Lund, Linero
Tre Högars väg 20B
1 850 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 760 kr
I månadsavgiften ingår värme, vatten, renhållning. Obligatorisk avgift för garage tillkommer på 456 kr/mån.
Boarea: 69 m2
areakälla: Lägenhetsutdrag
Rum: 2
Våning: 2 av 2
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Välplanerad och genomgående lägenhet på andra våningen och balkong i söderläge.

Välplanerad, stilren och genomgående lägenhet med balkong i söderläge med utsikt över föreningens gröning. Här bor man på andra våningen med en egen ingång och hall på entréplan. Bostaden är stilfullt renoverad med ett helkaklat badrum från 2017 (kvalitetsdokument finns).

Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Marcus Persson
0708-23 09 75 marcus.persson@vaningen.se

Visningar.

Söndag 11 December
14:30 - 15:00

Bostadsbeskrivning

Entré/Hall:

En egen och välkomnande entré och hall på första plan med en trappa upp till bostaden.

Matplats:

Från trappan kommer man in till matplatsen och en trevlig sällskapsyta med plats för ett rymligt matbord. Här finns ljusinsläpp från de två fönstren i norrläge. Här finns också en inbyggd klädkammare. På golvet är det ett laminatgolv som liknar ekparkett och väggarna är målade vita.

Vardagsrum:

Stort och rymligt vardagsrum med ljusinsläpp och utgång till balkongen i söderläge. I vardagsrummet är väggarna vita och på golvet är det ett parkettgolv.

Kök:

Stilrent kök med ljusinsläpp från fönstret i norr och i direkt anslutning till matplatsen. Skåpluckorna är ljusa och träfärgade och arbetsbänkarna är i vit laminat. På väggarna över den rostfria diskbänken är det putsat med microcemet och på golvet är det laminat som liknar ljusgrå parkett.

Kyl/frys: Siemens
Spis/ugn: Electrolux
Fläkt: FläktWoods
Diskmaskin: Elektro Helios

Sovrum:

Rymligt sovrum med ljusinsläpp från söder och utsikt över föreningens gröning. Väggarna är vita och på golvet är det ett laminatgolv som liknar parkett.

Badrum:

Helkaklat och stilfullt badrum från 2017 (kvalitetsdokument finns) med kakel och klinker som går i gråa nyanser. I badrummet finns en duschvägg som är i glas, en vit vask och kommod, en vit toalettstol, en elektrisk handdukstork och ett skåp.

Balkong:

Härlig balkong i direkt söderläge med utsikt över föreningens gröning.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

40

Andel i årsavgift:

0.784 %

Andel i förening:

0.784 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerfamiljsboende

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Energideklaration:

Primärenergital: 126 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2012-12-12

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

1st

Förening

Namn:

Brf Tre Högar

Organisationsnummer:

716407-1560

E-post adress:

styrelsen@trehogar.se

Allmänt om föreningen:

Föreningen består av 17 tvåvåningshus med vardera fyra till åtta lägenheter, totalt 108 stycken bostadasrätter. Lägenhetstyperna är två-, tre- och fyrarummare med garage eller parkeringsplats. Till varje torg hör en liten lekplats, en tvättstuga, ett miljöhus, parkeringsplatser samt garage och förrådsbyggnader. Det finns två olika gatuadresser inom föreningen: Tre Högars väg och Linerovägen.

Följande gemensamhetsutrymme finns att tillgå:
Festlokal med plats för 60 personer (40-60 ätande pers), fullt utrustat kök med porslin och glas samt musikanläggning. Denna kostar 200 kr/halvt dygn, 400 kr för helt dygn.
Det finns även bastu, snickar-/målarverkstad och konferensrum utrustat med pingisbord samt internetanslutning. Föreningen har ett stort utbud av verktyg som kan lånas av medlemmarna.

4 st, med totalt 16 tvättmaskiner varav en för grovtvätt, 7 torktumlare, 9 torkskåp och 4 manglar. Tvättstugorna är öppna dygnet runt, bokningsbara 07-23.

Föreningen accepterar inte juridisk person som ägare.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Dessa hör till respektive lägenhet och går inte att avsäga sig. Det finns heller inget kösystem. Alla lägenheter har antingen garage eller p-plats.

Bredband/TV:

Föreningen har kabel-TV från Sydantenn & Tele AB. För kanalutbud se hemsidan. Basutbud ingår i månadsavgiften.

Bredband via Ownit, 100 MBit - till en kostnad om f.n. 142 kr/mån. Detta tillkommer på månadsavgiften.

Renoveringar:

2012 Utbyte av vissa hängrännor, putsning av gavlar, målning av fönster och dörrar, dräneringsgrävning, åtgärder på lekredskap.
2013 Rengöring av ventilationsaggregaten i lägenheterna, upprustning av undercentralen, renovering av tvättstugorna (målning och klinkerläggning i torkrum och entréer), riktning av hängrännor.
2014 Tilläggsisolering på husens loft, målning av gavlar och balkonger, reparation av sättningsskador, elektroniskt låssystem till föreningens administrativa lokaler, nya torkskåp samt nya reglerdon i undercentralen.
2015 Förbättrade lås till garagen, reparation av sättningsskador, genomgång och rensning av samtliga hängrännor, start för byten av samtliga ventilationsaggregat, spolning av samtliga stammar.
2016 Byten av ventilationsaggregat i lägenheterna och paviljongen, ventilationen i tvättstugorna ställs i ordning. En värmepump byttes i undercentralen. Fönstren i lanterninen byts ut.

Arbetet med att byta ut/komplettera utomhusbelysningen kommer
att slutföras i början av sommaren 2022 (smärre grävningsarbeten
återstår).
Styrelsen har beslutat om underhåll av värmecentralen.
De "gamla" garageportarna servas för närvarande och kommer också
att målas under 2022.
Fönster till loften kommer att repareras/bytas ut (totalt 17 st).

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja

Ekonomi:

Styrelsen påbörjar budgetarbetet i november och beslutar om eventuella
avgiftsförändringar vid ordinarie styrelsemöte i början av december 2022.

Överlåtelseavgift:

1000 kr betalas av säljaren

Pantsättningsavgift:

500 kr betalas av köparen

Övrigt:

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 1000 kr som betalas av säljaren. Pantsättningsavgift är för närvarande 500 kr och betalas av köparen.

Förening har en informativ hemsida med adressen http://trehogar.bostadsratterna.se

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant för föreningen.

Omgivning

Allmänt om området:

Linero är ett expansivt område som erbjuder det bästa av alla världar. Med närhet till såväl bra kommunikationer in till stadens centrum som rekreation och med utsikt över den skånska slätten är detta ett område som tilltalar både barnfamiljer, studenter och äldre. I området finns förhållandevis många villor men också bostadsrätter och hyresrätter förkommer för en mer heterogen sammansättning av boendeformer. Bra barnomsorg finns i området i form av flera förskolor, både privata och kommunala. Bra skolor i området gör att barnfamiljerna uppskattar att bo här.

Kommunikationerna i området är goda. Med bil kommer man till exempel snabbt ut på E22:an och ringvägen för att snabbt och smidigt kunna lotsa sig vidare både söderut och norrut. Kollektivtrafiken är också bra med både stads- och regionbuss i området. Vikingavägen, som löper genom hela Linero, har byggts om till en modern stadsgata med både bilväg, cykel- och gångväg. En cykeltur in till centrala Lund tar ungefär en kvart.

Matbutiker och annan service finns på ett par minuters avstånd. Linero torg är en mötesplats med bostäder, butiker och restauranger. Detta centrumtorg rustades upp rejält 2017 och fick ett nytt utseende med bland annat en ny, stor livsmedelsbutik. Även den befintliga centrumbyggnaden renoverades och moderniserades. Storsatsningen på utbyggd handel, service och nya bostäder har gjort Linero till en ännu attraktivare stadsdel.

Österut, inom cykelavstånd, finns flera fina rekreationsområden såsom nationalparken Dalby hage, naturreservatet Billebjer och Skrylle med sitt naturum. När det är dags för motion finns vackra, gröna promenadstråk nära till hands och närbelägna Vikingahallen erbjuder gym och friskvård.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.