Lomma, Lomma
Höjeågatan 427
5 895 000 kr som utgångspris
Avgift: 5 923 kr
inkl. vatten och basutbud kabel-TV/bredband/IP-telefoni samt bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt värmetillägg tillkommer om 956 kr/månad.
Boarea: 113.5 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 2 av 4
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Optimal våning med inglasad balkong i havsnära läge!

På suveränt läge i Lomma med närhet till hav, strand och serviceutbud presenterar vi denna våning belägen på ljus hörna. Bekvämt på andra våningen med hiss finner vi denna i dagsläget trerummare där tilltalande attribut lockar såsom genomgående parkett, generösa fönsterpartier och ljusa ytskikt. Våningen erbjuder dessutom en njutbar balkong av vida kvadrat i inglasat utförande, dessutom med strålande utsikt över Lommas småbåtshamn. Utöver detta förser bostaden oss med vida vardagsrumskvadrat, två bra sovrum, kök med anslutande matplats, separat tvättrum och två helkaklade badrum. Här finns alla möjligheter att skapa sitt eget drömhem på ypperligt läge ett stenkast från salta havsdopp. Varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Franchisetagare Marcus Bergström
0706-90 60 45 marcus.bergstrom@croisette.se

Visningar.

Söndag 15 Oktober
11:00 - 11:30
Vänligen boka Er via länken på hemsidan!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen välkomnar med rymliga och inbjudande kvadrat där det klassiska parkettgolvet samspelar med ljus kulör på väggar, vilket utgör ett genomgående inslag för bostaden. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläderna och även förvaring i klädkammare samt intilliggande förråd i anslutning till tvättrummet.

Badrum 1:

Från hallen når vi det första badrummet som förser oss med en helkaklad interiör med vit klinker på golv och vitt kakel på väggar. badrummet är utrustat med wc, handfat med vit kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork och dusch med skjutdörrar.

Tvättrum:

I anslutning till hallen finns ett separat tvättrum beläget med ljus plastmatta på golv och ljusa väggar. Här finns grovvask, tvättmaskin och torktumlare.

Kök:

Vidare åtnjuts en smakfull köksinteriör med förvaring bakom profilerade luckor i vitt med accentuerande vitrinskåp. Bra arbetsytor i trälaminat med vitt kakel ovanför maskinell utrustning bestående av kombinerad kyl/frys i vitt, diskmaskin i vitt, inbyggd ugn, spishäll och fläkt. Plats för större matbord finns intill det generösa fönsterpartiet i anslutning till vardagsrum.

Vardagsrum:

Här näst inviterar vida allrumskvadrat med vacker parkett på golv som möter ljusa väggar och strålande ljus ifrån fönsterpartier i två väderstreck. som förstärker det luftiga intrycket ytterligare. Härifrån når vi den inglasade balkongen av vida mått som ger plats för loungemöblemang och mer där till.

Sovrum 1:

Näst på tur kommer hemmets mastersovrum som är härligt ljust med stort fönsterparti. På golvet ligger enhetlig parkett som möter ljusa väggar. I rummet finns gott om plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Dessutom har rummet en suite med ett av de helkaklade badrummen i direkt anslutning.

Badrum 2:

Från mastersovrum når vi hemmets andra badrum i helkaklat utförande med vit klinker på golv och vitt kakel på väggar samt ljusbringande fönsterparti. Här finner vi handfat med vit kommod, wc, spegelskåp med belysning, handdukstork och dusch.

Sovrum 2:

Slutligen har vi det andra sovrummet som även detta är av bra storlek. Enhetlig parkett pryder golv i kombination med ljusa väggar. I anslutning till sovrummet finner vi en generös klädkammare.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.