Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Lomma, Lomma
Höjeågatan 365
2 995 000 kr
Avgift: 5 385 kr
inkl värme, VA och sophantering. Ett obligatoriskt tillägg om 239:-/månad tillkommer för TV/bredband.
Boarea: 81 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 2 av 2 Ingång på vån 1, boende på vån 2.
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Trivsam trea med inglasad balkong nära vattnet.

På badrocksavstånd till sköna havsdopp finner vi denna tilltalande bostad med välhållen interiör och ett härligt ljusinsläpp genom fönster i tre väderstreck. I markplan tar en hall emot med ett praktiskt förråd, och en trappa upp nås boendeplanet som bland annat erbjuder väl tilltagna vardagsrumskvadrat med utgång till mysig inglasad balkong. Här finns även ett stort sovrum för dubbelsängen och ett mindre rum perfekt att nyttja som barnrum eller hemmakontor. Ett tidlöst kök i vitt med plats för matbord ackompanjeras av ett fräscht badrum med både tvättmaskin och torkskåp för högsta bekvämlighet. Här bor du i trevliga omgivningar med gemensam gårdsmiljö att njuta av när vädret tillåter. I föreningen finns dessutom övernattningslägenhet för långväga gäster, hobbyrum och garage. Varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Britt Bergström
0707-88 09 14 britt.bergstrom@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Entré:

Entrén i markplan bjuder in till en hall med praktiskt klinkergolv och rikligt med ljusinsläpp genom ett stort fönster. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläderna och även för en förvaringsmöbel om man så önskar. Extra bonus med ingång till rymligt förråd.

Hall:

En trappa upp tar en hall emot med parkettgolv och ypperlig förvaring i en rymlig klädkammare.

Vardagsrum:

Lägenhetens vardagsrum är generöst till storleken och kännetecknas av en härligt ljus miljö med flera fönster i två väderstreck. Rummets storlek möjliggör möblering med såväl soffgrupp som middagsbord. Parkettgolv samspelar med ljusa väggar och dessutom finns utgång till njutbar inglasad balkong i solvänligt söderläge.

Kök:

Hemmets kök är väl tilltaget och bjuder på plats för familjens matbord invid stort fönster. Inredningen är tidlöst vit tillsammans med vitt kakel ovanför rostfri diskbänk och arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, ugn med spishäll samt fläkt. Plastmatta och himmelsblå väggar.

Sovrum:

Det största sovrummet inrymmer med lätthet både dubbelsäng och tillhörande möblemang. Fint ljusinsläpp genom fönster och plastmatta möter väggar tonade i en mörklila nyans.

Sovrum:

Vägg i vägg finner vi ett andra sovrum, lagom för säng och skrivbord eller liknande. Enhetlig plastmatta och ljus, mönstrad tapet.

Badrum:

Badrummet har plastmatta och delvis vitkaklade väggar med ljusblå bård. Här finns badkar med duschmöjligheter, wc, handfat, väggskåp, handduksvärmare, vask för grovrengöring samt tvättmaskin och torktumlare.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

01025

Andel i årsavgift:

1.05294 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

1989

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 122 kWh/m²/år
Energiklass: E
Primärenergital: 105 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2021-02-02

Förening

Namn:

Brf Ankaret i Lomma

Organisationsnummer:

716438-4211

E-post adress:

styrelsen@brfankaret.nu

Allmänt om föreningen:

Bostadsrättföreningen Ankaret i Lomma är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 96 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Storleken på lägenheterna varierar mellan 2 och 5 rum och kök.

Föreningen äger marken till fastigheten Lomma 33:42. Byggår är 1989.

Ekonomisk förvaltning via SBC, teknisk förvaltning sköter föreningen själva.
Det finns även en gemensam kvartersgård med festlokal 350:-/tillfälle och en lägenhet för uthyrning till gäster 250:-/natt. Föreningen har även gemensamt hobbyrum, cykelrum och styrelserum.

Föreningen har tecknat gemensamt bostadsrättstillägg via Länsförsäkringar.

Äger föreningen marken:

Ja.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen har både parkeringsplatser utomhus och i garage till kostnad om 200 kr respektive 400 kr/månad. MC-plats kostar 150:-/månad. Kösystem tillämpas, i dagsläget finns det lediga parkeringsplatser men det är kö till garage. Ovan avgifter gäller från årsskiftet 2022-23. Föreningen håller på att förbereda fyra st laddplatser för elbilar.

Bredband/TV:

Kabel-TV grundutbud och bredband 100/100 Mbit/s via Telenor. Detta tillkommer som ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 239 kr/månad.

Renoveringar:

Utfört underhåll:
2017-2018: Byte av avloppsluftare.
2017-2018: Byte av fläktaggregat.
2018: Byte och komplement av ytterbelysning för tryggare utemiljö.
2018: Reparation av yttertak.
2019: Rensning av avlopp.
2019: Upprustning av garage.
2019: Byte av aluminiumdörrparti.
2019 Inreglering av värme.
2021: Uppfräschning av utemiljön samt målning av garagelängor.
2022: Installation av värmepumpar genomfördes. Pågående arbete med solceller samt elbilsladdplatser, detta väntas fortgå under 2023
2023 planerar man att täta och justera samtliga fönster, för detta finns pengar avsatt.
2024 planeras för byte av hängrännor och stuprör.

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja.

Ekonomi:

Senaste avgiftshöjningen skedde 2012. Den 1/1 2023 kommer avgiften att höjas med 2 %. Inga fler höjningar finns planerade som det ser ut nu.

En överlåtelseavgift tas ut om 1208 kr, som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 483 kr/pant.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Föreningsinformationen är inhämtad ifrån berörd förening, uppdaterat 2022-11-23. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen. E-postadress: styrelsen@brfankaret.nu

Allmänt om lägenheten

Ett obligatoriskt tillägg om 239:-/månad för TV/bredband tillkommer till angiven avgift.

Lägenheten är registrerad som 2 rok i föreningens register men nyttjas idag som 3 rok.

Andelstal: 0,0105000. Andel i förening/insats har ej specificerats av ekonomisk förvaltare SBC.

Lägenhetsnummer enligt ekonomisk plan: 25.

Lägenhetsinnehavaren disponerar ett förråd inne i lägenheten.

Omgivning

Allmänt om området:

Lomma är ett populärt och expansivt samhälle där kommunalskatten är låg. Med sitt fantastiska läge längs Lommabukten med havet som lockar med strand och båtliv har ortens popularitet bara ökat genom åren.

Bebyggelsen är blandad, allt från 1800-tals gatuhus i den gamla bykärnan till helt nybyggda flerfamiljshus med strandnära läge. Inte sedan byggboomen under 60-70-talet har Lomma vuxit så mycket som det har gjort sedan hamnutbyggnaden och området uppe mot de östra delarna drog igång. Detta har bidragit till att man har byggt nya skolor, byggt ett helt nytt centrum och utökat all övrig service man som kommuninvånare kan önska sig. Mysiga restauranger, nya butiker och ett helt nytt fantastiskt bibliotek har orten förärats med.

Skolorna i Lomma har under många år nått toppnoteringar inom de undersökningar som gjorts. Kommunen har även nått höga placeringar som bästa boendekommun och bästa företagande kommun.

När det kommer till barnomsorgen så finns det ett rikt utbud att välja på. Det finns både privata alternativ, dagmammor och kommunala förskolor. Skolorna i Lomma är placerade runt om i orten så man har aldrig långt till den närmaste. När skolan är slut behöver man inte sitta sysslolös. Idrottsföreningarna och gymmen är många och det finns också ett stort utbud av studiecirklar med allt från språkstudier till glasfusing.

Mycket i Lomma präglas av sitt havsnära läge. På somrarna kommer många besökare till Lomma för att njuta av strandliv, båtliv eller bara strosa omkring. Gröna utflyktsmål erbjuds i oasen Alnarp och i området längs med Höje å, borta vid Lomma Kyrka. Kyrkofuret som det kallas är ett mysigt "skogsområde" som gärna gästas av hundägare, motionärer, barnfamiljer och ryttare. Området längs ån är fantastiskt charmigt och idylliskt med de små fritidsstugorna som påminner om en svunnen tid.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.