Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Victoria Park
Kalkstensvägen 7
3 295 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 1 873 kr
inklusive vatten, värme och bostadsrättstilläggsförsäkring. Obligatoriska tillägg om 200 kr/mån för kabel-TV, fiberbredband 250/250 mbit/s och IP-telefoni tillkommer. Serviceavgift om 1 350 kr/mån gällande servicetjänster tillkommer.
Boarea: 64 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 2 av 6
Hiss: Ja Hiss i markplan
Balkong: Ja
 

Underbar tvåa med stor balkong

Vi förmedlar en fantastisk bostad i unika livstilsboendet Victoria Park. En tvårummare belägen på andra våningen med hiss från markplan. Högkvalitativa materialval, vackra ljusinsläpp, stor balkong med utsikt över kalkbrottet samt en fransk balkong. Stilrent Poggenpohl kök som öppnar upp mot det rymliga vardagsrummet och modernt stort badrum med tvättmaskin/torkumlare. Här bor man i obelånade Brf Paviljongen i en rogivande miljö med all tänkbar service. Faciliteter erbjuds både inomhus och utomhus, bland annat övernattningslägenheter för släkt och vänner som kommer på besök, biograf, lounge med bar, spa med en inomhus pool och en utomhus, gym, boulebana, tennisbana och fina promenadstråk. Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Roger Ragneklint
0768-68 05 25 roger.ragneklint@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen inviterar med vita väggar, mörkt klinkergolv och spotlights i tak. Här finns bra avhängningsmöjligheter och inbyggd förvaring. In till vänster ligger badrummet.

Badrum:

Helkaklat badrum med vitt kakel och mörkt grått klinkergolv. Duschhörna med väggar i klar glas. WC, handfat med kommod, spegel och handdukstork. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Spotlights i tak och skön golvvärme.

Sovrum:

Rofyllt sovrum med vackert ljusinsläpp precis som i resten av bostaden. Vita väggar och ekparkett. Ingång till walk-in-closet.

Kök:

Vitt klassiskt kök från Poggenpohl. Ljus bänkskiva som bryts av mot mörkt kakel. Bra med arbetsyta och förvaring. Kyl/frys, diskmaskin, spishäll, fläkt, inbyggd ugn/mikro. Trevlig matplats som ligger i öppet plan mot vardagsrummet med plats för det stora matbordet. Vita väggar och ekparkett.

Vardagsrum:

Trivsamt rum med fönster i två väderstreck och fransk balkong. Väggarna är sobra vita och på golvet ligger ekparkett. Här inryms den stora soffgruppen. Rummet bjuder in till såväl sociala som lugna kvällar. Bostaden har genomgående vackra fönsterbänkar i marmor.

Balkong:

Underbar möblerbar balkong där man kan njuta av lugnet och det trevliga utsikten.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Lägenhetsnummer förening:

1423 (LM 1104)

Lägenhetsnummer register:

1104

Andel i årsavgift:

0.52297 %

Andel i förening:

0.52297 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Limhamn 150:385

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2007

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Energideklaration:

Energiklass: E
Primärenergital: 140 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2019-10-28

Förening

Namn:

Brf Paviljongen i Limhamn

Organisationsnummer:

769616-7266

Allmänt om föreningen:

Brf Paviljongen i Limhamn innehar 129 st lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Brf Paviljongen i Limhamn äger ensamt det unika boendekoncept som innebär att medlemmar har tillgång till de gemensamma faciliteterna. Hemsida: paviljongen.bostadsratterna.se/

Här erbjuds ett exklusivt livsstilsboende med bemannad reception mellan 07.00-24.00 alla dagar med personal som svarar för service och ordning (för nuvarande inte i bruk, ambitionen är att öppna upp inom kort). Föreningen har en lounge med sociala sällskapsytor, en biograf som visar olika film-, musik- och idrottsevenemang, bibliotek, vinkällare, konferens- och festlokal. Som medlem har du även tillgång till en komplett SPA-anläggning med pooler, bubbelbad och olika bastubad (för nuvarande inte i bruk, ambitionen är att öppna upp inom kort). Föreningen har även ett fullt utrustat gym som är fritt att nyttja och ett övernattningsrum som kan nyttjas mot en kostnad om ca 300-500 kr/dygn beroende på antal personer samt veckodag (för nuvarande inte i bruk, ambitionen är att öppna upp inom kort).

I föreningen finns även en fantastiskt vacker park om hela 17 000 m² med fri tillgång till grill och utemöbler. Här finns natursköna promenadstråk, boulebana, tennisbana och en golf-green. Föreningen har även en utomhuspool där det under sommartid finns en utomhusbar med sallader och snacks (för nuvarande inte i bruk, ambitionen är att öppna upp inom kort). I föreningen finns en trivsam gård med sittgrupper och grönska samt låsbara cykelförråd till medlemmarna i garaget. Samtliga lägenheter är försedda med egen tvättutrustning och säkerhetsdörr. Det finns även gemensam tvättstuga att tillgå för den som önskar.

INFORMATION:
Föreningen själva har tagit över skötseln och förvaltningen av gemensamma anläggningarna. Ambitionen är att inom kort ha personal på plats i receptionen och på de gemensamma anläggningarna. Serviceavgift är 1350 kr/månad per person för tillgång till de gemensamma utrymmena som gym, spa & beauty, utepool med soldäck, bio, lounge, biljardhall, vinkällare, boulebana och park.

Äger föreningen marken:

Ja

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen har garage- och parkeringsplatser för bil och MC. Garageplats är 663 kr/mån. P-plats är 416 kr/mån.
Genom överlåtelsen av bostadsrätten kan en parkeringsplats utlovas enligt föreningen. I övrigt gäller kölista.

Bredband/TV:

Föreningen har avtal med Telenor för TV, bredband och bredbandstelefoni. Ett obligatoriskt tillägg om 200 kr/mån tillkommer för TV (basutbud), bredband 250/250 mbit/s och IP-telefoni (ej samtalskostnad).

Renoveringar:

2016 lades nytt trädäck vid utomhuspoolen och mosaiken reparerades. Putsväggen vid gymmet lagades, taket på tvättstugan läcksöktes, parkettgolvet på Kalk renoverades, fasaden tvättades, planteringar sattes vid masterna och sex st av besöksparkeringarna lades om till boendeparkeringar. Underhållsplanen uppdaterades. OVK-besiktning utfördes i allmänna utrymmen.
2017 hade föreningen en praktisk utbildning av brand och utrymning samt en hjärtstartare införskaffades. Föreningen utökade de vanliga parkeringsplatserna med 5 platser.
2019 fasadskadorna på Kalkstensvägen 3, 5 och 7 åtgärdades.
2019 lagades defekta belysningar i parken.
2019 tvättning av södra fasaderna är avslutat.
2019 reparation av kylanläggning för loungens pentry är färdigställt.
2020 filterbyte i samtliga lägenheters ventilationsaggregat.

Inga större renoveringar är planerade i dagsläget. Däremot görs fortlöpande underhåll inom fastigheten enligt fastställd underhållsplan.

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja

Ekonomi:

HSB sköter den ekonomiska förvaltningen i föreningen. Köparna måste vara medlem i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Medlemsavgiften i HSB kostar 500 kr/person och årsavgiften är 300 kr/hushåll. Ansökan om medlemskap görs på HSB:s hemsida www.hsb.se/malmo

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp samt en pantsättningsavgift om 1 % av årets prisbasbelopp vilket betalas av köparen.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Föreningen tillämpar gemensam el. Individuell mätning av elförbrukning, debiteras efter faktisk förbrukning.

Bostadsrättstillägget i hemförsäkringen betalas av föreningen och därutöver är bostadsrättsägaren och dennes gäster försäkrade i alla allmänna ytor genom föreningen.

För mer information vänligen besök föreningens hemsida: paviljongen.bostadsratterna.se
Föreningsinformationen är inhämtad från berörd förening. Intresserade spekulanter uppmanas att kontrollera denna information med representant ur styrelsen.

Allmänt om lägenheten

Lägenhetsinnehavaren disponerar över ett källarförråd.

Avgift/månad för bostaden 1873 kr, tillkommer obligatoriska tillägg om 100 kr för internetuppkoppling, 100 kr kabel-tv och gemensamhetsavgift 1350 kr. Totalt månadsavgift blir 3423 kr.

Fullständigt lägenhetsnr enligt ek förvaltare: 21-3424-1-1423-4

Omgivning

Allmänt om området:

Victoria Park ligger vackert beläget med utsikt över det pampiga kalkbrottet. Det höga läget ger även fantastisk utsikt över Öresundsbron och havet. Området består till större delen av nyare bebyggelse med såväl radhus som bostadsrätter. Här trivs såväl den äldre generationen som den yngre. Såväl Spaanläggning som välkänd restaurang förgyller boendestandarden i detta område.

Ett stenkast bort ligger Limhamns centrum med ett stort utbud av småbutiker samt även välkända livsmedelsbutiker. Härifrån finns det goda bussförbindelser till övriga Malmö. Med bilen tar man sig snabbt ut på såväl yttre som inre ringleden.

Gott om grönområden finns även i närheten och närheten till havet ger också en underbar frihetskänsla.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Hidden
Hidden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.