Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Limhamns Sjöstad
Fernissagatan 7
2 145 000 kr utgångspris
Avgift: 3 921 kr
I månadsavgiften ingår kall- och varmvatten, värme och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg tillkommer om 122 kr/månad för tv och bredband.
Boarea: 54 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 3 av 5
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Smakfull lägenhet med balkong och öppen layout!

Lyckosamt tillfälle till en helt nyproducerad gaveltvåa med kanonläge på Limhamns Sjöstad! Kök i klassiskt vitt, helkaklat stilrent badrum och självklart egna tvättmöjligheter. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med härlig balkong samt ett rymligt sovrum. Kontakta mäklaren för mer information!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Mikias Yonas
0733-44 21 82 mikias.yonas@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen bjuder in med en rymlig känsla och en hel garderobssida på höger sida bakom smidiga skjutdörrar. Vitlaserad ekparkett pryder golvet och möter vitmålade väggar vilket är ett genomgående inslag för hela bostaden.

Vardagsrum:

I vardagsrum och kök lockar öppen disposition i praktisk vinkel. Vida kvadrat som enkelt inrymmer såväl soffgrupp och fåtölj som middagsbord för familj och vänner. Lägenhetens gavelläge inger ett ljusinsläppet från tre stycken fönsterpartier samt den glasinfattade balkongdörren vilket glädjer ytterligare. Terrassdörren visar vägen till balkongens härliga miljö mot innergården om ca 9 kvm.

Kök:

Kök med bra förvaring bakom vita luckor med rostfria handtag som möter vitt blankt kakel ovanför den ljusgråa betongmönstrade bänkskivan. Maskinpark består av induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, rostfri kyl/frys, fläkt, integrerad diskmaskin samt fläkt.

Badrum:

På vänster sida nås hemmets stilrena och helkaklade badrum. Stora vita väggplattor och ett grått kvadratiskt klinkergolv ger en harmonisk grund. Badrummet är utrustat med dusch med vikdörr i klarglas, handfat med kommod, spegel, wc, kombimaskin samt förberett för handdukstork.

Sovrum:

Intill badrummet ligger det tilltagna sovrummet placerat. Ett stort fönster släpper in ljuset i rummet.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

6-1204

Andel i förening:

1.126 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Malmö Kolsyran 2

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2022

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Energideklaration:

Utförd: Ej utförd

Förening

Namn:

Brf Glöda

Organisationsnummer:

769639-7814

Allmänt om föreningen:

Brf Glöda på Limhamns Sjöstad. I föreningen finns 75 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Till föreningen hör adresserna Kolsyregatan 5A-B & Fernissagatan 7 & 9.

Föreningen köpte marken 2021 (äger marken).

Föreningen har en gemensam innergård, cykel- och markparkering, miljörum, rullstol- och barnvagnsrum samt styrelserum/gemensamhetslokal.

Parkering/garage:

Föreningen har 45 parkeringsplatser i garage som kan hyras till en kostnad om 950 kr/månad och 7 parkeringsplatser utomhus som kan hyras till en kostnad om 600 kr/månad. Det finns även en bilpool som medlemmarna kan nyttja mot en månadsavgift.

Renoveringar:

Inga renoveringar utförda då bostäderna är nyproducerade.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Allmänt om lägenheten

Till lägenheten disponeras ett lägenhetsförråd.

Föreningens ekonomiska förvaltare har uppgett följande andelstal:
Bostadsrättsandel: 1,126 %
Inga vidare specifikationer har angivits.

Följande obligatoriska tillägg tillkommer till månadsavgiften:
Tv och bredband om 122 kr/månad.
Total avgift inkl. bredband och tv blir 4043 kr/månad.

Omgivning

Allmänt om området:

Limhamns Sjöstad är ett nytt och växande område med radhus och flerfamiljshus. I Limhamns livfulla centrum finns det mesta du behöver i vardagen, som mysiga butiker, livsmedel, apotek, vårdcentral, gym samt flera restauranger och caféer, några måsten är "Mastio" och fiket "Kaka på kaka". Kort och gott något som måste upplevas på plats.

Här finns Glasbruksskolan som är en grundskola f-6 som slog upp portarna i september 2016. Limhamnsskolan är en ny skola som preliminärt kommer att öppna läsåret 2023/2024. Skolan är planerad för fem parallella klasser i årskurs 7-9.

Läget är magiskt och erbjuder promenadavstånd till Limhamns centrum med all tänkbar service, som t.ex. Sibbarps Kallbadhus. På andra sidan av gräskullen vid Vaktgatan finner du den mysiga småbåtshamnen, Hylliekrokens golfbana, Limhamnsfältet och salta dopp på Ribban. Vill du hellre se vad city har att erbjuda tar buss nr 7 dig snabbt in till stadskärnan. Samtidigt tar vi oss snabbt och smidigt in till City med cykel eller bil. Gillar man att bo i ett expansivt område i pittoresk hamnmiljö, är detta platsen för dig!

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.