Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Ellstorp
Nobelvägen 145A
1 195 000 kr utgångspris
Avgift: 3 048 kr
inkl. värme, vatten och tv.
Boarea: 34 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 1
Våning: 2 av 6
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Välplanerad etta med balkong!

Nu presenterar vi en helrenoverad och kvadratsmart etta på Ellstorp! Här lockar ljusa väggar och fina brädgolv i kombination med ett totalrenoverat kök och stambytt badrum. Addera därtill garderober och balkong med eftermiddagssol. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Lisa Ivarsson
0733-92 74 26 lisa.ivarsson@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Vi välkomnas in i lägenheten bakom trygg säkerhetsdörr och landar i hallen. Hallen erbjuder både avhängningsmöjligheter och två garderober som sväljer gott om förvaring av säsongernas alla utstyrslar. Hallen knyter sedan an till våningens övriga rum. Lägenheten har genomgående brädgolv och väggarna är ljusa.

Kök:

Rakt fram finner vi bostadens kök. Köksinredning från Epoq med grå luckor och gott om förvaring upp till tak. Köket är utrustat med spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin samt platsbyggd förvaring med inbyggd mikro på motsatt sida av köksinredningen. Köket kan möbleras enkelt med matplats för minst två personer.

Allrum:

Det generösa allrummet har med fördel ett kvadratiskt format för flertalet möbleringsmöjligheter. I rummet finns bra ytor för säng, soffmöblemang, TV-bänk och extra hyllförvaring om det önskas. Ett stort fönsterparti släpper in en riklig mängd dagsljus och ger rummet extra rymd. Det är även härifrån du tar dig vidare ut på den inbjudande balkongen i västerläge med sol hela eftermiddagen och kvällen!

Badrum:

Tillbaka i hallen finner vi bostadens helkaklade badrum. Grå klinker på golv och ljusa helkaklade väggar. Badrummet är renoverat av föreningen 2017-2018 i samband med stambyte. Utrustat med vägghängd wc, handfat med spegelskåp ovan och takdusch med vikbara glasdörrar samt handdukstork.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.