Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Almhög
Rödkullastigen 11A
795 000 kr som utgångspris
Avgift: 3 993 kr
inkl värme, VA och kabel-TV.
Boarea: 54.5 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 8 av 8
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Originalpärla högst upp med hiss och balkong.

På bästa läget i huset åtta våningar upp, presenterar vi denna tvårummare där ledorden är ljus och möjligheter. Lägenheten bjuder på en yteffektiv planlösning fördelat på välhållet originaldrömkök med trivsam matplats, halvkaklat badrum och ett rymligt sovrum. Addera därtill vida vardagsrumskvadrat med ljusbringande vinklat fönsterparti och access till njutbar balkong där hisnande vyer väntar. Dessutom finns ypperlig förvaring i flertalet inbyggda garderober, allt i trivsam HSB-förening med tilltalande utemiljö såsom lekplats, grönska och mysig pergola. Varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Rasmus Eriksson
0733-50 65 28 rasmus.eriksson@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen bjuder in med snyggt laminatgolv och massor av förvaring i flertalet inbyggda garderober med tillhörande överskåp.

Badrum:

Direkt på vänster hand nås badrummet i originalutförande, där ljust klinkergolv möter halvt vitkaklade väggar. Här finns badkar, handfat, wc och väggskåp.

Kök:

Rakt fram finner vi det välhållna originalköket i drömköksmodell med klassiska skjutdörrar tillsammans med släta ljusgrå luckor. Rostfri diskbänk och vitvaror bestående av spisplattor och ugn modell äldre samt kyl och frys. Laminatgolv såsom i hallen och trevlig plats för matbordet invid fönster.

Vardagsrum:

Vidare in inviterar ett härligt ljust vardagsrum genom vacker glasinfattad dörr. Golvet pryds av parkett och ljuset strömmar in från fint vinklat fönsterparti liksom glasinfattad terrassdörr, som leder ut till njutbar balkong med fantastisk utsikt över området och takåsarna.

Sovrum:

Sovrummet är av god storlek och kännetecknas av stavparkett tillsammans med randig tapet. Dubbelsäng och tillhörande möblemang får enkelt plats och ett stort fönsterparti skänker rikligt med ljusinsläpp.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.