Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Lomma, Lomma
Industrigatan 7B
2 595 000 kr utgångspris
Avgift: 6 492 kr
Boarea: 79 m2
Rum: 3
Våning: 4 av 4
Hiss: Ja Från markplan.
Balkong: Ja
 

Lyxig trea på högsta våningen!

På högsta våningen hittar vi den eleganta trerummare med möjlighet att göra till en fyrarummare. Lägenheten erbjuder stilfullt integrerade bekvämligheter och lyxiga materialval. Gedigen utformning ger bostaden generösa sociala- och privata ytor. Som om ett estetiskt tilltalande kök med tillhörande vinrum och ett otroligt fräsch badrum inte var nog, så har du även balkongen där man kan avnjuta morgonkaffet i solen. Varmt Välkomna!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Franchisetagare Marcus Bergström
0706-90 60 45 marcus.bergstrom@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Välkomnande hall med plats för förvaringsmöbel och avhängning. Härifrån når du först och främst bostadens sociala ytor. På golvet ligger fantastiskt valnötsparkett och väggarna är vitmålade.

Vardagsrum:

Följer vi valnötsgolvet till höger kommer vi till väl tilltagna vardagsrummet med plats för soffgrupp och diverse andra möbler. Bra ljusinsläpp från fönsterna ger en ljus och rymlig känsla. Väggarna är även här vitmålade.

Kök:

På vänster hand från hallen har vi det otroliga köket, fullt av elegans och stilrena ytor. Här möter vita köksluckor den lyxiga Carrara-marmorn på ett stilfullt sätt. Du har i anslutning till köket plats för större matbord vilket gör köket till en naturlig social samlingsplats i bostaden. Ett förrådsutrymme kommer alltid väl till hands och vem kan tacka nej till ett utrymme att placera sin alldeles egna vinsamling? Från köket når du även den härliga inglasade balkongen. Köket renoverades 2012 och stommen samt köksluckorna är från IKEA. Maskinparken bestående av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, integrerad mikrovågsugn, induktionshäll, ugn och kolfilterfläkt. Diskmaskin och marmorn tillkom 2019. Golvet är valnötsparkett och väggarna är vitmålade.

Sovrum 1:

Från vardagsrummet når vi det första av två bra sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Här erbjuds fina förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Golvet är här ett ljusare parkettgolv och väggarna är målade mörkt blåa.

Sovrum 2:

Det andra sovrummet är även det rymligt med gott om plats för både sovplats och förvaring. Rummet kan även disponeras som t.ex. barnrum eller kontor efter behov. Även här är golvet en något ljusare parkett men väggarna är målade vita.

Badrum:

Fräscht helkaklat badrum med svart klinker mot vitt kakel från 2012. Interiören är bestående av WC, dusch med glasdörrar, vit kommod och spegel.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.