Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Ellstorp
Ellstorpsgatan 3D
1 595 000 kr utgångspris
Avgift: 4 742 kr
inkl. värme, vatten och digital-tv. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om 89 kr/månaden för bredbandet.
Boarea: 60 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 5 av 6
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Välplanerad tvåa med generös balkong i väst!

Högst upp i huset på våning 5 av 6 presenterar vi en rymlig tvårummare på populära Ellstorp! Här lockar både fina originaldetaljer i form av originalgolv, fönsterbrädor i kalksten, stort kök och helkaklat badrum stambytt av föreningen. Addera därtill stort ljusinsläpp och fri utsikt över gröna ytor med minimal insyn! Bostaden ligger på bra läge för pendling till både Lund och Köpenhamn samt resterande delar av Malmö. Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Lisa Ivarsson
0733-92 74 26 lisa.ivarsson@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

På femte våningen i huset tar vi oss in genom dörren in i hallen. Hallen har möjlighet till avhängning med hatthylla och även god förvaring med två stora klädkammare. Väggarna är vitmålade och under fötterna vilar ett ljust golv.

Kök:

Direkt innanför ingången finns köket. Köket är stort och ger yta till ett stort matsalsbord om så önskas. Köksluckorna går i vitt med träliknande bänkskiva och beigt kakel ovan. Köket bjuder på ny kyl/frys från 2022, spis, mikro och diskho. Väggarna har beige tapet tillsammans med ljust golv.

Badrum:

Bostadens badrum är renoverat av föreningen under 2020 i samband med ett stambyte. Vi ser klassiskt vitt kakel på väggarna och grå klinkers på golvet. Vägghängd wc, dusch med glasdörrar, handfat med kommod, handdukstork, vägghängt skåp och spegelskåp. Det finns även dimmbara spotlights.

Vardagsrum:

Vidare in i hallen når vi vardagsrummet. Ett stort rum där du med enkelhet kan möblera med stor soffa och tillhörande möblemang, matsalsbord och kontorshörna. På golvet ligger ett välbevarat originalgolv och vita väggar. Från vardagsrummet når vi den stora balkongen i väst som ger möjlighet till fina eftermiddagar.

Sovrum:

Sovrummet är beläget mot föreningens lugna gård. Detta rummet är också generöst med många garderober och möjlighet till dubbelsäng, kontorshörna eller mer förvaring.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.