Malmö, Ellstorp
Sofierogatan 4E
1 450 000 kr utgångspris
Avgift: 2 891 kr
inkl. värme, vatten, kabel-tv och bredband.
Boarea: 50 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 1 av 4
Hiss: Nej
 

Genomgående tvåa i stabil förening!

Välkommen till denna genomgående och renoverade tvårummare på populära Ellstorp! Här bor du i lummiga omgivningar i stabil förening med låg månadsavgift. Bostaden är stor och välplanerad med helt nymålade väggar, kök från HTH och genomgående ljusa golv. Därtill har vi ett helkaklat badrum och stora klädkammare för förvaring. Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Lisa Ivarsson
0733-92 74 26 lisa.ivarsson@croisette.se

Visningar.

Tisdag 6 Juni
18:00 - 18:30
Bokad visning! Obs! Boka via hemsidan!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Stig in denna rymliga tvårummare belägen en halvtrappa upp i fint skick. Här bjuds det på genomgående kvadratmetrar som samspelar med ett härligt ljusflöde tack vare de stora fönsterpartierna i två väderstreck. Vi startar i hallen som öppnar upp mot lägenhets rum med helt nymålade väggar och tak från 2023, ett ljust laminatgolv vilar under fötterna. Här finns även gott om förvaring i två generösa klädkammare.

Vardagsrum:

Vardagsrummet är även det generöst i storleken och rymmer både soffgrupp och matplats. Detta rummet ger en fin vy över föreningens gröna och välskötta gård. Ett socialt sällskapsrum där minst 6 middagsgäster får plats runt matbordet. I rummet är alla lister, element och väggar målade 2023.

Köket:

Till höger om hallen finner vi köket som är modernt och lagom i storleken och fyller den funktionen man önskar. Här finns plats för ett mindre matbord för två personer. Köksinredning från HTH renoverat 2009 i svart och ljust trä med arbetsbänk i ljus ton. Köket är utrustat med kyl/frys (Siemens 2022), ugn (Siemens 2009) och häll (Siemens 2009) samt fläkt (IKEA 2023). Skåpet över ugnen har ett eluttag för förvaring av mikro. Väggarna, tak och element är målat 2023.

Sovrum:

Vägg i vägg med köket finner vi sovrummet. Här får sovrumsmöblemanget plats utan bekymmer och utan att sätta rymligheten på spel. Beläget in mot gården bäddas här för många goda nätter sömn. Vi ser målade väggar och tak i en ljusgrå kulör med ljust laminatgolv på golvet.

Badrum:

Vit klinker på golv och ljusa helkaklade väggar med blå bårder. Badrummet är utrustat med dusch och draperi, handfat med ny blandare (2022), spegel och wc. I badrummet är tak och element målat 2023. I badrummet är även duschhuvudet, sitsen till wc, handdukskrokar och pappershållare nya från 2023.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.