Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Lomma, Lomma
Styrbordsgatan 1D
Boarea: 130 m2
areakälla: föreningens information
Biarea: 18 m2
Rum: 4
Våning: 1 av 1 Bostaden har tre våningar, varav den översta är loftvåning om ca 18 m2
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
 

Charmerande radhus där gammalt möter nytt för kvadratsmart livsstil.

Lomma, där alla har nära till havets salta stänk och hamnens charmiga sommarliv presenterar vi med glädje detta fantastiska radhus, där gammalt möter nytt i en unik atmosfär av ljus och rymd. Uppförd på 1800-talet och ombyggd och nybyggd 2010 stoltserar detta hem med tre härliga våningsplan, egen trädgårdstäppa, två smakfullt inredda badrum och möjlighet till fyra sovrum.
Planlösningen är genomtänkt och bjuder bland annat på tre/fyra utmärkta sovrum och två stilsäkert helkaklade badrum. Vidare erbjuds fantastiska sällskapsytor i modern öppen planlösning.
Trädgården gör förstås heller ingen besviken, utan lockar med stensatt uteplats, egen gräsyta och vacker växtlighet som ramas in av lummiga häckar. Ett unikt och smakfullt hem på bekvämt gångavstånd till Lommas breda utbud av hamnområden, förskolor, skolor, restauranger och caféer.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Teamchef Boney Petrovic
0728-75 20 65 boney.petrovic@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.