Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Bulltofta Friluftsstad
Sallerupsvägen 220
1 725 000 kr utgångspris
Avgift: 4 526 kr
inkl. värme, kallvatten, bostadsrättstilläggsförsäkring. Obligatoriskt tillägg 165 kr för bredband/tv/ip-telefoni via Telenor. Debitering i efterskott av varmvatten och el tillkommer efter förbrukning.
Boarea: 54 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 2 av 5
Hiss: Ja hiss från markplan
Balkong: Ja
 

Fin modern tvåa med inglasad balkong i Bulltofta Friluftsstad!

Varmt välkomna till denna fina tvåa i byggnad från 2019 i härliga Bulltofta Friluftsstad! Här lever du lyxigt med inglasad balkong åt söder, egna tvättmöjligheter, hiss från markplan och allt i en härlig modern, öppen planlösning. Med Bulltofta rekreationsområde som närmsta granne med grönskande skogar, minigolfbana, slingrande stigar och aktivitetsmöjligheter har du inget mer att önska.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Patrik Truedsson
0700-90 55 60 patrik.truedsson@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Med lätthet tar vi hissen från markplan till våning två där vi når bostadens härliga entré.
Vi möts av sobert, stilrent klinkergolv under fötterna och omges av fräscht, vita väggar. Här har vi gott om avhängningsmöjligheter för såväl höstkappan som hatten, och kan enkelt möblera för mer förvaring om så önskas.

Sovrum:

Vi tar några steg vidare in i lägenheten och direkt till höger finner vi bostadens sovrum. Här omfamnas vi av ett uppfriskande ljusinsläpp från det generösa fönsterpartiet, där man med fördel kan låta växterna flytta in och pryda fönsterbänken i gedigen natursten. De vita väggarna och den tidlösa ekparketten går som en röd tråd genom detta hem och sovrummet är såklart inget undantag. En vit skjutdörrsgarderob längs med hela vänstra väggen löser enkelt förvaringen.

Kök:

Med modern och väl utvald rostfri maskinpark från Electrolux i kombination med rymd, ljus och välplanerade arbetsytor så blir detta kök från Vedum bostadens naturliga samlingsplats. Här går vita skåpsluckor, stilrent svart kakel ovanför passande grå laminatbänkskiva hand i hand med resten av bostadens trendiga inredning. Den sociala, öppna planlösningen bjuder in till mingelkvällar med vännerna såväl som mysiga middagar med familjen, flera dagar i veckan!

Badrum:

I det välplanerade badrummet med tidsenligt svart klinkergolv, vita kakelväggar, infälld väggspegel, handdukstork och tvättställ med kommod förenas form och funktion. Med vikbara duschväggar i glas sparas både plats och yta, och med praktisk kombimaskin från Electrolux är det du som bestämmer när det är dags att tömma tvättkorgen.

Vardagsrum:

Ekparketten leder oss vidare från köket till det anslutande vardagsrummet, där det varken sparats på ljusinsläpp eller möjlighet att inreda efter eget tycke och smak. Här har du plats för såväl middagsbordet som soffgrupp, TV och annat möblemang. Med balkongen som trofast granne har du inte mer än ett par steg ut till solsken och uteliv med härlig utsikt över villorna.

Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.