Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Dammfri
Mariedalsvägen 57D
1 795 000 kr som utgångspris
Avgift: 4 529 kr
inkl. värme, vatten, bostadsrättstillägg och kabel-TV/bredband.
Boarea: 58 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Charmig och välbevarat i populära kvarter!

Nu har vi möjligheten att presentera denna smakfullt inredda bostad på ett centralt men stillsamt läge i Malmö! Bostadens ypperliga planlösning i charmigt och välbevarat original gör det enkel att trivas i väldisponerade samt lättmöblerade rum med generöst ljusinsläpp från generösa fönsterpartier med fönsterbänkar i sten. Genomgående vackra golv samspelar fint med interiörens harmoniska kulörer som tillsammans skapar en charm svår att slå. Lägg därtill ett bra arbetskök med förvaring bakom ljusa luckor, ett rofyllt sovrum med plats för förvaring och ett helkaklat badrum med dusch. Ute på den grönskande innergården erbjuds både grillmöjligheter och utemöblemang för avkoppling. Här bor du bekvämt med närhet till gröna parker, hav och citys stora utbud av all tänkbar service samt goda kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Rasmus Eriksson
0733-50 65 28 rasmus.eriksson@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

En halv trappa upp inviterar hallen med stengolv i original som sedan övergår i vacker stavparkett som möter väggar i sobert vitt. Bra med plats för avhängning av ytterkläder och skor finns att tillgå samt förvaring i platsbyggda garderober i original.

Badrum:

Helkaklat badrum med mörk klinker på golv och vitt kakel på väggar. Här finns wc, handfat, spegelskåp och dusch med vikdörrar i frostat glas.

Vardagsrum:

Vidare in finner vi ett ljust och välkomnande vardagsrum som ingjuter lugn och harmoni. Klassisk parkett på golv ackompanjeras av tapetserade väggar med bård och strålande fönsterparti för bästa ljusinsläpp som i sin tur ackompanjeras av terrassdörr ut mot inbjudande balkong. Rummets generositet möjliggör möblering med såväl soffgrupp som matrumsmöblemang.

Kök:

Köket bjuder in med god förvaring bakom ljusa luckor som accentueras med bänkskiva i laminat och rostfritt med vitt kakel ovan. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl och frys och ugn/spis. Plats matbord finns intill fönsterparti.

Sovrum:

Vägg i vägg med köket finns våningens inbjudande sovrum placerat, som förser oss med vacker stavparkett och tapetserade ytskikt. Detta ackompanjeras av ljusbringande fönsterparti. Dubbelsäng och tillhörande möblemang får med lätthet plats.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.