Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Bulltofta
Ahrenbergsgatan 12
2 995 000 kr utgångspris
Avgift: 7 127 kr
inkl. uppvärmning (utom golvvärmen i badrum), kallvatten, brf-tillägg samt schablonkostnad för varmvatten- & elåtgång. Detta mäts individuellt och korrigeras kvartalsvis. Ett obligatoriskt tillägg för bredband och kabel-TV om 200 kr/mån tillkommer avgiften.
Boarea: 86 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 5 av 8
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Charmig fyra med inglasad balkong i västerläge!

Nu finns chansen att förvärva denna fantastiska bostad högt upp i huset med stor inglasad balkong i västerläge. Förutom detta finner du här stora öppna ytor, påkostade tillval och väl disponerade kvadrat. Här bor du granne med trevliga Bulltoftaparken och allehanda service på bekvämt gångavstånd, liksom utmärkta cykelbanor in till city och snabb påfart till Ringleden.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Robin Uddén
0768-77 12 69 robin.udden@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall & entré:

Via hissen från markplan tar vi oss bekvämt upp till våning fem. Där möts vi genast av en stor och öppen hall. Till vänster om ingången finns gott om plats för avhängning. Här finns även inbyggda garderober för mycket god förvaring. Väggarna är målade i vitt och golvet pryds av en fin parkett.

Badrum & gäst-WC:

Badrummet innehar gott om utrymme och stilren interiör. Väggarna består av vitt kakel och under fötterna vilar ett matchande klinkergolv. Här finns tvättmöjligheter med tvättmaskin och torktumlare samt bänkskiva och väggskåp ovan. Badrummet är utrustat med inglasad dusch, handfat med kommod, spegelskåp och WC.

Lägenheten har även en gäst-wc i hallen mittemot de mindre sovrummen. Här finns handfat, spegelskåp och WC. Gäst-wc:n går i samma stil som badrummet med vitt kakel, vitmålade väggar och ett ljust klinkergolv.

Master bedroom:

Master bedroom kan med enkelhet möbleras med dubbelsäng samt valfritt möblemang så som sängbord eller sideboard tack vare dess storlek. Likaså finns här även god förvaring med många inbyggda garderober. Rummet ligger på insynsskyddat läge och har en trevlig utsikt mot Bulltoftaparken.

Sovrum 1 & 2:

I nära anslutning till master bedroom har vi de mindre sovrummen som ligger vägg i vägg med varandra. Båda sovrummen har varsin garderob och har plats för ytterligare förvaring om behovet finns. Detta kan användas till gäst- eller barnrum men även kontor. Båda dessa har vacker parkett och samma fantastiska utsikt över parken.

Kök:

Längst in i bostaden finner vi kök och vardagsrum i öppen planlösning. I köket har det gjorts flera exklusiva tillval. Luckor och stommar från Vedum går hand i hand med stilrena handtag som i sin tur döljer mycket god förvaring. Detta kompletteras med en påkostad bänkskiva i granit samt vitt kakel ovan arbetsytorna. Köket är berikat med integrerad diskmaskin, separat kyl och frys, induktionshäll, fläkt och ugn.

Vardagsrum & balkong:

Vardagsrummet rymmer matplats, soffgrupp samt tillhörande möblemang. Stora fönster ryms åt två håll vilket banar väg för ett härligt ljusflöde. Från vardagsrummet får vi tillgång till den stora inglasade balkongen vilken ligger i bästa västerläge. Här kan härliga dagar och kvällar avnjutas med nära och kära.

Varmt välkommen på visning!

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.