Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Dockan
Lovartsgatan 11A
2 395 000 kr som utgångspris
Avgift: 3 048 kr
inkl värme, vatten, fast nätavgift för hushållsel samt bostadsrättstillägg. Telia Triple Play är ett obligatoriskt tillägg och debiteras varje månad med 169 kr. Ny avgift enligt upplåtelseavtal blir 3853 kr med kommande höjningar. Peab står för mellanskillnaden under år 2023 gentemot förhandsavtalet som var på 3048 kr.
Boarea: 44 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 2
Våning: 6 av 7
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Fantastisk pärla på våning 6 med närhet till hav såväl som stad!

Ta chansen att bli den första att flytta in på denna eftertraktade adress på toppen läge på Dockan. Bostaden färdigställs i februari 2023. Här bor du i en smart planerad lägenhet med trevliga sociala ytor och en härlig balkong med fri sikt mot härliga varvsstaden. Sovrummet är ljust och med bra förvaring i form av skjutdörrsgarderob. Utöver detta finns en rymlig hall och ett stort helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. I Kv. Veló bor man i en stilla grönskande oas ett stenkast från stadens myller med kommande Läparken intill. Med tanke på närheten till stationen och universitetet är lägenheten också perfekt för den studerande eller den som pendlar. Då bostaden säljs på ritning är ni välkomna att kontakta Sofi Fridolf på 0722244616 eller Felicia Johansson på 0705111306!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

För mer detaljerad information, se dokumentet Inredningsval B1501

Hall:

Praktisk hall med klinkergolv och vita väggar. Här finns plats för ytterkläder och skor. Entrédörren är en säkerhetsdörr.

Badrum:

Direkt till vänster från hallen finns badrummet som är generöst i sin storlek. Här finns inredning från INR och kombinerad tvätt/tork från Siemens. På golvet ligger grå klinkergolv som bryts av snyggt med kakel i vitt.

Kök/ vardagsrum:

Köket och vardagsrummet är i en social och trevlig öppen planlösning.

Köket från Vedum har sandbeiga luckor som kombineras med en bänkskiva i laminat och kakel i vitt. Köket är praktiskt med både över och underskåp.

Sovrum:

Trivsamt sovrum med förvaring i form av skjutgarderob med en spegeldörr.

Balkong:

Balkong om ca 5 m² i sydost

Övrigt:

Vitpigmenterat ekparkettgolv och vita väggar är genomgående för bostaden.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Tillträde möjligt från 2023-02-20

Lägenhetsnummer förening:

344-B1501

Lägenhetsnummer register:

1501

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2020-2023

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX med värmeåtervinning

Energideklaration:

Utförd: Ej utförd

Driftskostnader

Kommentar:

Se den ekonomiska planen för beräknad driftkostnad.

Förening

Namn:

Brf Vélo i Malmö

Organisationsnummer:

769638-2857

Allmänt om föreningen:

Brf Vélo i Malmö kommer bestå av 144 bostadslägenheter på fastigheten Malmö Naboland 2. Byggnaderna kommer ha 7 våningar samt 3 gathus i 2 plan.
Föreningens fastighet kommer ingå i gemensamhetsanläggning Naboland GA:2. Gemensamhetsanläggningen kommer bestå av kommunikationsyta, grönyta, belysningsarmatur med ledningar, dagvattenbrunn med ledningar fram till kommunal förbindelsepunkt. Föreningens andel i gemensamhetsanläggningen är 50%.

Finns det osålda bostäder i föreningen efter inflyttningen köper Peab dessa. På så sätt drabbas inte föreningen av minskade intäkter på grund av uteblivna insatser, upplåtelseavgifter och årsavgifter.

Äger föreningen marken:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen har köpt in 50 st parkeringsplatser, för etapp 1, i närliggande parkeringshus Fullriggaren. De kommer fördelas enligt principen först till kvarn. Det finns även två st elbilar från Our Green Car som tillhör föreningen i Fullriggaren. Bokning via app i telefonen. Kostnaden för garage kommer sättas marknadsmässigt.

Bredband/TV:

Kollektivt avtal är tecknat för Triple play och omfattar bredband,
100/100 Mbit/s, bredbandstelefoni, digital-TV paket Lagom.
Kostnad för detta är 169kr/lägenhet och månad.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Uppgifterna är hämtade från den ekonomiska planen och från Peab Bostads hemsida där de samlat information om projektet.

Allmänt om lägenheten

Vitvaror som på bilderna ej är på plats, kommer sättas in innan tillträdet.

Avgiften är inklusive värme, vatten, fast nätavgift för hushållsel samt bostadsrättstillägg. Telia Triple Play är ett obligatoriskt tillägg och debiteras varje månad med 169 kr. Ny avgift enligt upplåtelseavtal blir 3853 kr med kommande höjningar. Peab står för mellanskillnaden under år 2023 gentemot förhandsavtalet som var på 3048 kr.
Hushållsel tillkommer och debiteras efter individuell uppmätt förbrukning.

PEAB har angivit följande andelstal:
Andel ek plan: 0,63100000
Andelstal årsavgift och andelstal insats har ej kunnat specificeras.

Bostadsrättsinnehavaren disponerar ett förråd.

Omgivning

Allmänt om området:

Dockan är ett attraktivt område med blandade funktioner. Småbåtshamnen och den fantastiska utsikten över hamninloppet och Öresund gör Dockan till ett av Malmös mest eftertraktade områden för kontor och bostäder. De moderna bostäderna, marina miljön och närheten till de centrala delarna i Malmö skapar förutsättningar för ett unikt boende. Dockan ligger bara minuter från Malmö Centralstation och tack vare Citytunneln har det nu blivit ännu enklare att ta sig både norrut och söderut till kontinenten. Med tåg eller buss tar man sig till de närliggande flygplatserna Sturup och Kastrup och vidare ut i världen. Vill man nyttja lokaltrafiken, trafikeras både Dockan och Västra Hamnen av bussar. Från hållplatsen vid Dockan tar det bara några minuter att åka buss till Centralstationen.

Från Dockan är det nära till allt. Både Malmö Centralstation och hela gamla citykärnan med Malmös stora shoppingutbud, restauranger och service ligger inom promenadavstånd. För att vardagen ska fungera tillfredsställande finns också en närbutik med livsmedel, restauranger och övrig service såsom vårdcentral, apotek, kemtvätt, gym med mera i området. Ett stort och välsorterat Ica Maxi och Systembolag ligger i nära anslutning.

De flesta bostadsrättsföreningarna på Dockan har egna garage som går att hyra. Utanför husen finns också besöksparkeringar. Det finns även ett stort parkeringshus på Hallenborgsgatan, P-huset Dockan som sköts av Parkering Malmö, där möjlighet finns att hyra extra parkeringsplatser.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.