Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Lund, Norra Fäladen
Jordabalksvägen 61
1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 6 754 kr
inkl kabel-tv (grundutbud), bredband, IP-telefoni (fasta avgiften), bostadsrättstillägg - värme & vatten tillkommer med 1 035 kr
Boarea: 102.5 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 1.2 av 2
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Härlig, ljus hörnlägenhet med stor balkong i söderläge

Välkommen till denna vackra och trivsamma hörnlägenhet i populära HSB Brf Jordabalken. Lägenheten bjuder på en luftig planlösning, kök i vitt, tre fina sovrum, helkaklat badrum, gäst-wc och en stor balkong i skönt söderläge. P-plats/garage kan hyras. Lugnt och barnvänligt område i gröna omgivningar nära butiker, buss, vårdcentral, dagis och skolor. Cykelavstånd till centrum.

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Entré:

Entré med oömt klinkergolv - praktiskt för blöta stövlar, smutsiga tassar och barnvagnar. Under den vitmålade trappan finns plats för mindre garderob eller skåp om man behöver mer plats för förvaring. Ett stort fönster ger fint ljusinsläpp.

Hall ov:

Den stora, möblerbara hallen är lägenhetens hjärta - härifrån når man alla övriga rum inklusive kök och badrum. Väggarna är vita och på golvet ligger ett ljust laminat.

Sovrum 1:

Detta sovrum är ett master bedroom med vita väggar, ljust laminatgolv och en härlig utsikt mot gröna omgivningar. Den rymliga garderoben med skjutdörrar ingår i köpet.

Sovrum 2:

Sovrum som idag används som hemmakontor. Vita väggar, ljust laminatgolv och samma fina utsikt som sovrum 1.

Sovrum 3:

Sovrum med ljusgrå väggar och ljust laminatgolv.

Vardagsrum:

Det ljusa och luftiga vardagsrummet har stora fönsterpartier i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Väggarna är vita och golvet täcks av en ekparkett.

Gäst-wc:

Snyggt, helkaklat gäst-wc med vitt kakel och svart klinkergolv. Utrustat med wc, tvättställskommod och spegel. Renoverat av fackman 2010.

Kök:

Rymligt kök med fönster i två väderstreck och matplats för sex personer framför fönstret. Utrustat med spis med häll och ugn (Electrolux, 2010), fläkt (Fläktwoods, installerad av föreningen 2016), diskmaskin (Bosch, 2010) och fullhöjdskyl och dito frys (Electrolux, 2010).
Arbetsbänkar i laminat och rostfri diskbänk med två hoar. Luckor och lådfronter i vitt (omlackerade 2010) och samma ljusa laminatgolv som i hall och sovrum.

Från köket finns utgång till den stora balkongen i skönt söderläge.

Badrum:

Helkaklat badrum med vitt kakel och svart klinkergolv. Utrustat med wc, tvättställ med underskåp, spegelskåp med belysning, högskåp, elektrisk handdukstork och badkar med takdusch.
Både el och vatten är förberett om man vill installera en egen tvättmaskin. Badrummet är renoverat av fackman 2010 och kvalitetsdokument finns.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.