågert
0702-74 74 70 rebecka.wagert@croisette.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.