Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Davidshall
Fersens väg 14A
9 995 000 kr som utgångspris
Avgift: 9 051 kr
inkl värme och VA. Obligatoriskt tillägg 155:-/månad för bredband/TV.
Boarea: 208 m2
areakälla: Faktisk uppmätn norm SS 021053 208 kvm enligt mätbevis, 199 kvm enligt föreningens register.
Rum: 6
Våning: 3 av 5
Hiss: Ja Hiss från markplan.
Balkong: Ja
 

Förnämlig tjugotalsvåning på suveränt hörnläge.

På absoluta toppläge i ett av Malmös mest attraktiva områden presenterar vi denna storslagna bostad, som stoltserar med massor av vackra originaldetaljer såsom stuckaturer, spegeldörrar, öppen spis, höga fotlister och fiskbensmönstrad parkett. Hela sex utmärkta rum erbjuds, varav tre förtjusande salonger i fil där burspråk, höga spröjsade fönster och angenäm takhöjd skänker ytterligare guldkant åt detta magnifika hem. Vidare lockar flertalet sovrum varav ett med access till gårdsvänd balkong och ett med fransk balkong, samt därtill två helrenoverade badrumsmiljöer med högkvalitativa materialval. Underbart, exklusivt Tibrokök i tidstypisk stil kompletterar än mer, tillsammans med inbyggda förvaringsmöjligheter. Tidlös elegans på tredje våningen med hiss bekvämt från markplan - allt på suveränt läge på ständigt eftersökta Davidshall. Tillfälle!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Rebecka Ovesen
Wågert
0702-74 74 70 rebecka.wagert@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

En stilren hallmiljö inviterar med klassiskt kalkstensgolv i kombination med vitmålade väggar. Inbyggd förvaring upp till tak tar hand om ytterplaggen och i den inre hallen lite längre in finns ytterligare inbyggda garderober som förvaringskomplement.

Badrum:

På vänster hand nås ett exklusivt badrum som totalrenoverades 2019. Badrummet är försett med dubbeldusch, handfat med vit kommod, wc, handduksvärmare, spegel och golvvärme.

Allrum:

Rakt fram ifrån entrén bjuder ett underbart allrum in genom vackra, glasinfattade pardörrar. Stämningshöjande öppen spis samspelar med elegant fiskbensmönstrad parkett och dekorativ lamprosett.

Matsal:

Vidare in lockar en fantastisk matsal signerad strålande ljusinsläpp ifrån härligt generöst burspråk. Fiskbensmönstrad parkett, smyckande takliststuckatur och lamprosett förgyller ytterligare. Rummet är ett av tre förtjusande rum i fil och möbleras med fördel med ett stort middagsbord för såväl familj som vänner.

Sovrum:

Det vänstra av de tre rummen nyttjas idag som sovrum och bjuder på fransk balkong, vackert högt fönsterparti och fiskbensparkett. Dubbelsäng och tillhörande möblemang inryms med lätthet.

Vardagsrum:

Åt motsatt håll väntar ett ljuvligt sällskapsrum eller lyxigt sovrum. Betagande fönsterpartier i två väderstreck samsas med fiskbensparkett och takliststuckatur. Underbara spegelskjutdörrar i parmodell delar av mellan rummen i fil och ytterligare spegelskjutdörrar leder in till ännu ett vardagsrum/bibliotek eller sovrum om man så önskar.

Bibliotek:

Mycket rymligt och smakfullt bibliotek med platsbyggda hyllor, fiskbenskparkett och såväl lamprosett som charmerande takstuckatur. Två höga fönsterpartier skänker rikligt med ljusinsläpp.

Arbetsrum:

På väg mot köket passeras den tidigare pigkammaren, perfekt som kontor samt försett med parkettgolv och vackert fönster.

Kök:

Förtjusande köksmiljö vars tidsenliga profilerade luckor i ljusgrått med skåp upp till tak erbjuder utmärkt förvaring. Gedigen granitbänkskiva möter vitt kakel och vitvarorna består av integrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, mikro, ugn, glaskeramikhäll och spisfläkt. Ljusgrått klinkergolv kompletterar liksom infällda takspotlights och trevlig matplats för ca fyra personer. Extra finess med kombinerad tvättmaskin/torktumlare bakom spegeldörr.

Sovrum:

I våningens andra del är ännu ett glädjande sovrum beläget. Här finner vi fiskbensmönstrad parkett och ett fantastiskt, överliggande fönsterparti som ramar in utgången till balkongen. Här ute njuter man av utsikten mot den stillsamma innergården.

Badrum:

Strax intill sovrummet finns ett högkvalitativt badrum som totalrenoverades 2019. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat med vit kommod, handduksvärmare och golvvärme.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.