Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Lund, Brunnshög
Solvändan 11G
2 395 000 kr utgångspris
Avgift: 3 703 kr
inkl. värme, kallvatten, kabel-tv, bredband och telefoni.
Boarea: 60 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 2 av 6
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Nyproducerad tvåa med balkong och utmärkta kommunikationer!

Nu finns denna fantastiskt trevliga tvåa ute till försäljning. Totalt 60 generösa kvadratmeter som erbjuder en väldisponerad planlösning med alla bekvämligheter man kan tänka sig. Öppen planlösning med fint ljusinsläpp, stort badrum med tvättmöjligheter och balkong. Här bor man på populära Brunnshög som ligger granne med grönytor och all tänkbar service. Med spårvagnen är det enkelt att ta sig in till universitetet, Ideon, LTH, Ekonomicentrum och Lunds centrum. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Mikias Yonas
0733-44 21 82 mikias.yonas@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen välkomnar med vitpigmenterad ekparkett på golv som kombineras med släta vita väggar, vilket är genomgående för hela lägenheten. Avhängningsmöjligheter finns på vänster sida och ytterligare förvaring genom en stor garderobsida.

Kök:

Till vänster från hallen finner vi lägenhetens kök i semiöppen planlösning mot vardagsrummet. Vita köksluckor kombineras med snygg svart bänkskiva och vitt kakel ovanför. Här finns diskmaskin, kyl/frys, ugn, induktionshäll och en extra bred vask. Köksfläkt finns också.

Vardagsrum:

Rakt fram bjuder vardagsrummet in, där generösa kvadrat möjliggör möblering med såväl soffa som ett par sköna fåtöljer om man så önskar, och i dess förlängning mot köket finns plats för ett middagsbord därtill. Stora fönsterpartier samspelar med ett strålande ljusinsläpp, ackompanjerat av glasinfattad terrassdörr som leder ut till den ljuvliga södervända balkongen med förnämlig, rogivande utsikt över innergården.

Sovrum:

Våningen avrundas av ett väl tilltaget sovrum som med enkelhet möbleras med dubbelsäng och byrå. Förvaringen optimeras ytterligare av en hel garderobsvägg bakom praktiska skjutdörrar.

Badrum:

Intill sovrummet och mittemot garderoberna finner vi badrummet. Det helkaklade badrum med vitt kakel på väggarna tillsammans med grått klinkers på golv. Badrummet är utrustat med wc, kombimaskin, handfat med kommod, spegel, dusch, arbetsyta ovan maskin.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

enligt överenskommelse.

Lägenhetsnummer förening:

21101

Andel i förening:

1.0078 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2021

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX/F

Energideklaration:

Energiklass: B
Primärenergital: 50 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2021-12-01

Förening

Namn:

Brf Maxa

Organisationsnummer:

769637-3609

Allmänt om föreningen:

BRF Maxa består av totalt 99 välplanerade bostadsrätter samt 3 lokaler för uthyrning. Här bor du i gröna omgivningar men samtidigt bra förbindelser och nära till universitetsområdet. Föreningen har allt som behövs för ett bekvämt och bekymmersfritt stadsliv. Oavsett storlek har alla bostäder (förutom en) balkong, takterrass eller uteplats och en genomtänkt planlösning som rymmer ett välutrustat kök, egen tvätt- och torkutrustning, och bra förvaring.

Gemensamma utrymmen:
Gemensam kvartersgård med möjlighet till odling, social samvaro, och lek för barnen med sandlåda och vippdjur.
Miljörum för sophantering.

Respektive bostadsrättsinnehavare bekostar själv förbrukad hushållsel. Undermätare placeras i respektive lägenhet och debiteras utav föreningen.

Parkering/garage:

42 samutnyttjande parkeringsplatser i närliggande parkeringsanläggning, 2 reserverade för bilpool i parkeringsanläggning.

Bredband/TV:

Föreningen kommer att vara gruppansluten till en gemensam leverantör av TV, bredband och telefoni. Obligatoriskt tillägg om 183 kr/månad tillkommer på avgiften.

Allmänt om lägenheten

Grundavgiften är 3520 kr. Obligatoriskt tillägg tillkommer på avgiften om 183 kr för bredband, kabel-tv och telefoni.

Andelstal enligt den ekonomiska planen:
Andelstal: 1.00780 %
Inga vidare specifikationer har angivits.

Lägenhetsinnehavaren disponerar ett förråd på källaren.

Respektive bostadsrättsinnehavare bekostar själv förbrukad hushållsel och abonnemang.

Säljaren upplyser om att trallen på balkongen inte ingår i köpet.

Omgivning

Allmänt om området:

Expansivt område i Östra Lund som med sitt strategiska läge lockar många bostadsköpare. Här får man på betryggande avstånd från innerstadens trafik och buller en lummig och trivsam boendemiljö. Närhet till bland annat Ideon Science Park, Lunds universitet, Lunds Tekniska högskola och många världsledande kunskapsorienterade företag. I området finner man både förskolor och skolor vilket gör området än mer välkomnande för barnfamiljerna. Här bor du på en plats med bra framtidsutsikter nära både natur, stad och bra kommunikationer. Ett attraktivt område för många bostadsköpare runt om i världen.

Kommunikationerna i området är goda. Med närhet till motorvägen, E22:an, kan man på ett snabbt och smidigt sätt ta sig till andra delar av Skåne. Kollektivtrafiken är också bra med både stadsbusslinjer och regionbussar som går i området. I cykelstaden Lund kan du också med lätthet utnyttja de många cykelvägar som länkar området till stadens övriga delar.

De vardagliga bestyren underlättas med Ica på ett par minuters avstånd. Valmöjligheter finns då även Coop, Willys och Lidl ligger i närheten.

Bor man i området så är en av fördelarna just närheten till naturen. Naturreservatet Kungsmarken som ligger i området, mellan Lund och Södra Sandby erbjuder vacker natur. För den golfintresserade finner man intill Kungsmarken en av Sveriges anrikaste golfbanor. Även i Södra Sandby finner man vackert naturområde där man kan njuta av Skrylle naturreservat.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.