Lund, Linero
Tre Högars väg 72 A
2 195 000 kr som utgångsbud
Budgivning 2 050 000 kr
Avgift: 4 491 kr
inkl värme, vatten, kabel-tv och p-plats
Boarea: 78.4 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 1 av 2
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
 

Välplanerad marklägenhet med uteplats i väster på Linero

Nu finns denna trevliga marklägenhet på 78 väldisponerade kvadratmeter ute till försäljning. Belägen på gaveln med en välplanerad planlösning som bland annat erbjudet ett renoverat kök och tillsammans med en västervänd härlig uteplats. Varmt välkomna på visning!

Visningar.

Söndag 3 Juli
12:00 - 12:30
Bokad visning – boka via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Entré och hall:

På lugn gata ligger denna trevliga marklägenhet perfekt placerad på en gavel. Väldisponerade kvadratmeter med stora rum. Vi välkomnas in i en entré med plats för att hänga av sig, praktiskt klinkergolv på golvet tillsammans med vita väggar. I hallen ligger ekparkett på golvet som löper vidare in i övriga rum vilket ger ett enhetligt och fint intryck, väggarna är genomgående ljusa i hela bostaden.

Kök:

Till vänster från ingången ligger det trevliga köket i vinkel som är välplanerat med gott om arbets- och förvaringsyta. Här finns även plats för en matplats vid fönstret som vetter mot framsidan. Inredning med vita luckor med ekdetaljer tillsammans med svart laminatbänkskiva. Grått kakel på väggen ovanför arbetsbänken. De rostfria vitvarorna består av kyl (Husqvarna) , frys (Husqvarna), diskmaskin (Bosch), spis (Siemens), spisfläkt samt ugn i praktisk arbetshöjd.

Badrum:

Från hallen når man badrummet som är utrustat med dusch. Helkaklat med klinker och kakel som går i sobra färger. Här finns dusch, wc, handfat med kommod och spegelskåp för bra förvaring.

Sovrum 1:

Vägg i vägg med köket ligger det första sovrummet som har plats för säng och förvaring i skjutdörrsgarderob. Ekparkett tillsammans med ljusa väggar.

Sovrum 2:

Väl inne igen hittar vi det andra sovrummet i anslutning till vardagsrummet, även detta är i bra storlek med plats för dubbelsäng och förvaring i skjutdörrsgarderob. Ekparkett tillsammans med ljusa väggar.

Vardagsrum:

Vardagsrummet är väl tilltaget med plats för både soffgrupp och matplats vid behov. Stort fönsterparti ger fint ljusinsläpp och i rummet finns även utgången till den härliga uteplatsen i soligt västerläge. Det ligger ett trädäck över hela uteplatsen vilket gör det lättskött och behändigt, tack vare storleken på uteplatsen kan man enkelt möblera med olika sittgrupper efter eget önskemål och behov. Här har man sol under hela eftermiddagen fram tills solen går ner bakom träden.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

93

Andel i årsavgift:

0.907 %

Andel i förening:

0.907 %

Inre reparationsfond:

2481 kr

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerfamiljshus

Byggnadsår:

1984

Energideklaration:

Utförd

Förening

Namn:

Brf Tre Högar

Organisationsnummer:

716407-1560

E-post adress:

styrelsen@trehogar.se

Allmänt om föreningen:

Föreningen består av 17 tvåvåningshus med vardera fyra till åtta lägenheter, totalt 108 stycken bostadasrätter. Lägenhetstyperna är två-, tre- och fyrarummare med garage eller parkeringsplats. Till varje torg hör en liten lekplats, en tvättstuga, ett miljöhus, parkeringsplatser samt garage och förrådsbyggnader. Det finns två olika gatuadresser inom föreningen: Tre Högars väg och Linerovägen.

Följande gemensamhetsutrymme finns att tillgå:
Festlokal med plats för 60 personer (40-60 ätande pers), fullt utrustat kök med porslin och glas samt musikanläggning. Denna kostar 200 kr/halvt dygn, 400 kr för helt dygn.
Det finns även bastu, snickar-/målarverkstad och konferensrum utrustat med pingisbord samt internetanslutning. Föreningen har ett stort utbud av verktyg som kan lånas av medlemmarna.

4 st, med totalt 16 tvättmaskiner varav en för grovtvätt, 7 torktumlare, 9 torkskåp och 4 manglar. Tvättstugorna är öppna dygnet runt, bokningsbara 07-23.

Föreningen accepterar inte juridisk person som ägare.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Dessa hör till respektive lägenhet och går inte att avsäga sig. Det finns heller inget kösystem. Alla lägenheter har antingen garage eller p-plats.

Bredband/TV:

Föreningen har kabel-TV från Sydantenn & Tele AB. För kanalutbud se hemsidan. Basutbud ingår i månadsavgiften.

Bredband via Ownit, 100 MBit - till en kostnad om f.n. 142 kr/mån. Detta tillkommer på månadsavgiften.
Man kan få 500/1000 Mbit på eget avtal med Ownit. Detta kostar 199 kr/mån. utöver grundavgiften på 142 kr.

Renoveringar:

2012 Utbyte av vissa hängrännor, putsning av gavlar, målning av fönster och dörrar, dräneringsgrävning, åtgärder på lekredskap.
2013 Rengöring av ventilationsaggregaten i lägenheterna, upprustning av undercentralen, renovering av tvättstugorna (målning och klinkerläggning i torkrum och entréer), riktning av hängrännor.
2014 Tilläggsisolering på husens loft, målning av gavlar och balkonger, reparation av sättningsskador, elektroniskt låssystem till föreningens administrativa lokaler, nya torkskåp samt nya reglerdon i undercentralen.
2015 Förbättrade lås till garagen, reparation av sättningsskador, genomgång och rensning av samtliga hängrännor, start för byten av samtliga ventilationsaggregat, spolning av samtliga stammar.
2016 Byten av ventilationsaggregat i lägenheterna och paviljongen, ventilationen i tvättstugorna ställs i ordning. En värmepump byttes i undercentralen. Fönstren i lanterninen byts ut.

Arbetet med att byta ut/komplettera utomhusbelysningen kommer
att slutföras i början av sommaren 2022 (smärre grävningsarbeten
återstår).
Styrelsen har beslutat om underhåll av värmecentralen.
De "gamla" garageportarna servas för närvarande och kommer också
att målas under 2022.
Fönster till loften kommer att repareras/bytas ut (totalt 17 st).

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja

Ekonomi:

Styrelsen påbörjar budgetarbetet i november och beslutar om eventuella
avgiftsförändringar vid ordinarie styrelsemöte i början av december 2022.

Överlåtelseavgift:

1000 kr betalas av säljaren

Pantsättningsavgift:

500 kr betalas av köparen

Övrigt:

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 1000 kr som betalas av säljaren. Pantsättningsavgift är för närvarande 500 kr och betalas av köparen.

Förening har en informativ hemsida med adressen http://trehogar.bostadsratterna.se

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant för föreningen.

Allmänt om lägenheten

Säljaren disponerar över ett förråd.

Lägenheten städades inför försäljningen. Den kommer inte att flyttstädas inför tillträdet.

Omgivning

Allmänt om området:

Expansivt område som erbjuder det bästa av alla världar. Med närhet till såväl bra kommunikationer in till stadens centrum som rekreation och med utsikt över den skånska slätten är detta ett område som tilltalar både barnfamiljer och mindre hushåll. I området kan vi se förhållandevis många villor men även bostadsrätter samt hyresrätter förkommer för en mer heterogen sammansättning av boendeformer. Bra barnomsorg finns i området i form av förskolor som finns här i flertalet, både privata och kommunala. Även bra skolor i området gör att barnfamiljerna bor bra här.

Kommunikationen i området är god. Härifrån kommer man snabbt ut på E22:an med de snabba kommunikationsmöjligheterna som motorvägen erbjuder. Kollektivtrafiken är också fördelaktig med både stads- och regionsbuss i området. De korta och bra cykelvägarna in till stadens centrum gör också att mer miljövänlig pendling är möjlig.

Matbutiker och annan service finns på ett par minuters avstånd i den egna stadsdelen. Linero centrum erbjuder bland annat livsmedelsbutik, blomsterhandel, pizzeria, apotek, bibliotek, vårdcentral och tandläkare. Här kan man finna den servicen man behöver i vardagen. Linero centrum står nu inför en omfattande ombyggnad, tillbyggnad och modernisering. Linero centrums utbud av handel, service och bostäder planeras att utökas för att möta den efterfrågan som finns i området.

Österut, inom cykelavstånd, finns flera fina rekreationsområden såsom nationalparken Dalby hage, naturreservatet Billebjer och Skrylle med sitt naturum. Det finns alltså gott om naturupplevelser i närheten för den intresserade. När det är dags för motion finns vackra, gröna promenadstråk nära till hands, Vikingahallen erbjuder gym och friskvård.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.