Malmö, Drottningtorget
Stora Trädgårdsgatan 4
2 995 000 kr som utgångspris
Avgift: 5 879 kr
inkl. värme, vatten, kabel-TV bas och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer om 219 kr/månad. Total månadsavgift blir 6 098 kr. Kostnad för IMD av el tillkommer.
Boarea: 86 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 1 av 4
Hiss: Ja
 

Elegant trerummare på eftersökt cityläge invid Drottningtorget!

På underbart läge finns nu möjlighet till denna tilltalande trerummare, som erbjuder ett strålande ljusinsläpp ifrån genomgående fönsterpartier tillsammans med en utmärkt planlösning och en enhetlig och stilren interiör. Här finner vi ett smakfullt kök i tidlöst vitt med snyggt integrerade och kvalitativa vitvaror, ett helkaklat badrum i klassiska toner av vitt och svart, dessutom bekvämt utrustat med egen klädvårdsavdelning med tvättmaskin samt torktumlare. Lägg där till synnerligen generösa sällskapskvadrat med vacker enstavig parkett som även denna är genomgående för våningen, två bra sovrum som förser oss med flertalet möbleringsalternativ. Allt på suveränt cityläge och alldeles intill fantastiska Drottningtorget, med närhet till Centralen för pendling och även till strand och hav som lockar under årets varmare månader. Varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Safeer Samawi
0733-92 74 16 safeer.samawi@croisette.se

Visningar.

Tisdag 26 September
17:30 - 18:00
Söndag 1 Oktober
12:00 - 12:30

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen är inbjudande och rymlig med vacker enstavig parkett på golv i samspel med målade väggar i vitt och gott om plats för avhängning av ytterkläderna. Förvaringen ombesörjs av en generös klädkammare några steg längre in.

Badrum:

Våningens badrum är i helkaklat utförande med svart klinker på golv och på dekorvägg som ackompanjeras av vitkaklade väggar. Badrummet har försetts med handfat med vit kommod, vägghängt wc, spegel, skåp i svart och dusch med vikdörrar i klarglas. Här finns även bekvämlighet i tvättmaskin och torktumlare från Whirlpool.

Vardagsrum:

Vidare in väntar ett underbart vardagsrum av vida kvadrat, där ljuset strömmar in från stora fönsterpartier. Den vackra enstaviga parketten ackompanjeras av väggar i vitt och rummets generositet möjliggör möblering med såväl soffgrupp som större middagsbord om man så önskar.

Kök:

I öppen planlösning med vardagsrummet inviterar det smakfullt inredda köket där släta luckor i vitt ackompanjeras av accentuerande arbetsytor i valnöt. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, inbyggd ugn i ergonomisk höjd, spishäll och fläkt.

Sovrum:

Hemmets fösta sovrum förser oss med enstavig ekparkett i kombination med väggar i sobert grått och ljusbringande fönsterparti. Här ryms såväl enkelsäng och skrivbord som extra förvaringsmöbel.

Sovrum:

Slutligen når vi hemmets inbjudande mastersovrum som med lätthet inrymmer både dubbelsäng och tillhörande möblemang. Stilfull enstavig parkett pryder golvet även här i samspel med väggar i ljusgrått och ljusbringande fönsterparti.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.