Malmö, Limhamns Sjöstad
Geijersgatan 2G
6 495 000 kr utgångspris
Avgift: 4 952 kr
inkl. värme, kallvatten och allmän renhållning i föreningen. Ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån tillkommer för kabel-TV, bredband och telefoni via Telia triple-play. Kostnad för varmvatten tillkommer och debiteras efter individuell uppmätt förbrukning.
Boarea: 103 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 4
Våning: 8 av 8
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Magisk fyra högst upp i huset med dubbla balkonger och makalös havsutsikt!

Nu ges en unik möjlighet att bli den första som flyttar in i denna underbara gavelfyra, belägen högst upp i huset, med fri utsikt över både hav och grönska. En otrolig våning med WOW-faktor! Här lockar en väldisponerad lägenhet med kök och vardagsrum i öppen trevlig planlösning, kvalitativt kök från Vedum, stora sociala ytor, tre trivsamma sovrum och dubbla badrum. Lägg därtill ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre väderstreck och två fina balkonger - en i sydväst och en i nordost med enastående havsutsikt. Precis utanför porten finner du Ribersborgsstranden, Lagunens småbåtshamn och Limhamnsfältet. Som granne finner vi också Bellevues villakvarter och Limhamn Centrum och inom kort avstånd nås City. En trevlig innergård kommer att finnas på våning 2 och på entréplan kommer en ICA Supermarket att öppna upp. Varmt välkommen att höra av dig vid intresse och för mer detaljerad information! Inflyttning i februari 2023.

För mer information besök även gärna:
https://sodra-ribersborg.smartbrf.se/
https://www.jm.se/globalassets/jm.se/bostader/skane/malmo/limhamn/sodra-ribersborg/dokument/jm_sa_ribersborg_bostadsfakta_webb.pdf

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Emil Sjöberg
0733-92 74 13 emil.sjoberg@vaningen.se

Visningar.

Onsdag 7 December
18:00 - 18:30
Infoträff på Propellergatan 2A. Boka via hemsidan eller kontakta mäklaren!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Rymlig hallmiljö som kommer att bjuda in med vita fräscha väggar (färgkod: NCS S0500-N) och vitlaserad 3-stavsparkett i ek. Ett tema som kommer att löpa genom hela lägenheten och skapa en fin sammanhängande känsla. I hallen kommer det också att finnas utmärkta förvaringsmöjligheter i form av två skjutdörrsgarderober - en med skjutdörrar i glas (Vista Plain - klar spegel) och en med skjutdörrar i vitt (Vista Plain - vit melamin).

Vardagsrum:

Vidare in i lägenheten finner vi sedan vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket. Ett trivsamt, ljust och luftigt sällskapsrum med stora härliga sociala ytor med gott om plats för den sköna soffgruppen och det större matbordet. Rummets stora fönsterpartier i tre väderstreck kommer också att skänka ett fantastiskt ljusflöde. Härifrån når vi sedan en av lägenhetens två balkonger.

Kök:

Kvalitativt och stilfullt kök från Vedum i serien Maja som kommer att bestå av skåpsluckor i vitt (Vit F20) som matchas fint med ett vitt matt kakel (100x200x8 mm) ovanför en stilren bänkskiva i laminat (Chromix Silver). Väggskåpen kommer att vara handtagslösa och med klick-öppning och bänkskåpen kommer att rostfria handtag. Köket kommer att vara utrustat med maskinpark från Siemens med integrerad kyl/frys, induktionshäll (art nr: EH63KBEB5E), inbyggnadsugn med 3D varmluft och teleskoputdrag (art nr: HB517GCS0S), inbyggnadsmikro (art nr: BF525LMS0) och integrerad diskmaskin (art nr: SE63HX42VE). Spiskåpa med frontlist i rostfritt från Franke (FSK692-10) och köksblandare från Tapwell i krom (RT2984). Dimbar bänkbelysning med LED-list under köksskåp. Från köket når vi sedan våningens andra balkong.

Balkonger:

Två fantastiska balkonger - en i sydväst och en i nordost. Den större balkongen om 12 kvm nås från vardagsrummet och här bjuds du på vacker och fri utsikt över både hav och grönska. Lägenhetens andra balkong om 6 kvm nås från köket och bjuder på många sköna soltimmar och fin utsikt över Sjöstaden, Öresundsbron och havet. Två ljuvliga extrarum!

Sovrum:

Lägenheten erbjuder tre sovrum i bra storlekar. Det största sovrummet är 12 kvm och här finns gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Utmärkt förvarings ges i form av rymlig klädkammare. De två andra sovrummen är 10 kvm respektive 8 kvm och i båda rummen ges plats för säng, skrivbord och garderober. I sovrummet om 10 kvm kommer det även att finnas en skjutdörrsgarderob med skjutdörrar i vitt (Vista Plain - vit melamin).

Badrum:

Lägenheten kommer också att bjuda på två fina badrum.

Det större badrummet kommer att bestå av vitkaklade väggar (Gryning vit blank - 250x400x7 mm) och grått klinkergolv (Österlen grå - 148x148x9 mm). Badrummet kommer att vara utrustat med WC, handfat med kommod i vitt (Forma Sand 60 vit), spegelskåp med LED-belysning (Spegel Tived LED 60 cm), handdukstork och duschhörna med vikbara dörrar i klarglas (Skoga rak 900x900 mm). Samt egen tvättdel med tvättmaskin och torktumlare, plats för förvaring i vita väggskåpsluckor (Maja vit F20) med klicköppning och laminatbänkskiva i vitt. Takarmatur från Philips Star.

Det mindre badrummet kommer att bestå av vitkaklade väggar (Gryning vit blank - 250x400x7 mm) och grått klinkergolv (Österlen grå - 148x148x9 mm). Badrummet kommer att vara utrustat med WC, handfat med kommod i vitt (Forma Sand 40 vit), spegelskåp med LED-belysning (Spegel Tived LED 40 cm) och duschhörna med vikbara dörrar i klarglas (Skoga rak 900x900 mm).Takarmatur från Philips Star.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Tillträde är möjligt från den 18 februari 2023.

Lägenhetsnummer förening:

11804

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Vildanden 10

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2022-2023

Fönster:

Fönster i trä med aluminiumbeklädd utsida

Uppvärmning:

FX-system och fjärrvärme, vattenburet radiatorsystem

Ventilation:

FX-system

Energideklaration:

Utförd: Ej utförd

Förening

Namn:

BRF Södra Ribersborg

Organisationsnummer:

769639-2765

Allmänt om föreningen:

Brf Södra Ribersborg kommer att bestå av 2 bostadshus om 6-8 våningar samt garage med totalt 71 lägenheter. Föreningens gatuadresser är: Geijersgatan 2D och Geijersgatan 2G. Föreningen kommer att utgöra en egen fastighet i en så kallad 3D-fastighetsbildning där den kommersiella delen i gatuplan ägs av ICA fastigheter. Husen byggs således ovanpå en butiksfastighet som bland annat kommer att rymma en ICA Supermarket.

Läget är bland det bästa staden kan erbjuda med ”Ribbans” fantastiska strand och mjuka gröna fält nedanför. Limhamnsfältet bjuder in till träning och aktivitet, centrum finns inom bekvämt räckhåll och som granne har du Bellevues villakvarter. Stadsbussen stannar strax utanför på Limhamnsvägen och cykelvägen längs Ribersborgsstranden är förmodligen Malmös vackraste.

Gemensamma utrymmen:
- Cykelrum
- Plats för eldriven rullstol
- Städrum
- Utrymme för källsortering av sopor
- Extra lägenhetsförråd för uthyrning

För mer information, se ekonomisk plan och årsredovisning.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

56 garageplatser i parkeringshus, varav 1 plats är handikappsanpassad och 6 platser är laddplatser. Kostnad för garageplats: 1 250 kr/månad. Kostnad för garage med laddplats: 1 500 kr/månad. Kösystem tillämpas.

Under kvarteret finns kundparkering till ICA samt möjlighet för gäster att parkera.

Bredband/TV:

Telia Triple Play (kabel-TV, bredband och IP-telefoni), obligatoriskt tillägg om 220 kr/månad tillkommer till avgiften.

Renoveringar:

Fastigheten är under uppförande.

Ekonomi:

På uppdrag av styrelsen vill föreningen informera om att på grund av stigande räntor så har bostadsrättsföreningen Södra Ribersborg tagit fram en reviderad budget som baseras på ett ränteläge på 4,3% i stället för 2,8% som anges i den registrerade ekonomiska planen. Vid en ränta på 4,3% kommer månadsavgifterna att behöva höjas med 35% jämfört med de som anges i den ekonomiska planen. Notera att detta är en preliminär uppgift. Slutlig månadsavgift för 2023 fastställs när föreningens lån är placerade, preliminärt 1 april 2023.

Styrelsen kommer även att ha eventuell ökning av driftskostnader med i beaktande när månadsavgiften slutligen ska fastställas. Driftkostnader i ekonomisk plan är 287 kr/kvm. Räknar vi med nuläge för ökningar av elkostnader, värme, vatten och de offerter vi fått in för tex yttre och inre skötsel skulle driftkostnaderna öka till ca 415 kr/kvm. Vad som dock är viktigt i sammanhanget är att JM tar alla kostnader fram till slutavräkning vilket kommer ske preliminärt 1 april. Föreningen kommer därför tex inte att drabbas av kommande vintersäsongs höga elpriser.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av JM.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp samt en pantsättningsavgift om 1 % av årets prisbasbelopp vilket belastas av köparen.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Föreningsinformationen är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Andelstal enligt mäklarbild från ekonomisk förvaltare:
Andelstal: 1,94%.
Inga vidare specifikationer har angivits.

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och allmän renhållning i föreningen. Ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån tillkommer för kabel-TV, bredband och telefoni via Telia triple-play. Kostnad för varmvatten tillkommer och debiteras efter individuell uppmätt förbrukning.

Till bostadsrätten tillhör ett lägenhetsförråd.

Tillträde är möjligt från den 18 februari 2023.

Energideklaration för byggnaden finns för närvarande inte.

För mer information besök gärna:
https://sodra-ribersborg.smartbrf.se/
https://www.jm.se/globalassets/jm.se/bostader/skane/malmo/limhamn/sodra-ribersborg/dokument/jm_sa_ribersborg_bostadsfakta_webb.pdf

Omgivning

Allmänt om området:

Limhamns Sjöstad är ett nytt och växande område med radhus och flerfamiljshus. I Limhamns livfulla centrum finns det mesta du behöver i vardagen, som mysiga butiker, livsmedel, apotek, vårdcentral, gym samt flera restauranger och caféer, några måsten är "Mastio" och fiket "Kaka på kaka". Kort och gott något som måste upplevas på plats.

Här finns Glasbruksskolan som är en grundskola f-6 som slog upp portarna i september 2016. Limhamnsskolan är en ny skola som preliminärt kommer att öppna läsåret 2023/2024. Skolan är planerad för fem parallella klasser i årskurs 7-9.

Läget är magiskt och erbjuder promenadavstånd till Limhamns centrum med all tänkbar service, som t.ex. Sibbarps Kallbadhus. På andra sidan av gräskullen vid Vaktgatan finner du den mysiga småbåtshamnen, Hylliekrokens golfbana, Limhamnsfältet och salta dopp på Ribban. Vill du hellre se vad city har att erbjuda tar buss nr 7 dig snabbt in till stadskärnan. Samtidigt tar vi oss snabbt och smidigt in till City med cykel eller bil. Gillar man att bo i ett expansivt område i pittoresk hamnmiljö, är detta platsen för dig!

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.