Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Borgmästaregården
Annebergsgatan 19B
2 195 000 kr utgångspris
Avgift: 4 201 kr
inkl. värme, VA, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg
Boarea: 65.5 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 7 av 8
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Fantastisk tvåa på Borgmästargården med utsikt som är svår att konkurrera med!

På sjunde våningen hittar vi denna magiska lägenhet med perfekt planlösning, renoverad interiör och oslagbar utsikt. Lägenheten erbjuder en stor inglasad balkong med utsikt över stora delar av Malmö. Här har du möjlighet att köpa bland den finaste och mest exklusiva tvåan på Borgmästargården. Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Mikias Yonas
0733-44 21 82 mikias.yonas@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen välkomnar oss med genomgående praktiskt fint parkett på golvet, vita väggar och avhängning. Hallen är centralt belägen och här når vi vidare till både sovrum, badrum och vardagsrum.

Kök:

Vidare fram finner vi lägenhetens kök med rymlig matplats. Här finns plats för matbord som finner sin naturliga plats och placeras med fördel framför fönstret. Köket går i grått och är utrustat med kyl/frys, spis, mikro, ugn och diskmaskin.

Vardagsrum:

Vardagsrummet har parkettgolv och vita väggar som i övriga bostaden. Rummet erbjuder mycket ljusinläpp. Vardagsrummets generösa yta ger möjlighet till variation av möblering och man kan med enkelhet få plats med både soffa och matsalsgrupp.

Sovrum:

Lägenhetens stora sovrum har gott om plats för förvaringsmöjligheter. Addera därtill en mycket praktisk klädkammare för säsongens kläder. Här har vi även utgång till den härliga inglasade balkongen med fantastisk utsikt. Fönstren bjuder fri och ljus utsikt över både stan och grönska, här finner du alltid något att fästa blicken på.

Badrum:

Rymligt exklusivt badrum erbjuder dig allt du behöver. Här finns dusch, handfat med kommod, spegelskåp, WC och kombimaskin. Här finns även spotlight och golvvärme.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.