Lund, S:t Lars
Karpvägen 4
3 450 000 kr som utgångsbud
Avgift: 4 823 kr
inkl väme och vatten
Boarea: 81 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 2 av 4
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Välplanerad trea med härlig balkong i lummiga St Lars park

Välplanerad trea fint belägen på våning två i lummiga St Lars park finns nu till försäljning. Totalt 81 optimalt planerade kvadratmeter fördelat på två bra sovrum, stort badrum med tvättmöjligheter och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägg därtill en generös inglasad balkong i västerläge så förstår ni att detta är ett riktigt fint boende som har allt. Här bor man i omtyckta St Lars park med naturen som närmsta granne samtidigt som man har all tänkbar service på kort avstånd. Närhet till busskommunikationer som enkelt tar en in till Lunds stadskärna. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Johanna Jönsson
0768-92 74 35 johanna.jonsson@vaningen.se

Visningar.

Onsdag 24 Augusti
17:00 - 17:30
Bokad visning - anmäl dig via bokningslänk
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Via hiss från markplan kommer vi upp till andra våningen och väl inne i lägenheten möts vi av en välkomnande entré och hall med plats för att hänga av sig. Förvaringsmöjligheter i garderober direkt på vår högra sida. Praktisk grå klinker på golvet i entrén. Genomgående ekparkett i hela lägenheten tillsammans med släta vitmålade väggar ger ett ljust och fint intryck.

Vardagsrum:

Tar vi till vänster från entrén kommer vi in till köket och vardagsrummet som ligger i en härlig öppen planlösning med varandra. Köket erbjuder gott om arbets- och förvaringsytor samt en generös matplats. Vardagsrummet är lättmöblerat och stora fönsterpartier ger ett fint ljusinsläpp. I rummet finns även utgången till den stora balkongen på 10,9 kvm i härligt västerläge där man enkelt kan få plats med bord och stolar. Balkongen är till viss del inglasad med vikbara glasdörrar som förlänger säsongen ytterligare och skapar ett extra rum. Tack vare att glasdörrarna enkelt går att skjuta åt sidan kan man även öppna upp vid behov.

Kök:

Smakfullt kök med inredning från Vedum. Vita luckor tillsammans med grå laminatbänkskiva. Vitt kakel på väggen ovanför arbetsbänken. Vitvarorna från Siemens består av kyl, frys, induktionshäll, ugn och mikrovågsugn i praktisk arbetshöjd samt diskmaskin. Spisfläkt från Franke.

Sovrum 1:

Bostadens två sovrum når vi från hallen. Det första ligger vägg i vägg med vardagsrummet och har plats för både säng och förvaring.

Sovrum 2:

Det andra sovrummet ha plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler samt erbjuds även bra förvaringsmöjligheter i en stor klädkammare.

Badrum:

Stilrent helkaklat badrum med grå klinker på golvet tillsammans med vitt kakel på väggarna. Här finns dusch med vikbara dörrar, handfat med vit kommod, wc, samt tvättmaskin och torktumlare (Siemens). Praktisk arbetsyta ovanför maskinerna och vägghängd förvaring.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

322/ LM 1102

Andel i årsavgift:

1.6116 %

Andel i förening:

1.61161 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerfamiljshus

Byggnadsår:

2016

Energideklaration:

Utförd

Förening

Namn:

Riksbyggens Brf S:t Lars park

Organisationsnummer:

769621-7665

E-post adress:

styrelsen@stlarspark.se

Allmänt om föreningen:

Brf S:t Lars Park består av 55 stycken bostadsrättslägenheter fördelat på tre fyravåningshus. Inflyttning skedde under 2016.
Lägenheterna är fördelade enligt nedan:
2 RoK 3 st
3 RoK 33 st
4 RoK 19 st

I källaren i hus 2 (Karpv. 6-8) finns det cykelförråd, källarförråd samt rullstol/barnvagnsrum.
Där finns även gemensamhetslokal med övernattningslägenhet som medlemmarna får hyra. I hus 1 (Karpv. 10) och hus 3 (Karpv. 2-4) finns rullstol/barnvagnsrum i markplan. I dagsläget får man även förvara elcyklar i detta rum på Karpvägen 2.

Källsortering sker i miljöhus. Föreningens utemiljö består till stor del av grönytor som smälter ihop med resten av parken. Gården erbjuder en liten lekplats med gungor och sandlåda och bänkar och bord att slå sig ner vid för att njuta av omgivningen.

Parkering/garage:

Parkeringsplats finns att hyra (36 utvändiga markparkeringar).
Föreningen har även garage samt carportar att hyra, till alla platser råder ett kösystem där det för nuvarande är kö till både garage och carportar. (10 garageplatser, 14 carportar)
Utvändig markparkering: 200 kr/mån, Carport: 400 kr/mån, Garage: 600 kr/mån
Rätten till minst en markparkeringsplats följer med varje lägenhet.

Bredband/TV:

Föreningen erbjuder Fiberoptik från Telia Triple Play, detta läggs på avgiften som ett obligatoriskt tillägg om 222 kr/ mån.
Telia Triple Play innehåller tjänster för TV, Bredband och Telefoni. Även TV via mobilen.
Bredband som standard är 100/100 Mbit, kan uppgraderas upp till 250 eller 1000 Mbit individuellt per lägenhet via "Mitt Telia".
TV kanaler som standard är Telias paket Lagom. Ytterligare kanaler/tjänster kan beställas individuellt per lägenhet via "Mitt Telia".
Telefoni är vi IP-telefoni från Telia. Hanteras via "Mitt Telia".

Renoveringar:

Utförda renoveringar/ åtgärder och planerat underhåll
2022: Genomföra stamspolning och rengöring av ventilationskanaler
2020: Energideklaration
2019: Utbyte av bärbuskar
2019: Införskaffande av pallkragar till odlingsintresserade i föreningen
2019: Energideklaration
Tidigare väsentliga händelser och utförda underhållsarbeten
2019: Byte av teknisk förvaltare (fastighetsskötsel) till Riksbyggen.
2018: 2års-besiktning av lägenheter och fastighet.
2018: Upprättande av underhållsplan.
2018: Byte av första kontakt för felanmälan i lgh till Peab Bostad Kundcenter. Gäller under garantiperioden (5år) till 2021-06-30. Detta berör ej ekonomisk förvaltning.
2018: Byte av ventilationsfilter i lägenheter och gemensamhetslokal.
2018: Bredbandsinkoppling för gemensamhetslokal.
2018: Byte av ekonomisk förvaltning till Riksbyggen (Peab Bostad slutar med denna verksamhet 2017).
2017: Extra amortering av föreningens lån 1 500 000 kr.
2017: Lån 1 omplacerades till rörlig ränta. Se årsredovisning för detaljer.
2017: Plattsättning intill parkeringsplatser som angränsar till rabatt.
2017: Dörröppnare till cykelförrådet utvändigt.
2017: Putsning av samtliga balkongfronter
2017: Byte av ventilationsfilter i lägenheter och gemensamhetslokal.
2017: Rensning av externa ventilationsgaller för lägenheter.
2017: Etableringsbesiktning av grönytor.
2016: Justering av antalet utvändiga markparkeringar från 34 till 36. Breda parkeringar ändrades om till dubbla. Detta kan justeras kommande år efter behov.
2016: Inredning av gemensamhetslokal, påbörjad uthyrning.
2016: Fastställande av lån till lägre ränta än ekonomisk plan. Se årsredovisning för detaljer.

Tillåter föreningen delat ägande:

Föreningen tillåter inte delat ägande av en lägenhet om inte båda ägarna bor i lägenheten.

Ekonomi:

Upplåtelseavgift, överlåtelseavgift och pantsättningsavgift kan tas ut efter beslut av styrelsen.

Övrigt:

Hushållsel debiteras separat med tre månaders eftersläpning på samma avi som månadsavgiften.
Hushållsel upphandlat centralt för alla lägenheter med individuell avläsning. Ingen nätavgift per lägenhet, som boende debiteras du enbart för förbrukning i kWh.

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Säljarna disponerar över ett källarförråd (mått 1,65x2,5x2m)

Omgivning

Allmänt om området:

I södra delen av Lund ligger detta populära och lugna bostadsområde beläget som tilltalar alla åldrar. Här njuter man av vacker närliggande natur och härliga strövområden samtidigt som det är nära till Lunds centrum med bland annat domkyrkan, Kulturen och Botaniska trädgården. Natur och stad i perfekt harmoni.

Förutom allt vad stadskärnan har att erbjuda finns även Källbybadet inom nära räckhåll, ett populärt friluftsbad med fyra utomhusbassänger, simbassäng, barnbassäng, hoppbassäng och plaskbassäng för de minsta. Badet är enbart öppet under sommarmånaderna är och då mycket uppskattat och välbesökt.

Inom området finner man apotek och vårdcentral och på Klostergården, alldeles intill, finns ett litet centrum med dagligvarubutik, bibliotek och annan service. En lite större matbutik finns i närheten på Södra vägen. Närhet till omtyckta skolor och förskolor för alla åldrar.

God kommunikation med regionalbuss och stadsbuss med täta avgångar. Motorvägen och Malmövägen når man på någon minut. Endast 15 min på cykel till Lunds centralstation där tåg och buss avgår ifrån.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.