Lund, Brunnshög
Brunnshögsgatan 6
3 075 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 100 kr
Inkl värme och kall och varmvatten. Obligatoriskt tillägg för bredband om 199kr (fiberbredband, kabel-tv, via Telia). Utöver månadsavgiften debiteras el efter individuell förbrukning.
Boarea: 67 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2.5
Våning: 5 av 5 4 plan i hissen
Hiss: Ja Från markplan
 

Strålande tvåa på populära Brunnshög!

Nu finns chansen att förvärva denna fantastiskt rymliga tvårummare på 67 kvm högst upp i huset. En otroligt välritad planlösning, där varje kvadratmeter är nyttjad till fullo! En lägenhet i absolut toppskick med låg avgift, fantastisk utsikt i tre väderstreck. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Kim Nilsson
0708-23 01 12 kim.nilsson@vaningen.se

Visningar.

Söndag 4 December
14:00 - 14:30
Bokad visning - anmäl dig via bokningslänk
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Genom ett knapptryck till femte våningen välkomnas vi av denna vackra öppna lägenhet. Här finns goda avhängningsmöjligheter för både kläder och skor. Till höger om säkerhetsdörren finner vi klädkammaren med plats för diverse ting. Väggarna är krispigt vitmålade och golvet består av fint ljust parkettgolv som är genomgående för hela våningen.

Vardagsrum:

Går vi vidare in i lägenheten kommer vi till vardagsrum och kök som ligger i en härlig öppen planlösning med stora karakteristiska fönsterpartier som bidrar till ett magiskt ljusinsläpp. Köket ligger i vinkel med gott om arbets- och förvaringsytor. Möjlighet att möblera med matplats och soffgrupp efter eget tycke och smak. Denna tvåa är så pass rymlig så för den som önskar göra om den till en trea är det fullt möjligt.

Kök:

Smakfullt kök från Ballingslöv med ljusa luckor tillsammans med ljusgrå bänkskiva i sten. Ovanför arbetsbänken väntar den underbara utsikten ifrån de härlig fönsterna. Vitvaror från Electrolux som består av kombinerade kyl/ frys, integrerad diskmaskin, ugn och spis. Spisfläkt från Swegon casa.

Sovrum:

Vidare in i lägenheten finner vi sovrummet, plats för större dubbelsäng, sängbord och mer därtill. Ytterligare plats till förvaring i en rymlig klädkammare. Genom fönster kan man njuta av en öppen utsikt över vackra Brunnshög.

Badrum:

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggar och grå klinker på golv. Här finns dusch med vikbara glasdörrar, handfat med vit kommod, spegel, wc, handdukstork med värme samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare och praktisk arbetsbänk.

Övrigt:

Via ett enkelt knapptryck tar hissen dig även direkt ner till både garage och förråd.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Efter ök / ok med snabbt

Lägenhetsnummer förening:

01401

Andel i årsavgift:

3.1319 %

Andel i förening:

3.12969 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Lund Hängmattan 3

Byggnadstyp:

Flerfamiljshus

Byggnadsår:

2021

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Energideklaration:

Utförd: Ej vald

Förening

Namn:

BRF Amarillo

Organisationsnummer:

769638-0067

Allmänt om föreningen:

Brf Amarillo är en bostadsrättsförening på brunnshögsområdet i Lunds kommun. Byggprojektet genomfördes som en totalentreprenad av Resona Entreprenad AB och färdigställdes under första kvartalet 2021. Bostadsrättsföreningen har genom nybyggnad uppfört ett flerbostadshus på 2-5 våningar med 27 bostadsrättslägenheter och 2 stycken lokaler på fastigheten Lund Hängmattan 3, Garage finns på källarplan. Fastighetens adress är Brunnshögsgatan 6 och 8. Fastigheten är friköpt och föreningen kommer att ha en del i samfällighet, Lund Hängmattan S:1.
För dig som vill bo med alla fördelar i en ny bostad med modern standard. Närhet till centralstationen, universitetet, sjukhuset och centrum står nu detta kvarter med välplanerade citybostäder.

Varje lägenhet är försedd med egen tvättmaskin/torktumlare, man disponerar även över ett förråd. Det finns gott om uppställningsplatser för cyklar utomhus, samt rum för barnvagnar/rullstolar på bottenvåningen.

Äger föreningen marken:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen har 27 garageplatser. Hyra garageplats kostar 950kr/mån. I skrivande stund finns det lediga platser (2021-11-29).

Bredband/TV:

Bostadsrättshavaren bekostar bredband efter vald leverantör.

Renoveringar:

Nyproducerad fastighet från 2021 så inga planerade renoveringar eller underhåll finns i dagsläget.

Tillåter föreningen delat ägande:

Delat ägande accepteras. Den boende måste äga minst 10%.

Ekonomi:

SBC sköter den ekonomiska förvaltningen i dagsläget. Inga avgiftshöjningar beslutade 2022-11-29

Överlåtelseavgift tas ut med max 2,5 procent av ett prisbasbelopp.
Pantsättningsavgift tas ut med max 1 procent av ett prisbasbelopp.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Den tekniska förvaltningen sköts av SBC .
Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal. Varje lägenhet faktureras i förväg enligt schablon, med senare justering efter uppmätt förbrukning.

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Lägenhetsinnehavaren disponerar ett förråd i full höjd om 6kvm.

Omgivning

Allmänt om området:

Expansivt område i Östra Lund som med sitt strategiska läge lockar många bostadsköpare. Här får man på betryggande avstånd från innerstadens trafik och buller en lummig och trivsam boendemiljö. Närhet till bland annat Ideon Science Park, Lunds universitet, Lunds Tekniska högskola och många världsledande kunskapsorienterade företag. I området finner man både förskolor och skolor vilket gör området än mer välkomnande för barnfamiljerna. Här bor du på en plats med bra framtidsutsikter nära både natur, stad och bra kommunikationer. Ett attraktivt område för många bostadsköpare runt om i världen.

Kommunikationerna i området är goda. Med närhet till motorvägen, E22:an, kan man på ett snabbt och smidigt sätt ta sig till andra delar av Skåne. Kollektivtrafiken är också bra med både stadsbusslinjer och regionbussar som går i området. I cykelstaden Lund kan du också med lätthet utnyttja de många cykelvägar som länkar området till stadens övriga delar.

De vardagliga bestyren underlättas med Ica på ett par minuters avstånd. Valmöjligheter finns då även Coop, Willys och Lidl ligger i närheten.

Bor man i området så är en av fördelarna just närheten till naturen. Naturreservatet Kungsmarken som ligger i området, mellan Lund och Södra Sandby erbjuder vacker natur. För den golfintresserade finner man intill Kungsmarken en av Sveriges anrikaste golfbanor. Även i Södra Sandby finner man vackert naturområde där man kan njuta av Skrylle naturreservat.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.