Lund, Väster
Hantverksgatan 17
2 850 000 kr som utgångsbud
Avgift: 3 555 kr
inkl värme, vatten och kabeltv
Boarea: 53 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 2 av 4
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Renoverad gavelvåning med balkong på populära Väster

Nu finns denna fantastiskt fina tvårummare till försäljning på omtyckta och lummiga Väster. Här erbjuds 53 kvadratmeter med optimal planlösning och härlig balkong i västerläge. Bostaden genomgick en stor renovering under 2017 och är än idag i genomgående fint skick. Här bor man med känslan av en modern bostad samtidigt som man har kvar de charmiga attributen så som fiskbensparkett, brädgolv och generös takhöjd. Med endast ett par minuters gång till tågstationen och med närhet till all tänkbar service i stadskärnan är detta ett perfekt läge att bo på. Varmt välkomna på visning!

Visningar.

Måndag 15 Augusti
18:00 - 18:30
Bokad visning - anmäl dig via bokningslänk
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Lägenheten ligger fint belägen på andra våningen och väl inne möts vi av en välkomnande entré och hall. I samband med renoveringen 2017 drogs även all el om och man öppnade upp planlösningen för att få en luftigare känsla. Vitmålade, släta och bredspacklade väggar är genomgående i hela bostaden och i hallen ligger fin fiskbensparkett som slipades vid renoveringen 2017. I entrén finns plats att hänga av sig och längre in i hallen finns en praktisk skjutdörrsgarderob från Lumi som rymmer mycket.

Vardagsrum:

Vardagsrummet som är rymligt och ljust är ett lättmöblerat rum som rymmer både soffgrupp och matplats vid behov. Vacker fiskbensparkett på golvet tillsammans med stora fönsterpartier i två väderstreck som bidrar till fint ljusinsläpp. I rummet finns även utgången till den härliga balkongen som ligger i bästa sydvästläge där man kan njuta av solen och utsikten över den mysiga trädgården.

Kök:

I samband med renoveringen revs väggen mellan kök och vardagsrum och idag erbjuds en öppen planlösning som ger en fantastiskt ljus och rymlig känsla. Ett välplanerat kök från IKEA som har gott om arbets- och förvaringsytor samt en generös matplats. Vita minimalistiska luckor tillsammans med massiv ekbänkskiva. Vitt kakel på väggen ovanför arbetsbänken. Vitvarorna från 2017 består av spishäll (Siemens), integrerad kyl/frys (IKEA), integrerad diskmaskin (IKEA), ugn och mikrovågsugn i praktisk arbetshöjd (IKEA) samt rostfri spisfläkt.

Badrum:

Totalrenoverat badrum från 2017, renoverat i föreningens regi i samband med stambytet. Matt vitt kakel på väggarna tillsammans med mörkgrå klinker på golvet (golvvärme). Här finns duschhörna med vikbara glasdörrar, wc, handukstork (el), handfat med vit kommod och spegelskåp för bra förvaring.

Sovrum:

Sovrummet som ligger i anslutning till av hallen är i bra storlek med plats för dubbelsäng och förvaring, även här ligger fiskbensparkett på golvet och väggarna är vitmålade.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Lägenhetsnummer förening:

7/ LM 1103

Andel i årsavgift:

8.02569 %

Andel i förening:

8.0262 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerfamiljshus

Byggnadsår:

1947

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Självdrag

Energideklaration:

Utförd: Ej utförd

Förening

Namn:

Brf Blästern 2

Organisationsnummer:

716439-6140

E-post adress:

blastern2@comhem.se

Allmänt om föreningen:

Bostadsrättsföreningen Blästern 2 består av 13 lägenheter, varav 12 stycken bostadsrätter och 1 st hyresrätt. Föreningen bildades 1992 men först 2015 ombildades hyresfastigheten till bostadsrätter. Föreningen accepterat delat ägande mellan barn- och föräldrar (valfri ägarfördelning). Juridisk person godkäns ej som medlem i föreningen.

Gemensam tvättstuga i källaren utrustad med en tvättmaskin, en torktumlare och ett torkrum. Sopsortering och cykelparkering på gården. Gemensam lummig trädgård med grillplats.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Boendeparkering i området och avgiftsbelagd parkering.

Bredband/TV:

Kabeltv via Com Hem. Basutbud ingår i månadsavgiften.
Bredband via Com Hem. Bekostas själv av respektive bostasrättshavare.

Renoveringar:

Utförda renoveringar:
2016 Takbyte/ renovering
2016 Relining köksavlopp
2016-2017 Stambyte/ badrum
2017 Byte till säkerhetsdörrar
2018 Relining av brunnar
2020 Putsning söderfasad.

Planerade renoveringar framöver:
2022 Ventilationen
2022-2023 Fasad vån 4

Fönsterbyte (ligger i underhållsplanen)

För närmare information vänligen läs igenom bilagd årsredovisning.

Ekonomi:

SBC sköter den ekonomiska förvaltningen.

Övrigt:

Föreningens medlemmar sköter själva om föreningens trädgård och grönområden, vanligtvis brukar två "trädgårdsdagar" infalla per år.

Ovanstående information är hämtad ifrån årsredovisningen (2021). Det åligger spekulanter att själva kontrollera och undersöka de intressen som är av särskild vikt med föreningen.

Allmänt om lägenheten

Bostadsrättsinnehavaren disponerar över ett källarförråd.

Gardinstänger och tavellist kök ingår i köpet.

Lägenheten är nu tömd, varpå det på visningen finns märken i väggar efter tavlor och hyllor.

Giltighetstiden för föregående energideklaration har löpt ut, ny energideklaration saknas. Enligt lag (2006:985) om energideklarationer för byggnader, ska det för en bostadsrättsförenings byggnad finnas en energideklaration som är upprättad för mindre än 10 år sedan. Ansvaret för att en gällande energideklaration finns faller på bostadsrättsföreningen, i egenskap av ägare till byggnaden.

Omgivning

Allmänt om området:

Väster är ett trivsamt och populärt område med en härlig blandning av både villor och bostadsrätter, nybyggt och funkis. Här bor man med närhet till centrum men ändå i ett lugnt område med puls.

I närområdet finner man allt man kan behöva i vardagen såsom matbutiker, vårdcentral, restauranger, träningsanläggningar, m.m. I närheten ligger köpcentrumet Nova Lund med sitt stora utbud av butiker. På nära håll finns också en golfbana med nio hål för en snabbrunda.

Väljer man att inte promenera eller cykla in till centrum så är kommunikationerna här perfekta. Det är alltid nära till en buss som enkelt tar en in till stadens kärna och alla butiker, caféer och restauranger. Västers läge nära centralstationen gör området till ett ypperligt läge för pendlare. Har man bil tar man sig enkelt ut på motorvägen utan att behöva köra igenom centrum.

I området finns flertalet skolor och dagis, stora grönområden och lekplatser. Det populära strövområdet Revinge ravin lockar både barnfamiljer och fritidsgrupper. I området flyter en å och på sommaren betar får fritt här.

Är man sportintresserad är det nära till Lunds centrala idrottsplats som bland annat erbjuder bowling, tennis, två inomhushallar, löparbana och en stor gräsplan.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.