Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Limhamns Sjöstad
Formgatan 26
3 395 000 kr utgångspris
Avgift: 4 305 kr
inkl. värme och kallvatten.
Boarea: 80.5 m2
areakälla: ekonomisk plan
Rum: 3
Våning: 2 av 6
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Nyproducerad 3:a i trivsamma Limhamn sjöstad!

På Formgatan 26 finns nu chansen att bli den första som flyttar in till denna underbara 3:a på gavelläge i Brf Havsbrynet. En stilren och enhetlig interiör är genomgående för hela våningen och planlösningen är utmärkt utformad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, dubbla sovrumsmiljöer, badrum med tvättmöjligheter och dessutom en njutbar balkong om cirka 7 kvm med delvis havsutsikt. Här bor man i ett trevligt och lugnt område med närhet till havet, grönområden och Limhamns centrum. Kontakta mäklaren för mer information!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Johan Dahlgren
0704-22 90 41 johan.dahlgren@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Vitpigmenterad askparkett och vita väggar. Här erbjuds bra förvarings- och avhängningsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob samt i en klädkammare.

Vardagsrum:

Vitpigmenterad askparkett och vita väggar. Öppen planlösning med köket. Fönster i två väderstreck och utgång till balkong om cirka 7 kvm med havsutsikt.

Kök:

Vitpigmenterad askparkett och vita väggar. Kök från Marbodal med skåpsluckor i vitt som kombineras fint med betongmönstrad bänkskiva i laminat och vitt kakel i stående utförande ovanför. Den rostfria maskinparken från Siemens består av induktionshäll, inbyggnadsugn- och mikrovågsugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

Sovrum:

Sovrum 1: Vitpigmenterad askparkett och vita väggar. Bra förvaringsmöjligheter erbjuds i en skjutdörrsgarderob.

Sovrum 2: Vitpigmenterad askparkett och vita väggar.

Badrum:

Helkaklat badrum med ljusgrått klinker och vitt kakel. Badrummet är inrett med wc, handfat med kommod, spegelskåp, handdusktork, dusch och tvättmaskin samt torktumlare med betongmönstrad arbetsbänk och vägghängda skåp ovanför.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Lägenhetsnummer förening:

C-1102

Lägenhetsnummer register:

1102

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Sandformen 1

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2022

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Energideklaration:

Utförd: Ej utförd

Förening

Namn:

Brf Havsbrynet

Organisationsnummer:

769638-7088

Allmänt om föreningen:

Brf Havsbrynet registrerades hos Bolagsverket den 12 maj 2020. Genom nybyggnation har föreningen uppfört tre byggnader med 5-9 våningsplan med 148 bostadsrättslägenheter 1–5 rum och kök, i storlekarna 34-166 kvm och 1 lokal i flerbostadshus på fastigheten Sandformen 1 i Malmö kommun. Byggnaderna har adresserna Formgatan 24-30 och Packhusgatan 25-29 samt 31 A-B. Planerad verksamhet i lokalen är butik eller kontor. Nyproduktionsprojektet är genom Skanska.

Upplåtelse sker under perioden juni 2022 - januari 2023. Inflyttning beräknas ske december 2022 - juli 2023.

Det finns cykelställ på innergård och i anslutning till trapphusentréerna samt cykelförråd och barnvagnsrum samt lägenhetsförråd i källare och bilgarage under mark. Innergårdarna har belysning, bänkar och bord. Miljörum finns på gården. Det finns en gemensam lokal som bostadsrättsföreningen själv bestämmer hur och till vad den ska användas. I föreningen finns en övernattningslägenhet.

Årsavgift för uppvärmning av tappvarmvatten samt årsavgift för hushållsel preliminärdebiteras. Avräkningen sker däremot mot verklig förbrukning. Beslut kan komma att fattas att istället debitera årsavgift för uppvärmning av tappvarmvatten och hushållsel i efterskott mot verklig förbrukning.

Årsavgift för uppvärmning av tappvatten debiteras med 125 kr, 200 kr eller 250 kr per månad inkl. moms beroende på lägenhetens storlek. Retroaktiv reglering med anledning av faktisk förbrukning kommer att ske.

Årsavgift för hushållsel debiteras med 250 kr, 450 kr eller 600 kr per månad inkl. moms beroende på lägenhetens storlek. Retroaktiv reglering med anledning av faktisk förbrukning kommer att ske.

Äger föreningen marken:

Ja

Parkering/garage:

I föreningen finns 82 parkeringsplatser i garage, av de 82 platserna är 14 avsedda för elbilar, 3 avsedda för HCP och 3 avsedda för bilpool. Kostnaden för garageplats är 1100 kr/månad. Ytterligare 30 parkeringsplatser finns att tillgå via parkeringsavtal. Dessa parkeringarna finns inte på fastigheten, avtalet löper i 25 år.

Samtliga boende får ett 10-årigt medlemskap i eldriven bil- och lådcykelpool via OurGreenCar.

Bredband/TV:

Föreningen är ansluten till TV och bredband via Telia. En obligatorisk kostnad om 150 kr/månad tillkommer till avgiften. Kostnad för eventuell TV utöver basutbud, eventuell fast avgift och samtalsavgifter för telefoni tillkommer och betalas av bostadsrättshavaren direkt till respektive leverantör.

Renoveringar:

Huset är under uppförande.

Ekonomi:

Enligt kostnadskalkylen kommer årsavgifterna att höjas med 2% per år.

Föreningen tar ut följande avgifter av bostadsrättshavaren i samband med överlåtelsen:
Överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp.
Pantsättningsavgift om 1 % av årets prisbasbelopp.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Allmänt om lägenheten

Andelstalet är inhämtade från föreningens ekonomiska plan. Det går inte att specificera hur andelstalet är uträknat. Andelstal: 0,7080%

Lägenheten disponerar ett källarförråd.

Inflytt från och med 2022-12-06.

I avgiften ingår värme och kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om 150 kr/månad för Telia Triple Play. Föreningen har ett gemensamt elavtal och individuell mätning av varmvatten där debitering sker månadsvis utifrån faktisk förbrukning. En fast kostnad för el och varmvatten kommer debiteras beroende på lägenhetens storlek, för denna lägenheten är det 450 kr/månad för el och 200 kr/månad för varmvatten. Retroaktiv reglering med anledning av faktisk förbrukning kommer att ske.

Energideklaration är ej utförd då fastighetens mätvärden, som kan vara nödvändiga vid upprättandet av energideklarationen ej finns tillgängliga vid denna tidpunkt.

Omgivning

Allmänt om området:

Limhamns Sjöstad är ett nytt och växande område med radhus och flerfamiljshus. I Limhamns livfulla centrum finns det mesta du behöver i vardagen, som mysiga butiker, livsmedel, apotek, vårdcentral, gym samt flera restauranger och caféer, några måsten är "Mastio" och fiket "Kaka på kaka". Kort och gott något som måste upplevas på plats.

Här finns Glasbruksskolan som är en grundskola f-6 som slog upp portarna i september 2016. Limhamnsskolan är en ny skola som preliminärt kommer att öppna läsåret 2023/2024. Skolan är planerad för fem parallella klasser i årskurs 7-9.

Läget är magiskt och erbjuder promenadavstånd till Limhamns centrum med all tänkbar service, som t.ex. Sibbarps Kallbadhus. På andra sidan av gräskullen vid Vaktgatan finner du den mysiga småbåtshamnen, Hylliekrokens golfbana, Limhamnsfältet och salta dopp på Ribban. Vill du hellre se vad city har att erbjuda tar buss nr 7 dig snabbt in till stadskärnan. Samtidigt tar vi oss snabbt och smidigt in till City med cykel eller bil. Gillar man att bo i ett expansivt område i pittoresk hamnmiljö, är detta platsen för dig!

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.