Lund, Väster
Ejdervägen 1i
4 495 000 kr som utgångspris
Avgift: 5 456 kr
inkl. kallvatten, värme och parkering. Varmvatten och el tillkommer enligt förbrukning.
Boarea: 104.5 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 5
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
 

Brf-radhus i tvåplan med optimalt läge!

Detta fantastiska brf-radhus i originalskick beläget i lummiga Lund Väster bjuder in med många rymliga rum, kök med glasinfattade dubbeldörrar. Stora fönsterpartier som belyser vita väggar i kombination med väggpaneler i trä och färgglad tapet får bostaden sin alldeles egna stil. Många stora ytor gör att radhuset passar den växande familjen som handen i handsken och en trevlig gemensam gård erbjuder lummig grönska som förgyller vardagen samt perfekt för lekstunder för dom små. En extra plus är hemmets inglasade uterum som passar perfekt året om när det är tid för tillställningar med familj och vänner - eller när man vill läsa en spännande bok. Hemmet talar så väl för sig själv så vi avslutar med att säga - Varmt välkomna på visning!

Visningar.

Onsdag 5 Oktober
18:00 - 19:00
Bokad visning - anmäl dig via bokningslänk
Anmäl mig
Söndag 9 Oktober
12:00 - 13:00
Bokad visning - anmäl dig via bokningslänk
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

När vi kliver innanför dörren in i hallen möts vi av en plastmatta i grå ton på golv och matchande färg på väggar. Hallens storlek gör att det enkelt kan inredas med byrå, hyllor och andra möbleringsalternativ. I anslutning till hallen finner vi även ett kapprum med inbyggda garderober.

Allrum:

Stort allrum med möjligt att göra ytterligare sovrum eller nyttja som Tv rum. Idag ljus tapet och ljus heltäckningsmatta.

Kök:

Köket finner vi i original med plastmatta på golv i olika toner av brunt och vackra träpaneler på väggar samt stänkskydd i samma ton. Detta ackompanjeras av klassiska vita skåp med bänkskiva i trä som erbjuder bra arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys (nyare), spis, fläkt och ugn ( äldre). Tvättmaskin Miele finns men fungerar ej.

Matsal:

I anslutning till köket har vi hemmets allrum/matrum med originalparkett och ljusa väggar som med fördel kan inredas med större matbord och flertalet möbleringsalternativ. Vid rummets fönsterpartier finner vi även utgången till det inglasade uterummet där man gärna spenderar sina lediga stunder.

Toalett:

Wc och tvättställ.

Vardagsrum:

Vardagsrummet bjuder in med vacker originalparkett och en fantastisk väggpanel i trä samt ljusa väggar. Två stora fönsterpartier förser rummet med rikligt ljusinsläpp och breda fönsterkarmar blir en perfekt plats för gröna växter. Vardagsrummets generösa storlek gör att det men enkelhet får plats större soffgrupp och andra möbleringsalternativ.

Sovrum:

Ett av hemmets sovrum finner vi med blommig tapet på väggar i original i symbios med bröstpanel som bryter av med röd tapet nedtill samt golv i grå ton. Ett stort fönsterparti sprider härligt ljus i hela rummet. Kan med enkelhet inredas med dubbelsäng och annat mindre möblemang.

Sovrum:

I hemmets andra sovrum möts vi av vita väggar och grön heltäckningsmatta på golv samt ett fönsterparti med fint ljusinsläpp. Kan med fördel inredas som barnrum eller kanske ett arbetsrum om man önskar det.

Badrum:

Badrummet är enhetligt vitt rakt igenom med praktisk inglasad dusch. I badrummet finns toalett, handfat och badrumshylla med spegel.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Lägenhetsnummer förening:

25

Andel i årsavgift:

2.49 %

Andel i förening:

2.49 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Ejdern 1

Byggnadstyp:

Brf-radhus

Byggnadsår:

1961

Ventilation:

Självdrag

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 105 kWh/m²/år
Energiklass: C
Primärenergital: 81 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2020-11-30

Förening

Namn:

Brf Måsvingen

Organisationsnummer:

745000-1537

E-post adress:

info@brfmasvingen.se

Allmänt om föreningen:

Bostadsrättsföreningen Måsvingen ligger i ett lummigt område på väster i Lund med ca 5-10 minuters cykelväg från centrum. Det finns totalt 40 bostadsrätter med carport i fyra olika byggnader. Samtliga bostadrätter är radhus i två plan och till det hör en liten trädgård som vetter in mot den gemensamma allmänningen. Föreningen äger marken.

Ekonomisk förvaltare är SBC.

Flera förskolor ligger inom bekvämt gångavstånd från föreningen, t.ex. Fågel Blå, Vildanden och Rapphönan. För de äldre barnen ligger både Gråsparvsskolan och Fågelskolan mycket nära. Den senare har verksamhet från förskoleklass ända upp till årskurs 9, och man behöver inte ens korsa någon bilväg för att ta sig dit, idealiskt när barnen själva börjar gå till och skolan och hem.

Äger föreningen marken:

Ja

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Egen carport samt extra p-plats på uppfarten.

Bredband/TV:

Kabel-TV via Comhem (basutbudet ingår i månadsavgiften)
Bredband 1000/1000MBit via Ownit ingår i avgiften.

Renoveringar:

ca 2011-2012: Renovering av tappvatten.
ca 2013: Renovering värmesystem, nya ventiler och central.
ca 2014: nytt tak
2018: solceller installerades på tak.
2022: Omfogning fasad, fönsterbyte och renovering av spillvatten för avlopp.

I dagsläget finns inga större renoveringar inplanerade.

Gårdsplats:

Den gemensam allmänningen är inhägnad och har barnsäkra grindar. Här finns lekplats med sandlåda, klätterställning och gungor och stor gräsmatta för lek. Det finns även en egen mindre boulebana i ena delen av området.

Ekonomi:

I dagsläget finns ingen planerad avgiftsförändring.

Överlåtelseavgift debiteras köparen med 2,5 % av prisbasbeloppet. Pantsättningsavgift debiteras låntagaren med 1 % av prisbasbeloppet.

Föreningens har lite lån och deras ekonomi är god.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening 2022-09-22. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Andelstal enligt föreningens ekonomiska förvaltare SBC. Ospecificerad andel: 2,49%. Andelstal av årsavgift: 2,49%. Andel insats har ej specificerats av förening.

Brf-radhuset disponerar en uteplats med nyttjanderätt.

Trä och betong under golven i lägenheten.

Bostadsrättsinnehavaren disponerar ett vindsförråd med sluttande tak.

Omgivning

Allmänt om området:

Väster är ett trivsamt och populärt område med en härlig blandning av både villor och bostadsrätter, nybyggt och funkis. Här bor man med närhet till centrum men ändå i ett lugnt område med puls.

I närområdet finner man allt man kan behöva i vardagen såsom matbutiker, vårdcentral, restauranger, träningsanläggningar, m.m. I närheten ligger köpcentrumet Nova Lund med sitt stora utbud av butiker. På nära håll finns också en golfbana med nio hål för en snabbrunda.

Väljer man att inte promenera eller cykla in till centrum så är kommunikationerna här perfekta. Det är alltid nära till en buss som enkelt tar en in till stadens kärna och alla butiker, caféer och restauranger. Västers läge nära centralstationen gör området till ett ypperligt läge för pendlare. Har man bil tar man sig enkelt ut på motorvägen utan att behöva köra igenom centrum.

I området finns flertalet skolor och dagis, stora grönområden och lekplatser. Det populära strövområdet Revinge ravin lockar både barnfamiljer och fritidsgrupper. I området flyter en å och på sommaren betar får fritt här.

Är man sportintresserad är det nära till Lunds centrala idrottsplats som bland annat erbjuder bowling, tennis, två inomhushallar, löparbana och en stor gräsplan.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.