Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Ellstorp
Ellstorpsgatan 4A
1 345 000 kr som utgångspris
Avgift: 3 542 kr
inkl. värme, vatten och kabel-tv.
Boarea: 40 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 1 av 4
Hiss: Nej
 

Hörntvåa i Brf Ellstorp!

Vi har möjlighet att presentera en hörntvåa på Ellstorp! Vi ser goda förvaringsmöjligheter i garderober och fönster ut mot lugnt läge på föreningens gård. Till detta ett uppdaterat fräscht kök och stambytt badrum med hög standard som gör lägenheten helt inflyttningsklar i en stabil förening som har gjort många stora renoveringar i fastigheterna. Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Lisa Ivarsson
0733-92 74 26 lisa.ivarsson@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

En halvtrappa upp i huset genom säkerhetsdörr möts man direkt av en praktisk hall med plats för avhängning. I anslutning till hallen finns både ett städskåp samt en inbyggd garderob för valfri förvaring. Under våra fötter vilar grått laminatgolv och vita väggar. Från hallen når vi bostadens samtliga rum.

Kök:

Rakt in i lägenheten når vi ett modernt och stilrent kök med vita stommar och luckor från IKEA. Bänkskivan är i svart sten och ovan ser vi beigt kaklet som passar in fint med köket. Köket är utrustad med delad kyl/frys, spis, ugn och fläkt. Under 2020 sattes även diskmaskin in i lägenheten och 2022 utökades förvaringen i form av högskåp på motsatta sida av köket. Väggarna är vita och på golvet ligger praktisk klinkers.

Sovrum:

Vägg i vägg med köket ligger sovrummet. Vi ser fortsatt vita väggar med grått laminatgolv. Det finns möjlighet att möblera med dubbelsäng och intill väggen finns även god förvaring med en rymlig garderob.

Vardagsrum:

Längst in i bostaden har vi vardagsrummet med fönster i två väderstreck. Här finns gott om plats för stor soffa med tillhörande möblemang, samt matsalsbord eller kontorshörna. Rummet är ljust och har även här vita väggar och grått laminatgolv.

Badrum:

Badrummet renoverades 2017 i föreningens regi i samband med stambyte. Helkaklat med vitt kakel och mörkgrått klinkers. Här finns dusch, handfat, vägghängd wc, handdukstork samt spegelskåp.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.