Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Dockan
Lägatan 11A
1 795 000 kr utgångspris
Avgift: 2 301 kr
inkl. värme, vatten och bostadsrättstillägg.
Boarea: 33 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 1.5
Våning: 2 av 7
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Väldisponerad 1:a med njutbar balkong!

På attraktivt och havsnära läge har vi nu nöjet att presenterar denna moderna och välplanerade 1:a med en smakfull genomgående interiör. Här erbjuds kök och vardagsrum i öppen planlösning, badrum med tvättmöjligheter, avskild sovalkov och dessutom en njutbar och tilltagen balkong samt uteplats på loftgång in mot gården. Här bor man i en lummig oas på ett fantastiskt läge mitt i Dockan med närhet till stadens utbud, bra kommunikationer och inte minst salta havsbad. Varmt välkomna på visning!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Med hiss från markplan tar vi oss upp till andra våningen och från loftgången välkomnas vi in till en trevlig hallmiljö med plats för avhängning av ytterkläder och skor. På golvet ligger parkett och väggarna är målade i vitt.

Kök:

Vidare in når vi våningen smakfulla kök som är placerat i öppen planlösning med vardagsrummet. Köksluckorna i ljusgrått kombineras fint med bänkskivan i träimitation och kakel i vitt ovanför. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, kombinerad kyl och frys, inbyggnadsugn och integrerad diskmaskin. På golvet ligger parkett och väggarna är målade i vitt.

Vardagsrum:

Allrummet smälter samman med köket och skapar en trivsam social sfär och ger rummet utmärkta förutsättningar för möblering. Här finns plats att möblera såväl soffa som matbord och mer därtill. På golvet ligger parkett och väggarna är målade i vitt. Ljusinsläppet är rikligt från det stora fönsterpartiet och den helglasade balkongdörren leder oss ut till våningens väl tilltagna balkong som vi gärna nyttjar under årets varma månader.

Sovalkov:

Sovalkoven är smart placerad till höger om hallen och är cirka 5 kvm stor, här finns plats att möblera säng och sängbord. På golvet ligger parkett och väggarna är målade i vitt.

Badrum:

Helkaklat badrum med grå klinker och vitt kakel. Badrummet är inrett med handfat med kommod, spegel, wc, dusch och handdukstork. Här är även bekvämt inrett med kombinerad tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och vägghängt skåp för förvaring ovanför.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Lägenhetsnummer förening:

A1102

Lägenhetsnummer register:

1102

Andel i förening:

0.4496 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Skåneland 2

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2021

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 65 kWh/m²/år
Energiklass: C
Primärenergital: 68 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2021-05-20

Förening

Namn:

Brf Lilla Varvsgatan

Organisationsnummer:

769633-3769

Allmänt om föreningen:

Brf Lilla Varvsgatan i Malmö registrerades 2016 och består av 131 bostadslägenheter samt 2 lokaler, varav den ena användas som föreningens cykelverkstad och den andra är avsedd för uthyrning. Fastighetens byggherre var Peab och inflyttning påbörjades i augusti 2020 och avslutades i januari 2021.

Gemensamhetsanläggningar: Föreningen ingår i 2 st gemensamhetsanläggningar. En av dem är Skåneland GA:1 som kommer infatta kvartersgata, gästparkering, komminukationsytor, belysningsarmatur, planteringar, cykelparkering, dagvattenledningar och dagvattenbrunnar etc.

Gemensamma utrymmen:
I föreningen finns en fin och grönskande innergård utrustad med utemöbler, grill samt lekplats för de minsta. I en lokal på bottenvåningen mot Lilla Varvsgatan finns en cykelverkstad med de vanligaste verktygen för en cykelreparation, ställ att hänga upp cykeln samt pump. Föreningen har totalt 328 cykelplatser. En tredjedel av dessa är lättillgängliga för den som använder cykeln ofta och resterande i låsta rum i källaren. Här finns även en cykelpool med 3 el-cyklar.

Äger föreningen marken:

Ja

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen har 37 st garageplatser i garaget, 3 av dem är utrustade med laddstolpar.
Föreningen har 37 platser, 5 av dessa är reserverade för el-bil men det finns möjlighet att ladda på ytterligare 15. Garageplatserna kan hyras till en kostnad om ca 1 000 kr/månad och ca 1 200 kr + elförbrukning/månad för laddplats. Selero handhar garageplatserna. Dessutom finns 42 P-platser reserverade för föreningen i P-huset Erika, dessa hyrs direkt via Aimo Park.

Föreningen har avtal med M bilpool och i tillägg även en lådcykel-pool med 3 egna cyklar (el-cyklar).

Bredband/TV:

Föreningen är ansluten till Telia Triple play och omfattar bredband, 100/100 Mbit/s, bredbandstelefoni, digital-TV paket "Lagom". Kostnad för detta är 222 kr/månad och debiteras på månadsavin.

Renoveringar:

2022 installeras fler laddstolpar i garaget.

Huset stod klart 2021 och därav finns inga större renoveringar planerade.

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja, den som bor i lägenheten ska äga minst 10%.

Ekonomi:

Föreningen har beslutat att höja avgiften med 11% från och med 2023.

Nabo sköter föreningens ekonomiska förvaltning.

I samband med överlåtelsen tar föreningen ut följande avgifter:
Överlåtelseavgift motsvarande 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen svarar för denna.
Pantsättningsavgift utgår med 1% av gällande prisbasbelopp, betalas av pantsättaren.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Hushållsel debiteras separat efter faktisk förbrukning en gång i månaden. Köpare/säljare får själv reglera vid överlåtelse.

För mer information besök föreningens hemsidan på: https://lilla-varvsgatan.smartbrf.se/

Föreningsinformationen är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Föreningens ekonomiska förvaltare har uppgett följande andelstal:
Bostadsrättsandel: 0,004496 (0,4496% i föreningen)
Inga vidare specifikationer har angivits.

En obligatorisk avgift om 222 kr/månad tillkommer till avgiften och avser Telia Tripel Play.

Förbrukning av hushållsel debiteras separat utefter faktisk förbrukning.

Lägenhetsinnehavaren disponerar ett källarförråd.

I energideklarationer upprättade efter 1 januari 2019 anges energiprestanda baserad på byggnadens primärenergianvändning (energiprestanda, primärenergital). Tidigare energiprestanda beskrivs nu som specifik energianvändning.

Omgivning

Allmänt om området:

Dockan är ett attraktivt område med blandade funktioner. Småbåtshamnen och den fantastiska utsikten över hamninloppet och Öresund gör Dockan till ett av Malmös mest eftertraktade områden för kontor och bostäder. De moderna bostäderna, marina miljön och närheten till de centrala delarna i Malmö skapar förutsättningar för ett unikt boende. Dockan ligger bara minuter från Malmö Centralstation och tack vare Citytunneln har det nu blivit ännu enklare att ta sig både norrut och söderut till kontinenten. Med tåg eller buss tar man sig till de närliggande flygplatserna Sturup och Kastrup och vidare ut i världen. Vill man nyttja lokaltrafiken, trafikeras både Dockan och Västra Hamnen av bussar. Från hållplatsen vid Dockan tar det bara några minuter att åka buss till Centralstationen.

Från Dockan är det nära till allt. Både Malmö Centralstation och hela gamla citykärnan med Malmös stora shoppingutbud, restauranger och service ligger inom promenadavstånd. För att vardagen ska fungera tillfredsställande finns också en närbutik med livsmedel, restauranger och övrig service såsom vårdcentral, apotek, kemtvätt, gym med mera i området. Ett stort och välsorterat Ica Maxi och Systembolag ligger i nära anslutning.

De flesta bostadsrättsföreningarna på Dockan har egna garage som går att hyra. Utanför husen finns också besöksparkeringar. Det finns även ett stort parkeringshus på Hallenborgsgatan, P-huset Dockan som sköts av Parkering Malmö, där möjlighet finns att hyra extra parkeringsplatser.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.