Objektet är sålt.
Slutpris: 2 290 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Lund, Väster
Vildgåsvägen 6
Boarea: 54 m2
Rum: 2
Våning: 4 av 5
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Öppen, ny & påkostad bostad med stor balkong i soligt läge!

Här erbjuds en nyproducerad lägenhet som stod inflyttningsklar hösten året 2019, belägen på fjärde våningen utav fem, helt utan insyn, och medtrevlig och öppen planlösning, samt med en stor inglasad balkong i västerläge.
Vi möts av en trevlig och välkomnande hall med två garderober samt gott om plats för ytterligare förvaring.
Från hallen når man det rymliga helkaklade badrummet med matta vita väggar, samt ett grått golv. Badrummet har toalett, kommod, dusch med duschväggar samt stor regndusch, handdukstork, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt väggskåp.
Det rymliga sovrummet har ett stort fönster som skapar ett vacker och ljust sovrum, med plats för dubbelsäng och har en platsbyggd skjutdörrsgarderob med inredning som erbjuder smart förvaring.
Lägenheten har ett stort och rymligt vardagsrum och ett kök i öppen planslösning med stora fönster i två vädersträck som skapar ett vackert ljusflöde. Det finns gott om plats för både soffgrupp och matgrupp. Det stilrena köket har ljusgrå luckor, svart blankt kakel, bänkskiva i massiv ek samt rostfria vitvaror från Siemens.
Från vardagsrummet når vi den stora och inglasade balkongen med grå heltäckningsmatta om hela 12 kvm i västerläge som erbjuder en fantastisk utsikt. Balkongen ger en känsla av ett extra rum under en stor del av året. Välkommen på visning.

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Mose Karlsson
0734-42 72 30 mose.karlsson@croisette.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.