Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Limhamns Sjöstad
Geijersgatan 2G
2 595 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 2 978 kr
inkl. värme, kallvatten och allmän renhållning i föreningen. Ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån tillkommer för kabel-TV, bredband och telefoni via Telia triple-play. Kostnad för varmvatten tillkommer och debiteras efter individuell uppmätt förbrukning.
Boarea: 52 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 2.5
Våning: 3 av 8
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Underbar 2,5:a i nya och härliga Brf Södra Ribersborg!

I februari 2023 ges möjligheten att flytta in i denna moderna och fantastiska 2,5:a på kanonläge i nya spännande Södra Ribersborg. Här erbjuds en välplanerad lägenhet med kök och vardagsrum i öppen trevlig planlösning, smakfullt kök från Vedum, stilfullt helkaklat badrum, generöst allrum med smart planerad halva, fint ljusinsläpp, stort trivsamt sovrum och en magisk balkong med vacker utsikt. Läget är helt perfekt! Precis utanför porten finner du Ribersborgsstranden, Lagunens småbåtshamn och Limhamnsfältet. Som granne finner vi också Bellevues villakvarter och Limhamn Centrum och inom kort avstånd nås City. En trevlig innergård kommer att finnas på våning 2 och på entréplan kommer en ICA Supermarket att öppna upp. Varmt välkommen att höra av dig vid intresse och för mer detaljerad information! Inflyttning i början av februari 2023.

För mer information besök även gärna:
https://sodra-ribersborg.smartbrf.se/
https://www.jm.se/globalassets/jm.se/bostader/skane/malmo/limhamn/sodra-ribersborg/dokument/jm_sa_ribersborg_bostadsfakta_webb.pdf

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Emil Sjöberg
0733-92 74 13 emil.sjoberg@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Ljus och rymlig hall som kommer att bjuda in med vacker vitlaserad 3-stavsparkett i ek (mattlackad) och vita nymålade väggar (färgkod: NCS S0500-N). Ett tema som kommer att löpa genom hela lägenheten och skapar en fin sammanhängande känsla. Hallen kommer att erbjuda utmärkta avhängings- och förvaringsmöjligheter i form av generös skjutdörrsgarderob med skjutdörrar i glas (Vista Plain - klar spegel).

Kök:

Vidare in i lägenheten nås kök och vardagsrum i öppen och luftig planlösning. Stilfullt kök från Vedum i serien Maja som kommer att bestå av vita skåpsluckor som matchas fint med ett vitt matt kakel (100x200x8 mm) i liggande halvstensförband ovanför en laminatbänkskiva med stilren skifferstruktur (Marfil Cream). Köket kommer att vara utrustat med maskinpark från Siemens med kyl/frys (art nr: KG36VVIEAS), inbyggnadsugn med 3D varmluft och teleskoputdrag (art nr: HB517GCS0S), inbyggnadsmikro (art nr: BF525LMS0), induktionshäll (art nr: EH63KBEB5E) och integrerad diskmaskin (art nr: SE63HX42VE). Spiskåpa från Franke (art nr: 315.0515.513). Dimbar bänkbelysning med LED-list under köksskåp.

Vardagsrum:

Luftigt och trivsamt vardagsrum som kommer att bjuda in med stora sociala ytor och fantastiskt ljusinsläpp från fina fönsterpartier med vacker utsikt över grönska och Öresund. Här finns plats för både soffgrupp, fåtölj och trevlig matplats. En tillvalsvägg kommer att sättas upp i rummet och skapa en smart planerad "halva" som kan användas som antingen sovalkov, kontorshörna eller en stor walk-in-closet. Från vardagsrummet når vi lägenhetens härliga balkong.

Balkong:

Underbar balkong om ca 9 kvm med fin utsikt över Öresund, Ribersborgsstranden och Limhamnsfältet. Ett fantastiskt extrarum som troligen kommer att bli en klar favoritplats! Balkongen är vänd mot föreningens trevliga innergård, där det kommer att finnas boulebana, sittgrupper och fina planteringar.

Sovrum:

Stort trivsamt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sängborg. Utmärkt förvaring kommer att ges i form av rymlig skjutdörrsgarderob med skjutdörrar i vitt (Vista Plain - vit melamin) som sträcker sig längs med rummets ena vägg.

Badrum:

Helkaklat badrum som kommer att bestå av vitkaklade väggar (Gryning vit blank) med rak liggande kakelsättning (250x400x7 mm) och grått klinkergolv (Österlen grå) med rak klinkersättning (148x148x9 mm). Badrummet kommer att vara utrustat med WC, handfat med kommod i skiffergrått (Forma Sand 60), spegelskåp med LED-belysning (Spegel Tived LED 60 cm), handdukstork och duschhörna med vikbara dörrar i klarglas (900x900 mm). Här kommer också finnas en egen tvättdel med en kombinerad tvättmaskin- och torktumlare från Siemens (art nr: WN34A1L0DN), plats för förvaring i vita väggskåpsluckor med klicköppning och vit laminatbänkskiva. Takarmatur från Philips Star.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Tillträde är möjligt från den 4 februari 2023.

Lägenhetsnummer förening:

11303

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Vildanden 10

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2022-2023

Fönster:

Fönster i trä med aluminiumbeklädd utsida

Uppvärmning:

FX-system och fjärrvärme, vattenburet radiatorsystem

Ventilation:

FX-system

Energideklaration:

Utförd: Ej utförd

Förening

Namn:

BRF Södra Ribersborg

Organisationsnummer:

769639-2765

Allmänt om föreningen:

Brf Södra Ribersborg kommer att bestå av 2 bostadshus om 6-8 våningar samt garage med totalt 71 lägenheter. Föreningens gatuadresser är: Geijersgatan 2D och Geijersgatan 2G. Föreningen kommer att utgöra en egen fastighet i en så kallad 3D-fastighetsbildning där den kommersiella delen i gatuplan ägs av ICA fastigheter. Husen byggs således ovanpå en butiksfastighet som bland annat kommer att rymma en ICA Supermarket.

Läget är bland det bästa staden kan erbjuda med ”Ribbans” fantastiska strand och mjuka gröna fält nedanför. Limhamnsfältet bjuder in till träning och aktivitet, centrum finns inom bekvämt räckhåll och som granne har du Bellevues villakvarter. Stadsbussen stannar strax utanför på Limhamnsvägen och cykelvägen längs Ribersborgsstranden är förmodligen Malmös vackraste.

Gemensamma utrymmen:
- Cykelrum
- Plats för eldriven rullstol
- Städrum
- Utrymme för källsortering av sopor
- Extra lägenhetsförråd för uthyrning

För mer information, se ekonomisk plan och årsredovisning.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

56 garageplatser i parkeringshus, varav 1 plats är handikappsanpassad och 6 platser är laddplatser. Kostnad för garageplats: 1 250 kr/månad. Kostnad för garage med laddplats: 1 500 kr/månad. Kösystem tillämpas.

Under kvarteret finns kundparkering till ICA samt möjlighet för gäster att parkera.

Bredband/TV:

Telia Triple Play (kabel-TV, bredband och IP-telefoni), obligatoriskt tillägg om 220 kr/månad tillkommer till avgiften.

Renoveringar:

Fastigheten är under uppförande.

Ekonomi:

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av JM.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp samt en pantsättningsavgift om 1 % av årets prisbasbelopp vilket belastas av köparen.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Föreningsinformationen är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Andelstal enligt mäklarbild från ekonomisk förvaltare:
Andelstal: 1,17%.
Inga vidare specifikationer har angivits.

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och allmän renhållning i föreningen. Ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån tillkommer för kabel-TV, bredband och telefoni via Telia triple-play. Kostnad för varmvatten tillkommer och debiteras efter individuell uppmätt förbrukning.

Enligt ekonomisk plan är lägenheten registrerad som 2 rok, men då en tillvalsvägg kommer att sättas upp kommer lägenheten att disponeras som 2,5 rok.

Till bostadsrätten tillhör ett lägenhetsförråd.

Tillträde är möjligt från den 4 februari 2023.

Energideklaration för byggnaden finns för närvarande inte.

För mer information besök gärna:
https://sodra-ribersborg.smartbrf.se/
https://www.jm.se/globalassets/jm.se/bostader/skane/malmo/limhamn/sodra-ribersborg/dokument/jm_sa_ribersborg_bostadsfakta_webb.pdf

Omgivning

Allmänt om området:

Limhamns Sjöstad är ett nytt och växande område med radhus och flerfamiljshus. I Limhamns livfulla centrum finns det mesta du behöver i vardagen, som mysiga butiker, livsmedel, apotek, vårdcentral, gym samt flera restauranger och caféer, några måsten är "Mastio" och fiket "Kaka på kaka". Kort och gott något som måste upplevas på plats.

Här finns Glasbruksskolan som är en grundskola f-6 som slog upp portarna i september 2016. Limhamnsskolan är en ny skola som preliminärt kommer att öppna läsåret 2023/2024. Skolan är planerad för fem parallella klasser i årskurs 7-9.

Läget är magiskt och erbjuder promenadavstånd till Limhamns centrum med all tänkbar service, som t.ex. Sibbarps Kallbadhus. På andra sidan av gräskullen vid Vaktgatan finner du den mysiga småbåtshamnen, Hylliekrokens golfbana, Limhamnsfältet och salta dopp på Ribban. Vill du hellre se vad city har att erbjuda tar buss nr 7 dig snabbt in till stadskärnan. Samtidigt tar vi oss snabbt och smidigt in till City med cykel eller bil. Gillar man att bo i ett expansivt område i pittoresk hamnmiljö, är detta platsen för dig!

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.