Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Bulltofta Friluftsstad
Sallerupsvägen 220
1 725 000 kr utgångspris
Avgift: 4 526 kr
inkl. värme, kallvatten, bostadsrättstilläggsförsäkring. Obligatoriskt tillägg 165 kr för bredband/tv/ip-telefoni via Telenor. Debitering i efterskott av varmvatten och el tillkommer efter förbrukning.
Boarea: 54 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 2 av 5
Hiss: Ja hiss från markplan
Balkong: Ja
 

Fin modern tvåa med inglasad balkong i Bulltofta Friluftsstad!

Varmt välkomna till denna fina tvåa i byggnad från 2019 i härliga Bulltofta Friluftsstad! Här lever du lyxigt med inglasad balkong åt söder, egna tvättmöjligheter, hiss från markplan och allt i en härlig modern, öppen planlösning. Med Bulltofta rekreationsområde som närmsta granne med grönskande skogar, minigolfbana, slingrande stigar och aktivitetsmöjligheter har du inget mer att önska.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Patrik Truedsson
0700-90 55 60 patrik.truedsson@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Med lätthet tar vi hissen från markplan till våning två där vi når bostadens härliga entré.
Vi möts av sobert, stilrent klinkergolv under fötterna och omges av fräscht, vita väggar. Här har vi gott om avhängningsmöjligheter för såväl höstkappan som hatten, och kan enkelt möblera för mer förvaring om så önskas.

Sovrum:

Vi tar några steg vidare in i lägenheten och direkt till höger finner vi bostadens sovrum. Här omfamnas vi av ett uppfriskande ljusinsläpp från det generösa fönsterpartiet, där man med fördel kan låta växterna flytta in och pryda fönsterbänken i gedigen natursten. De vita väggarna och den tidlösa ekparketten går som en röd tråd genom detta hem och sovrummet är såklart inget undantag. En vit skjutdörrsgarderob längs med hela vänstra väggen löser enkelt förvaringen.

Kök:

Med modern och väl utvald rostfri maskinpark från Electrolux i kombination med rymd, ljus och välplanerade arbetsytor så blir detta kök från Vedum bostadens naturliga samlingsplats. Här går vita skåpsluckor, stilrent svart kakel ovanför passande grå laminatbänkskiva hand i hand med resten av bostadens trendiga inredning. Den sociala, öppna planlösningen bjuder in till mingelkvällar med vännerna såväl som mysiga middagar med familjen, flera dagar i veckan!

Badrum:

I det välplanerade badrummet med tidsenligt svart klinkergolv, vita kakelväggar, infälld väggspegel, handdukstork och tvättställ med kommod förenas form och funktion. Med vikbara duschväggar i glas sparas både plats och yta, och med praktisk kombimaskin från Electrolux är det du som bestämmer när det är dags att tömma tvättkorgen.

Vardagsrum:

Ekparketten leder oss vidare från köket till det anslutande vardagsrummet, där det varken sparats på ljusinsläpp eller möjlighet att inreda efter eget tycke och smak. Här har du plats för såväl middagsbordet som soffgrupp, TV och annat möblemang. Med balkongen som trofast granne har du inte mer än ett par steg ut till solsken och uteliv med härlig utsikt över villorna.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

3205

Lägenhetsnummer register:

1103

Andel i förening:

0.6224 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Draken 21

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2019

Fönster:

Lågenergifönster

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Mekanisk till- & frånluft m. återvinning

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 79 kWh/m²/år
Energiklass: C
Primärenergital: 68 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2021-03-04

Förening

Namn:

Brf Startfältet

Organisationsnummer:

769635-9905

Allmänt om föreningen:

Brf Startfältet består av 128 st lägenheter av varierande storlek. Byggnaden färdigställdes 2019. Tomten innehas med äganderätt. Föreningen är en s.k. äkta bostadsrättsförening.

Den grönskande innergården bjuder in med planteringar, fruktträd, gångytor, sittplatser samt lekytor för små barn.
Cykelparkering finnes i låsbart cykelrum i husen och på gården.
2 st miljöhus som går hand i hand med det gröna temat har utrustats med vackra och miljösmarta sedumtak.
Intill gården finnes även praktisk gästparkering.

Teknisk förvaltning svarar Hagtorn Fastigheter för. Ekonomisk förvaltning genom Bonea Förvaltning.

Gemensamt fastighetsabonnemang med separat mätning och debitering av varmvattenförbrukning för respektive lägenhet. Detsamma gäller för debitering av el. Debitering för faktisk förbrukning släpar ungefär ett kvartal.
Förbrukning av kallvatten ingår i månadsavgiften.

Äger föreningen marken:

Ja.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Fri parkering i villakvarteret på andra sidan Sallerupsvägen.
29 gästparkeringsplatser och 2 handikappanpassade parkeringsplatser inom fastigheten.
2022-09-21 Installation av laddstolpar är utfört.

81 p-platser i närliggande P-hus. Finns lediga platser i dagsläget.
Priserna i P-hus 2022-11-09:
Medlem i Brf Startfältet 730 kr/mån oreserverad dygnet runt.
Oreserverad inkl. möjlighet att ladda elbil mot en extra kostnad: 1630 kr/månad.
Nattparkering vardagar 17:00-08:00 samt fria helger: 546 kr/månad.
OBS! En kostnad för passermedel om 500 kr deposition tillkommer på första hyresavin.
Kontakt Aimo Park
Telefon: 0771-96 90 06
Telefontider: Vardagar 08:00-16:00.
Den tredje torsdagen varje månad stänger Kundservice klockan 14:00.

Bredband/TV:

Ett gemensamt fastighetsnät finns för tv, bredband och anslutning ip-telefoni via Telenor. För detta debiteras en obligatorisk kostnad om 165:-/månad, vilket tillkommer till avgiften.

Renoveringar:

Under 2022 ska föreningen genomföra en OVK-besiktning.

Man har precis genomfört tvåårsbesiktningen.

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja.

Ekonomi:

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift får tas ut efter beslut av styrelsen. Överlåtelseavgift får uppgå till högst 2,5% (fn 1 208 :-) och pantsättningsavgift till högst 1% (fn 483 :-/pant) av gällande prisbasbelopp. Överlåtelseavgift betalas av förvärvaren och pantsättningsavgift av pantsättaren.
Avgift för andrahandsupplåtelse (uthyrning i andra hand) får tas ut efter beslut av styrelsen. Avgiften får årligen uppgå till högst 10% av gällande prisbasbelopp.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

För de bostäder som har tillgång till uteplats gäller följande: uteplats är upplåten med nyttjanderätt med samma villkor som bostadsrättslägenheten. Ytan begränsas av häckplantering. Bostadsrättsinnehavaren ansvarar för skötsel av uteplats. Häckplanteringen som avgränsar uteplats är gemensam och bostadsrättsföreningen ansvarar för dess utseende och skötsel.

Föreningsinformationen är inhämtad av föreningen. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Lägenheten disponerar ett förråd i källarplanet från Sallerupsvägen/markplan från gården.
Säkerhetsdörr.
Porttelefon.

Omgivning

Allmänt om området:

I Bulltofta Friluftsstad blir du närmsta granne med Bulltofta rekreationsområde: odlingslotter att arrendera av Malmö stad, grönskande lövskog, frodiga blomsterängar och vidsträckta gräsfält på en yta lika stor som Slottsparken, Kungsparken och Pildammsparken tillsammans. Här kan du spela fotboll, tennis och basket, slå löprekord på milen, testa putten på södra Sveriges största bangolfbana, köra ett yogapass innan frukost eller helt enkelt ta en avkopplande promenad längs slingrande skogsstigar. På sommaren betar korna fridfullt i hagarna och under vintertid lockar pulkabackar och skidspår.

På Bulltofta motionscenter finns ett välutrustat gym, ett par minuters promenad bort ligger bank, snabbmatsrestaurang samt en närbutik och du har nära till förskolor och skolor. Det finns utmärkta cykelbanor till centrum och påfarten till Ringvägen gör läget perfekt för dig som bilpendlar.

Planritning

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.