Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Limhamns Sjöstad
Formgatan 26
5 095 000 kr utgångspris
Avgift: 5 433 kr
inkl. uppvärmning av bostad, kallvatten samt tv och bredband men exklusive uppvärmning av tappvarmvatten och hushållsel. Varmvatten- och elförbrukning preliminärdebiteras, enligt schablon är denna beräknad att bli ca 600 kr för hushållsel och ca 250 kr för varmvatten.
Boarea: 101.5 m2
areakälla: ekonomisk plan
Rum: 4
Våning: 5 av 6
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Öppen planlösning, balkong med havsutsikt och mycket fina materialval!

Bli den första att flytta in i denna förtjusande genomgående bostad, som erbjuder materialval utöver vanliga. På trivsamma Limhamns sjöstad finns nu denna lägenhet till salu. Med hiss från markplan nås denna lägenhet som erbjuder tre sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning och två snygga badrum med dusch. Det finns även egna tvättmöjligheter med tvättmaskin och torktumlare. Glöm inte den fantastiska balkongen i västerläge med havsutsikt för sköna kvällar. Bättre än så här blir det inte!

Inflytt from 2022-12-06.

Kontakta mäklaren för mer information!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Mikias Yonas
0733-44 21 82 mikias.yonas@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen är inbjudande med snyggt vigpigmenterat enstavsparkettgolv som tillsammans med väggar i snygg ljusgrå färg, utgör ett genomgående inslag för bostaden. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläderna direkt till vänster i en rymlig skjutdörrsgarderob med spegeldörrar.

Sovrum 1:

Hemmets första sovrum finns direkt till höger från hallen. Det stoltserar med samma stilfulla kombination som i övriga delar av bostaden i form av parkett och målade väggar i samma färg som hallen.

Sovrum 2:

I anslutning till det första sovrummet ligger det andra sovrummet. Detta rum är ungefär i samma kvadrat och är perfekt som barnrum eller arbetsrum. Här ligger parkett på golv och samma ljusgråa färg på väggarna.

Bad/Tvätt:

Från hallen nås även helkaklad tvätt- och badrumsmiljö, där ljusgrå klinker på golvet harmonierar med vitkaklade väggar. Välutrustat med tvättstugeuppställning. I denna ingår tvättmaskin och torktumlare, två väggskåp och bänkskiva i vitt. Här finns även kommod med tvättställ, wc, handdukstork och dusch med duschhörna i frostat glas. I duschhörnan finns även inbyggd förvaring i ena duschväggen för praktisk förvaring.

Vardagsrum:

I en öppen planlösning med köket inviterar vida allrumskvadrat med parkett, som möter väggar i samma ljusgråa färg. Strålande ljus ifrån stora fönsterpartier förstärker det luftiga intrycket och här inryms med lätthet såväl soffgrupp och ett par sköna fåtöljer, samt middagsbord för familj och vänner. Härifrån når vi även en den fantastiska balkongen i bästa västerläge.

Kök:

Vidare in finner vi en smakfull köksinteriör från Marbodal, där släta luckor i vitt samspelar med arbetsytor i snygg gråbetongliknande bänkskiva och vitt kakel som fortsätter som stänkskydd ovanför. Extra skafferi har satts in och köksön bidrar även den till extra förvaring och avställningsytor. Köket ger en härlig öppen yta med plats för stort matbord och en fransk balkong för bra ljusinsläpp. Den maskinella utrustningen från Siemens består av kyl & frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn & mikro, induktionshäll samt fläkt.

Balkong:

Underbar balkong på ca 10 kvm i skönt havsutsikt som rymmer hela familjen och gäster. Här får du enkelt plats med matbord och stolar för fyra personer och dyrkar många av dygnets soltimmar samt grillningar till sena eftermiddags- och kvällssolen.

Sovrum 3:

Vidare från vardagsrummet finner vi det tredje och största sovrummet som är modellen större och rymmer både en dubbelsäng och förvaringsmöbler samt ypperlig förvaring bakom i en rymlig skjutdörrsgarderob.

Badrum:

Hemmets andra badrum nås från master-bedroom och är även detta i helkaklat utförande, där grått klinkers harmonierar med vita helkaklade väggar. Välutrustat med kommod med tvättställ, duschvägg i klart glas och wc-stol.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

enligt överenskommelse.

Lägenhetsnummer förening:

C-1403

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Sandformen 1

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2022

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Energideklaration:

Utförd: Ej utförd

Förening

Namn:

Brf Havsbrynet

Organisationsnummer:

769638-7088

Allmänt om föreningen:

Brf Havsbrynet registrerades hos Bolagsverket den 12 maj 2020. Genom nybyggnation har föreningen uppfört tre byggnader med 5-9 våningsplan med 148 bostadsrättslägenheter 1–5 rum och kök, i storlekarna 34-166 kvm och 1 lokal i flerbostadshus på fastigheten Sandformen 1 i Malmö kommun. Byggnaderna har adresserna Formgatan 24-30 och Packhusgatan 25-29 samt 31 A-B. Planerad verksamhet i lokalen är butik eller kontor. Nyproduktionsprojektet är genom Skanska.

Upplåtelse sker under perioden juni 2022 - januari 2023. Inflyttning beräknas ske december 2022 - juli 2023.

Det finns cykelställ på innergård och i anslutning till trapphusentréerna samt cykelförråd och barnvagnsrum samt lägenhetsförråd i källare och bilgarage under mark. Innergårdarna har belysning, bänkar och bord. Miljörum finns på gården. Det finns en gemensam lokal som bostadsrättsföreningen själv bestämmer hur och till vad den ska användas. I föreningen finns en övernattningslägenhet.

Årsavgift för uppvärmning av tappvarmvatten samt årsavgift för hushållsel preliminärdebiteras. Avräkningen sker däremot mot verklig förbrukning. Beslut kan komma att fattas att istället debitera årsavgift för uppvärmning av tappvarmvatten och hushållsel i efterskott mot verklig förbrukning.

Årsavgift för uppvärmning av tappvatten debiteras med 125 kr, 200 kr eller 250 kr per månad inkl. moms beroende på lägenhetens storlek. Retroaktiv reglering med anledning av faktisk förbrukning kommer att ske.

Årsavgift för hushållsel debiteras med 250 kr, 450 kr eller 600 kr per månad inkl. moms beroende på lägenhetens storlek. Retroaktiv reglering med anledning av faktisk förbrukning kommer att ske.

Parkering/garage:

82 parkeringsplatser i garage. Av de 82 platserna är 14 avsedda för elbilar, 3 avsedda för HCP och 3 avsedda för bilpool. Kostnaden för garageplats är 1 100 kr. Samtliga boende får ett 10-årigt medlemskap i eldriven bil- och lådcykelpool via OurGreenCar. Ytterligare 30 parkeringsplatser finns att tillgå via parkeringsavtal. Dessa parkeringarna finns inte på fastigheten, avtalet löper i 25 år.

Bredband/TV:

Tv och bredband är gruppanslutet om en kostnad på 150 kr/månaden. Kostnad för eventuell tv utöver basutbud, eventuell fast avgift och samtalsavgifter för telefoni tillkommer och betalas av bostadsrättshavaren direkt till respektive leverantör.

Ekonomi:

Enligt kostnadskalkylen kommer årsavgifterna och hyrorna att höjas med 2% per år.

Allmänt om lägenheten

Andelstal (%): 0,8690

Andelstalet är inhämtade från föreningens ekonomiska plan. Det går inte att specificera hur andelstalet är uträknat.

Samtliga lägenheter har förråd i källaren. Storleken på förrådet varierar beroende på storleken på din lägenhet.

I avgiften ingår uppvärmning av bostad, kallvatten samt grundutbudet för TV och bredband. Varmvatten- och elförbrukning preliminärdebiteras, enligt schablon är denna beräknad att bli ca 600 kr för hushållsel och 250 kr för varmvatten. Avräkning sker därefter mot verklig förbrukning. Beslut kan komma att fattas att istället debitera årsavgift för varmvatten och hushållsel i efterskott mot verklig förbrukning.

Energideklaration är ej utförd då fastighetens mätvärden, som kan vara nödvändiga vid upprättandet av energideklarationen ej finns tillgängliga vid denna tidpunkt.

Omgivning

Allmänt om området:

Limhamns Sjöstad är ett nytt och växande område med radhus och flerfamiljshus. I Limhamns livfulla centrum finns det mesta du behöver i vardagen, som mysiga butiker, livsmedel, apotek, vårdcentral, gym samt flera restauranger och caféer, några måsten är "Mastio" och fiket "Kaka på kaka". Kort och gott något som måste upplevas på plats.

Här finns Glasbruksskolan som är en grundskola f-6 som slog upp portarna i september 2016. Limhamnsskolan är en ny skola som preliminärt kommer att öppna läsåret 2023/2024. Skolan är planerad för fem parallella klasser i årskurs 7-9.

Läget är magiskt och erbjuder promenadavstånd till Limhamns centrum med all tänkbar service, som t.ex. Sibbarps Kallbadhus. På andra sidan av gräskullen vid Vaktgatan finner du den mysiga småbåtshamnen, Hylliekrokens golfbana, Limhamnsfältet och salta dopp på Ribban. Vill du hellre se vad city har att erbjuda tar buss nr 7 dig snabbt in till stadskärnan. Samtidigt tar vi oss snabbt och smidigt in till City med cykel eller bil. Gillar man att bo i ett expansivt område i pittoresk hamnmiljö, är detta platsen för dig!

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.