Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Malmö, City
Östra Promenaden 11B
Boarea: 81.5 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 4 av 7
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Trivsam trea med utmärkt cityläge!

Flytta in och trivs med ett utmärkt cityläge på Östra Promenaden 11B. Här möts vi av ett genomgående ljusflöde, enhetlig interiör och sobra färgval som omfamnar bostaden med harmoni. Semiöppen planlösning mellan vardagsrum och kök gör att vi får en luftig atmosfär med generösa sällskapsytor. Samtidigt som vardagsrummet övergår i kök får vi här ändå en tydlig uppdelning där vardagsrum bjuder på både burspråk och utgång till den inglasade balkongen. Balkongen som är belägen i härligt söderläge är inredd med en platsbyggd soffa med förvaring, här kan vi njuta långt in på senhösten. Det ljusa köket med sin rena design ger oss alla bekvämligheter vi kan önska oss - både i vitvaror som i förvaring och arbetsytor. Sovrummen är båda i bra storlek och ger utrymme till större säng, garderober och övrig önskad möblemang.
Föreningen bjuder på grönskande innergård med grill- och sittmöjligheter och här bor man med närhet till trevliga promenadstråk intill kanalen med dess lummiga omgivningar. Drottningtorget är vår granne och här bor vi med gågatan en kort promenad från ytterdörren. Kommunikationerna är goda via Malmö centralstation och citytunneln, ett ypperligt läge för pendlaren att nå Malmös alla kranskommuner likväl som Danmark och Köpenhamn på andra sidan sundet.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Filip Svensson
0704-15 10 10 filip.svensson@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Hidden
Hidden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.