Malmö, Dammfri
Mariedalsvägen 57B
1 675 000 kr som utgångspris
Avgift: 4 305 kr
Inkl värme, VA, bostadsrättstillägg och kabel-TV/bredband 500-1000 genom Ownit.
Boarea: 57.5 m2
areakälla: Enligt föreningen lägenhetsförteckning.
Rum: 2
Våning: 1.5 av 4
Hiss: Nej
 

På populär adress, med Pildammsparken runt hörnet, finner vi denna inflyttningsklara 2:a om 57,5 m². Vi ges en central hall med bra förvaring i klädkammare och garderober. Rymligt vardagsrum som ger plats för matbord och större soffgrupp. Renoverat kök och badrum samt ett sovrum men plats för ytterligare förvaring. En komplett genomgående lägenhet.

Du bor i en stabil förening som köpt loss tomten och lagt stora renoveringar bakom sig men med fortsatt stabil och god ekonomi som fanbärare för detta fina boende. Läget utgör idag en perfekt placering i det allt mer växande och attraktiva området , beläget på promenadavstånd till City. Dessutom är området mysigt ombonat av stadens bästa parker och är lätt att förälskas i. Pildammsparkens magiska grönska finner vi precis runt hörnet och lite längre bort väntar Triangelstationens utsökta kommunikationsmöjligheter. Här finns närhet till allt från dagligvarubutiker till Ribersborgsstranden som nås på bara några minuter med cykel.

Välkommen hem!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Andrés Villalobos
0723-73 42 36 andres.villalobos@croisette.se

Visningar.

Söndag 1 Oktober
13:00 - 13:30
Bokad visning - Anmälan via BOKA-knappen på Croisettes hemsida.
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Genom ytterdörren kliver man in i den välkomnande hallen som slussar dig vidare till samtliga rum. Direkt innanför entrén vilar vacker ljusgrå klinker och väggarna är målade i vitt. Här ges en rymlig klädkammare och två rymliga garderober som slukar det mesta.

Vardagsrum:

Längst in i hallen ligger bostadens generösa och lättmöblerade sällskapsrum. Här kan du förslagsvis möblera med matbord, större soffgrupp, mediamöbler samt ytterligare möblemang om så önskas. På golvet vilar fin parkett och väggarna är vita.

Sovrum:

Bostadens sovrum är väl tilltaget och är beläget längst in i bostaden till vänster om hallen. Här erbjuds plats för dubbelsäng, sängmöbler och garderober om så önskas. På golvet vilar stilren heltäckningsmatta och väggarna är målade i vit färg.

Kök:

Ett trevligt renoverat kök från Ikea i utmärkt utförande. Vi erbjuds ljusgråa köksluckor som på bästa sätt växlas till rostfri maskinutrustning och halvstensförband kakel i vitt. Rosfri kyl/frys, fläkt, spishäll samt inbyggnadsugn är bara några detaljer som delges. På golvet vilar vacker parkett.

Badrum:

Bostaden stoltserar med ett mycket stilrent och funktionellt badrum som i samband med stambytet 2012 renoverades av föreningen. Badrummets interiör utgörs av ljust fint kakel samt snyggt carraramarmor på golv. Utrustningen består av duschhörna, wc, tvättställ och badrumsskåp och spegel.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.