Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, City
Carlsgatan 7F
5 795 000 kr
Avgift: 4 012 kr
inkl. kallvatten, värme och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg för kabel-TV och bredband tillkommer om 229 kr/månad. Totala månadskostnaden blir 4824 kr. Förbrukning av varmvatten och el tillkommer.
Boarea: 80 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 15 av 20
Hiss: Ja Hiss från markplan
Balkong: Ja
 

Bo högt upp med fri utsikt över Malmö City!

Varmt välkomna till Carlsgatan 7F och våning 15!
Här bor ni med en enastående utsikt över Malmö City och bangården. Bostaden erbjuder två bra sovrum i olika storlekar, bra förvaring i form av en klädkammare & garderober med lyxig inredning , ett stort badrum med tvättmöjligheter samt en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det som verkligen lyfter allt är den generösa balkongen vänd i solsäkert söderläge med milslång utsikt. Här ni njuta av sköna dagar och kvällar med familj och vänner!
Brf Malmö Livning är en mycket stabil föreningen som vid årsskiftet sänkt avgiften med hela 10%!
Ta chansen och uppleva lägenheten på plats, varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Max Nilsson
0735-18 17 16 max.nilsson@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Via hiss från markplan tar vi oss upp till 15:e våningen och välkomnas in till en ljus och trevlig hallmiljö som möter oss med fint parkett och vita väggar - en genomgående interiör för nästintill hela våningen. Här finns god plats för avhängning av ytterkläder och skor i form av en garderob med spegelskjutdörrar!

Badrum:

Fint helkaklat badrum med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Badrummet är inrett med WC, handfat med kommod, spegelskåp, dusch med vikbara glasdörrar. Här finner vi även egna tvättfaciliteter för högsta möjliga komfort i form av tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och förvaring i vägghängda skåp ovan.

Sovrum 1:

Bostadens största sovrum! Här erbjuds plats för dubbelsäng och tillhörande möbler utefter önskemål. Utmärkta förvaringsmöjligheter får vi i rummets garderobsvägg med spegelskjutdörrar och lyxig inredning. Här finns även en fransk balkong med fri sikt!

Sovrum 2:

Det andra sovrummet är något mindre till ytan men samtidigt väl tilltaget. Rummet kan med fördel möbleras utefter behov och önskemål och funkar att använda som barn- och ungdomsrum, kontor eller gästrum. I direkt anknytning till sovrummet hittar ni en stor klädkammare!

Vardagsrum:

Vidare in i våningen når vi det generösa vardagsrummet som är placerat i öppen planlösning med köket. Fokus dras genast mot de enorma fönsterpartiet och ljusinsläppet är enastående, liksom utsikten. Här erbjuds rymliga ytor där en gedigen soffgrupp och matplats med enkelhet får plats. Härifrån har vi även access till våningens väl tilltagna balkong i solsäkert söderläge!

Kök:

Det moderna köket från Marbodal erbjuder gott om förvaring bakom gråa luckor som kombineras fint med en stilren bänkskiva och kakel i vitt ovan. Maskinparken från Siemens erbjuder kyl och frys i full höjd, induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn samt ugn, fläkt och integrerad diskmaskin. Köksavdelningen bjuder på suveräna arbetsytor och förvaringsutrymmen. Här får ni även plats med en ett stort matbord!

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

2401

Lägenhetsnummer register:

2401

Andel i förening:

1.38341 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2019

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 60 kWh/m²/år
Energiklass: C
Primärenergital: 73 kWh/m²/år
Utförd: Ej vald
Datum: 2020-01-22

Förening

Namn:

Brf Malmö Living

Organisationsnummer:

769621-1874

Allmänt om föreningen:

Brf Malmö Living är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 86 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även 2 hyresrättslokaler.
Föreningen köpte fastigheten 2017 (äger marken).

Gemensamma utrymmen:
Gemensam takterrass på våning 8 som delas med grannfastigheten. Här finns sandlåda, sittgrupper och grönskande planteringar.
Övernattningslägenhet på våning 8 som kan hyras till en kostnad om ca 300 kr/dygn.
På våning 1 och 2 finns anvisad cykelparkering samt ett separat barnvagnsförråd på våning 1.

Samtliga lägenheter är försedda med tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin.

Juridiska personer kan godkännas om samtliga styrelseledamöter ställer sig bakom beslutet. Beslut kan förenas med villkor.

Äger föreningen marken:

Ja

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen disponerar över 54 garageplatser i intilliggande parkeringshus på Lokgatan 9A och plats kan hyras till en kostnad om ca 1240 kr/månad. Apcoa administrerar garageplatserna. Föreningen är ansluten till cykel- och bilpool via M (tidigare Sunfleet).

Bredband/TV:

Föreningen är ansluten till digital-TV, IP-telefoni och fiberoptiskt bredband 100/100 Mbit/s via Telia. Obligatoriskt tillägg för Telia Triple Play (TV, bredband och telefoni) f.n. 229 kr/månad.

Renoveringar:

Fastigheten färdigställdes under 2019. För framtida underhåll kommer en underhållsplan att upprättas.

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja, minsta ägarandel ska vara 10%.

Ekonomi:

Den 1 januari 2022 sänktes avgiften med 10 %.

I dagsläget finns inga planerade eller beslutade avgiftsförändringar.

RB Fastighetsägare AB sköter föreningens ekonomiska förvaltning.

En överlåtelseavgift tas ut om 1 208 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 483 kr/pant.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Föreningen har individuell mätning av varmvatten och hushållsel, medlemmen debiteras kvartalsvis i efterskott utifrån faktisk förbrukning.

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening 2022-03-07. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Föreningen har individuell mätning av varmvatten och hushållsel, medlemmen debiteras kvartalsvis i efterskott utifrån faktisk förbrukning.

Bostadsinnehavaren disponerar ett förråd.

Uppgift om andelstal enligt föreningen ekonomiska förvaltare Simpleko AB. Andel insats: 1,50639 %. Bostadsrättsandel:
1,38341 %. Andel av årsavgift har ej specificerats av föreningen.

Ett obligatoriskt tillägg för kabel-TV och bredband tillkommer om 229 kr/månad. Total månadsavgift blir 4824 kr. Förbrukning av varmvatten och el tillkommer.

Omgivning

Allmänt om området:

Malmö City är det pulserande hjärtat i landets tredje största stad. Som sig bör finns här ett strålande utbud av affärer, restauranger och bostäder för alla smaker. Arkitekturen tar tvära kast från kvarter till kvarter och ofta från hus till hus. Här kan du bo i såväl hus från 1700-talet som i toppmoderna lägenheter. Hela Malmös historia målas upp med hjälp av byggnader och det är riktigt underhållande för den arkitekturintresserade att ta en promenad bland vägar och stråk i City.

Gågatan som löper från Malmö Central, via Stortorget och ända ner till Triangeln är det självklara shoppingstråket och här finns de flesta stora affärskedjor du kan förvänta dig. Om du hellre blir överraskad i din shopping finns gömda pärlor. Ta en kort avstickare till Lilla Torg, till exempel. Här kan du upptäcka unikt hantverk i olika skepnader, eller svalka dig med en kall dryck på en av de många uteserveringarna. Lilla Torg är ett populärt vattenhål med mat från världens alla hörn dit många, både semesterfirare och de som bara tar en lunch flockas varje dag. Torget byter skepnad till festtorg allt eftersom kvällen blir natt med flera nattklubbar och uteserveringar med musik och upplevelser.

Caféer och restauranger är rikliga i hela City. Finn dina favoritsmaker eller upptäck helt nya, i Malmö samlas som bekant hela världen. Lyssna gärna på någon av de många gatumusikanterna under tiden. Stora gallerior som Hansa samlar ännu fler shoppingupplevelser och restauranger under samma tak och utgör ett fint alternativ när vädret inte spelar med.

En gång varje år byter hela City skepnad och blir Malmöfestivalen. Världs- och rikskända artister framträder på stora scener som byggs upp på torgen och längs gatorna trängs försäljare och mer streetfood än du kan ana.

Nybyggda Malmö Live ligger strax norrut, över kanalen, och erbjuder ett nytt hem åt Malmös kulturliv med symfoniorkestern i spetsen. Internationella restauranger och världsartister av hög klass står på menyn när du tillbringar en kväll på Malmös eget "Malmhattan".

Kommunikationer finns det gott om med närhet till Malmö Central och knutpunkten Gustav Adolfs Torg. Sturup och Copenhagen Airport är inte långt bort, likt tåg- och bussresor i alla riktningar. I City tar du dig lättast fram till fots eller med cykel. Gång- och cykelbanorna är väl utbyggda och anpassade likt stora delar av övriga Malmö. Skulle du bli trött i fötterna av allt promenerande kan du även slå dig ner vid kanalen som flyter runt city. Längs med vattnet finns trevliga bryggor som bjuder in till en stunds improviserad avslappning.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.