Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Bulltofta Friluftsstad
Elsa Anderssons gata 2A
1 795 000 kr utgångspris
Avgift: 3 100 kr
inkl. värme, kallvatten, elabonnemang, bostadsrättstilläggsförsäkring. Obligatoriskt tillägg för Telia Triple play bredband, tv, ip-telefoniabonnemang tillkommer med 229 kr/mån. Föreningen debiterar el och varmvatten utifrån förbrukning.
Boarea: 46 m2
areakälla: ekonomisk plan
Rum: 2
Våning: 3 av 7
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Nyproducerad och snart inflyttningsklar med söderbalkong i Bulltofta Friluftsstad!

Här kommer ni att bli de första som flyttar in i denna fina nyproducerade tvåa i härliga Bulltofta Friluftsstad! Härligt läge på våning tre i vacker byggnad med hiss från markplan! Här lever ni lyxigt med generös takhöjd på ca 2,6 meter, balkong på ca 8 kvm åt söder, tvättmöjlighet i badrummet med skön golvvärme och allt i en härlig modern planlösning. Med Bulltofta rekreationsområde som närmsta granne med grönskande skogar, minigolfbana, slingrande stigar och aktivitetsmöjligheter har ni inget mer att önska. Lägenheten/byggnaden är under slutuppförande och går inte att visa utan lägenheten säljes på ritning.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Patrik Truedsson
0700-90 55 60 patrik.truedsson@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Stig in i hallen via den gårdsvända entrébalkongen. Hallen är försedd med 3-stavs lackat ekparkett och vita väggar som löper vidare in i hela bostaden. Svängrum och smart förvaringsgarderob gör att ni slipper stök med skor och jackor. Dessutom finns här ett städskåp.

Kök:

Väl utvald maskinpark med vita vitvaror från Electrolux med delad kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn, inbyggd ugn, induktionshäll, integrerad diskmaskin och fläkt. I kombination med rymd, ljus och välplanerade arbetsytor så blir detta kök från Vedum bostadens naturliga samlingsplats. Här går betonggrå skåpsluckor av modell Maja med svarta handtag Anemon, stilrent vitt kakel ovanför passande laminatbänkskiva Zeus silver hand i hand med resten av bostadens trendiga inredning. Belysning under väggskåpen ger ett bra ljus på kvällen. Här bjuds det in till mingelkvällar med vännerna såväl som mysiga middagar, flera dagar i veckan! Matplatsen medger bord för upp till fyra personer. Vita väggar och ekparkett på golvet.

Sovrum:

Sovrum på ca 10 kvm med fönster inåt gården som ger ett fint ljusinsläpp. Plats för dubbelsäng och nattduksbord. Ekparkett på golvet och vita väggar. Praktisk garderob med skjutdörrar längs med ena väggen ger utmärkta förvaringsmöjligheter.

Badrum:

Badrummet har vita matta kakelväggar 20 x 40 cm och grått klinker på golv 20 x 20 cm med elektrisk komfortgolvvärme. Inredningen består av spegelskåp med belysning, tvättställ Vedum Free 615 med kommod i vitt med två lådor och handtag Anemon i krom, bänkskiva av vit laminat, elektrisk handdukstork och wc. Med vikbara duschväggar i klarglas runt duschen (Igloo Pro corner), sparas både plats och yta. Med kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Electrolux är det du som bestämmer när det är dags att tömma tvättkorgen.

Vardagsrum:

Lättmöblerat vardagsrum med stort fönsterparti åt söder och öppet mot matplats och kök. Ekparkett och vita väggar. Plats för soffgrupp, soffbord och mediamöbel. Utgång till den generösa södervända balkongen på ca 8 kvm där ni har gott om plats för utemöbler och fin utsikt.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

2022-10-31

Lägenhetsnummer förening:

1207

Andel i förening:

2.04 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Malmö Draken 20

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2022

Fönster:

2 + 1 glas

Uppvärmning:

Fjärrvärme, vattenburet radiatorsystem

Ventilation:

FTX, från- och tilluft med återvinning

Energideklaration:

Utförd: Ej utförd

Förening

Namn:

Brf Aero

Organisationsnummer:

769638-8920

Allmänt om föreningen:

Brf Aero består av 35 st lägenheter och en lokal, byggs av Granitor och kommer att stå klart i oktober 2022. Det är en mix av allt ifrån enrummare upp till fyrarummare. Planlösningarna maximerar känslan av rymd, ljus och luft. Det är smart och snyggt in i minsta detalj och takhöjden lite högre än normalt. Här kan du njuta av en egen uteplats eller balkong. De flesta av balkongerna, terrasserna och uteplatserna är indragna för att skapa en fin privat
sfär och ge skydd från vinden. Ljus ek på fasaden och smäckra balkongräcken ger ett gediget, tidlöst intryck.
I Brf Aero finns solceller på det höga taket som producerar energi. På delar av taket används så kallad moss-sedum som fördröjer dagvattenavrinning, är klimatsmart och bra för bin, humlor och fjärilar med mera samt är väldigt vackra
att titta ut på. I både bostaden och miljöhuset är det enkelt att kunna sortera sopor för att minska restavfall och öka återvinningen.

Äger föreningen marken:

Ja

Parkering/garage:

P-plats finns att hyra i närliggande p-hus Draken 19 där ett visst antal har reserverats för föreningen.
Priserna i P-hus 2022-09-21:
Medlem i Brf Aero 730 kr/mån oreserverad dygnet runt.
Oreserverad inkl. möjlighet att ladda elbil mot en extra kostnad: 1030 kr/månad.
Natt parkering vardagar 17:00-08:00 samt fria helger: 546 kr/månad.
OBS! En kostnad för passermedel om 500 kr deposition tillkommer på första hyresavin.
Kontakt Aimo Park
Telefon: 0771-96 90 06
Telefontider: Vardagar 08:00-16:00.
Den tredje torsdagen varje månad stänger Kundservice klockan 14:00.

Bredband/TV:

Telia Triple play 100/100 Mbit. Tv paket lagom ingår.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Föreningen har separat mätning och debitering av varmvatten och el.

Allmänt om lägenheten

Säkerhetsdörr.
Lägenheten disponerar förråd nr 8.

Omgivning

Allmänt om området:

I Bulltofta Friluftsstad blir du närmsta granne med Bulltofta rekreationsområde: odlingslotter att arrendera av Malmö stad, grönskande lövskog, frodiga blomsterängar och vidsträckta gräsfält på en yta lika stor som Slottsparken, Kungsparken och Pildammsparken tillsammans. Här kan du spela fotboll, tennis och basket, slå löprekord på milen, testa putten på södra Sveriges största bangolfbana, köra ett yogapass innan frukost eller helt enkelt ta en avkopplande promenad längs slingrande skogsstigar. På sommaren betar korna fridfullt i hagarna och under vintertid lockar pulkabackar och skidspår.

På Bulltofta motionscenter finns ett välutrustat gym, ett par minuters promenad bort ligger bank, snabbmatsrestaurang samt en närbutik och du har nära till förskolor och skolor. Det finns utmärkta cykelbanor till centrum och påfarten till Ringvägen gör läget perfekt för dig som bilpendlar.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.