Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Lomma, Lomma
Höjeågatan 329
3 250 000 kr som utgångspris
Budgivning 3 000 000 kr
Avgift: 5 647 kr
inkl. vatten, värme, bostadsrättstillägg och kabel-TV. Ett obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer om 239 kr/månad. total månadsavgift blir 5 886 kr.
Boarea: 86.5 m2
areakälla: Lägenhetsutdrag
Rum: 3
Våning: 2 av 2 2
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Väldisponerad trerummare med njutbar balkong och utsikt över vatten!

Vi har nu det stora nöjet att få presentera denna väldisponerade våning med ett läge högst upp i fastigheten fördelad på tre rum och kök om 86,5 rymliga kvadrat. Här erbjuds smakfulla materialval i form av ekparkett i samspel med ljust tapetserade väggar. Detta ackompanjeras av en trevlig köksinteriör i vitt som även förser oss med matplats för upp till sex personer intill ljusbringande fönsterparti samt ett generöst vardagsrum med utgång till den inglasade och njutbara balkongen i härligt solläge samt med utsikt över vatten. Lägg där till två bra sovrum som båda ger plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang såväl som ypperlig förvaring i garderober. Här finns dessutom ett rymligt badrum i delvis kaklat utförande med dusch och egna tvättfaciliteter i form av tvättmaskin och torkskåp som underlättar vardagsbestyren. Läget är lugnt och skönt där du har nära till både natur och ett brett serviceutbud i Lomma centrum. Hjärtligt välkommen på visning!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen välkomnar med rymliga och inbjudande kvadrat där ett tåligt ljust klinkergolv samspelar med ljust tapetserade väggar. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläderna och även förvaring i generöst förråd. Härifrån tar vi trappan upp till resterande del av bostaden.

Vardagsrum:

Här näst inviterar vida allrumskvadrat med ekparkett, som möter ljust tapetserade väggar. Strålande ljus ifrån stort fönsterparti förstärker det luftiga intrycket, och här inryms med lätthet såväl soffa som matrumsmöblemang. I från vardagsrummet når vi även den mysiga och inglasade balkongen med ett härligt läge ut mot vattnet.

Badrum:

Badrummet är beläget i anslutning till vardagsrum och är delvis kaklat utförande med ljusgrå plastmatta på golv och vitt kakel mot ljusblå väggar. Här finner vi dusch, handfat, badrumsskåp, spegel och wc. Lägg där till bekvämlighet i form av tvättmaskin och torkskåp samt förvaring i skåp.

Kök:

Vidare åtnjuts en smakfull köksinteriör med förvaring bakom profilerade luckor i vitt som ackompanjeras av arbetsytor i rostfritt och vitt laminat med vitt kakel ovanför. Den maskinella utrustningen består av dubbla kyl och frys från i vitt, diskmaskin i vitt, ugn/spis i vitt och fläkt i vitt. På golvet ligger en ljus plastmatta som samspelar fint med de tapetserade väggarna i ljusblå kulör. Intill det ljusbringande fönsterpartiet ryms med fördel matbordet för fyra till sex personer.

Sovrum 1:

Det första sovrummet som vi når via vardagsrummet bjuder in med stort fönsterparti och valv istället för ingångsdörr. På golvet ligger plastmatta i träimitation som möter tapetserade väggar. Kvadraten är rymliga och ger plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang och förvaring finns i skjutdörrsgarderob. I dagsläget nyttjas detta rum som TV-rum.

Sovrum 2:

Slutligen bjuder det andra sovrummet in med enhetlig parkett som möter ljust tapetserade väggar. I rummet finns gott om plats för dubbelsäng och extra förvaringsmöbel om så skulle önskas utöver de redan platsbyggda garderoberna.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Enligt överenskommelse

2022-09-01

Lägenhetsnummer förening:

63

Lägenhetsnummer register:

1063

Andel i årsavgift:

1.10673 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Lomma 33:42

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

1989

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 123 kWh/m²/år
Energiklass: E
Primärenergital: 105 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2021-02-02

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

1st

Förening

Namn:

Brf Ankaret i Lomma

Organisationsnummer:

716438-4211

E-post adress:

styrelsen@brfankaret.nu

Allmänt om föreningen:

Bostadsrättföreningen Ankaret i Lomma är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 96 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Storleken på lägenheterna varierar mellan 2 och 5 rum och kök.

Föreningen äger marken till fastigheten Lomma 33:42. Byggår är 1989.

Ekonomisk förvaltning via SBC, teknisk förvaltning sköter föreningen själva.
Det finns även en gemensam kvartersgård med festlokal och en lägenhet för uthyrning till gäster (150 kr/natt). Föreningen har även gemensamt hobbyrum, cykelrum och styrelserum.

Äger föreningen marken:

Ja.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen har både parkeringsplatser utomhus och i garage till kostnad om 100 kr respektive 300 kr/månad. Kösystem tillämpas, i dagsläget finns det lediga parkeringsplatser men kö till garage.

Bredband/TV:

Kabel-TV och bredband via Telenor. Detta tillkommer som ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 239 kr/månad.

Renoveringar:

Utfört underhåll:
2017-2018: Byte av avloppsluftare.
2017-2018: Byte av fläktaggregat.
2018: Byte och komplement av ytterbelysning för tryggare utemiljö.
2018: Reparation av yttertak.
2019: Rensning av avlopp,
2019: Upprustning av garage
2019: Byte av aluminiumdörrparti.
2019 Inreglering av värme.

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja.

Ekonomi:

Senaste avgiftshöjningen skedde 2012 och i dagsläget planerar man inga avgiftsändringar.

En överlåtelseavgift tas ut om 1208 kr, som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 483 kr/pant.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening 2020-08-28. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen. E-postadress: styrelsen@brfankaret.nu

Allmänt om lägenheten

Uppgift om andelstal enligt föreningens ekonomiska förvaltare SBC. Andel: 1,09890%. Andel av årsavgift: 1,10673%. Andelstal insats har ej specificerats av föreningen.

Ett obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer om 239 kr/månad. total månadsavgift blir 5 886 kr.

Kända fel och brister: Spricka i kakel i badrum.

Bostadsrättsinnehavaren disponerar ett vindsförråd.

Omgivning

Allmänt om området:

Lomma är ett populärt och expansivt samhälle där kommunalskatten är låg. Med sitt fantastiska läge längs Lommabukten med havet som lockar med strand och båtliv har ortens popularitet bara ökat genom åren.

Bebyggelsen är blandad, allt från 1800-tals gatuhus i den gamla bykärnan till helt nybyggda flerfamiljshus med strandnära läge. Inte sedan byggboomen under 60-70-talet har Lomma vuxit så mycket som det har gjort sedan hamnutbyggnaden och området uppe mot de östra delarna drog igång. Detta har bidragit till att man har byggt nya skolor, byggt ett helt nytt centrum och utökat all övrig service man som kommuninvånare kan önska sig. Mysiga restauranger, nya butiker och ett helt nytt fantastiskt bibliotek har orten förärats med.

Skolorna i Lomma har under många år nått toppnoteringar inom de undersökningar som gjorts. Kommunen har även nått höga placeringar som bästa boendekommun och bästa företagande kommun.

När det kommer till barnomsorgen så finns det ett rikt utbud att välja på. Det finns både privata alternativ, dagmammor och kommunala förskolor. Skolorna i Lomma är placerade runt om i orten så man har aldrig långt till den närmaste. När skolan är slut behöver man inte sitta sysslolös. Idrottsföreningarna och gymmen är många och det finns också ett stort utbud av studiecirklar med allt från språkstudier till glasfusing.

Mycket i Lomma präglas av sitt havsnära läge. På somrarna kommer många besökare till Lomma för att njuta av strandliv, båtliv eller bara strosa omkring. Gröna utflyktsmål erbjuds i oasen Alnarp och i området längs med Höje å, borta vid Lomma Kyrka. Kyrkofuret som det kallas är ett mysigt "skogsområde" som gärna gästas av hundägare, motionärer, barnfamiljer och ryttare. Området längs ån är fantastiskt charmigt och idylliskt med de små fritidsstugorna som påminner om en svunnen tid.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.