Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Limhamns Sjöstad
Formgatan 26
4 695 000 kr utgångspris
Avgift: 5 433 kr
inkl. uppvärmning av bostad, kallvatten samt tv och bredband men exklusive uppvärmning av tappvarmvatten och hushållsel. Varmvatten- och elförbrukning preliminärdebiteras, enligt schablon är denna beräknad att bli ca 600 kr för hushållsel och ca 250 kr för varmvatten.
Boarea: 101.5 m2
areakälla: ekonomisk plan
Rum: 4
Våning: 2 av 6
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Nyproducerad 4 rok i Brf Havsbrisen!

Med hiss från markplan väntar här ett enastående hem med ett genomgående ljusinsläpp och öppen planlösning mellan kök och generösa allrumskvadrat. Ekparkett samspelar med vitmålade släta väggar och vacker köksinteriör i grönt och snygg bänkskiva samt stänkskydd i beige kvartskomposit. Vidare finner vi två bra sovrum samt ett lyxigt master bedroom med goda förvaringsmöjligheter och egen access till badrummet. I bostaden finner vi två stilrent helkaklade badrum med dusch, varav det ena förser oss med egna tvättfaciliteter i form av tvättmaskin och torktumlare. Lägg därtill balkongen av vida kvadrat som båda förser oss med en härlig utsikt över hav och föreningens gård. Här bor du i ett område populärt för innovation och företagande med härliga grönområden som snart kommer utanför i direkt anknytning. Endast en promenad bort finner vi Limhamns centrum med dess stora serviceutbud av butiker, restauranger och caféer. Vill vi in till Malmö city tar vi oss enkelt dit med cykel eller buss. Tillfälle!

På grund av att lägenheten är under byggnation kan inte fysiska visningar ordnas. Vid önskemål finns säljarens privata bilder från byggvisning. Tillträde möjligt i december 2022. Kontakta Lisa Ivarsson på 0733 92 74 26 eller lisa.ivarsson@vaningen.se för mer information.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Lisa Ivarsson
0733-92 74 26 lisa.ivarsson@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Vi kommer in genom hallen och möts av ekparkett och vitmålade väggar vilket är genomgående för hela lägenheten. Fina tillval har gjorts i form av skjutdörrar till rymlig garderob i spegel samt mjukstängande dörrar. God förvaring finns i denna generösa garderob men möjlighet till extra möblemang kan sättas in om så önskas. Från hallen når vi bostadens två första sovrum samt badrum och vidare in i vardagsrum och kök.

Sovrum 1-2:

De två första sovrummen når vi till höger om entrén. Lagom stora rum som passar perfekt till barn- och gästrum eller kontor om så önskas. Båda rummen har fönster mot föreningens gård.

Badrum 1:

Bostadens första och stora badrum har fantastiskt tillval i grå terrasso på golvet samt stående vitt kakel på väggarna. Vi har även påkostad tvättmaskin och torktumlare, samt spotlights i taket, stor rund spegel med belysning, duschväggar i glas med inbyggd förvaringspile, takdusch och väggskåp i grått ovan arbetsyta, samtliga är tillval. Under spegeln matchas också detta snyggt med en grå kommod.

Vardagsrum:

Vidare in i vardagsrummet har vi fina ytor att umgås på med öppen planlösning till köket, men ändå uppdelat i naturligt två avdelningar. Från vardagsrumsdelen har vi även access till bostadens fina balkong med vy över vatten och föreningens gård.

Kök:

I köksavdelningen möts vi av ett fantastiskt stilrent kök. Köksluckorna går i grön ton, med en fin bänkskiva och stänkskydd i beige kvartskomposit och på underskåpen har vi rostfria handtag som matchas med en hög kran i diskhon ovan nämnt är tillval. På överskåpen har har vi push to open samt diskho, kyl och frys i rostfritt. Maskinparken är tillvald med induktionshäll (70 cm), inbyggd ugn och mikro samt integrerad diskmaskin. Köket ger en härlig öppen yta med plats för stort matbord och en fransk balkong för bra ljusinsläpp.

Master bedroom:

Från köket når vi master bedroom. Vi har ypperlig förvaring i generös garderob med även här tillvalda spegeldörrar med mjukstängning samt förvaring i form av fyra stycken meshkorgar. Från masterbedroom har vi även ett lyxigt extra badrum.

Badrum 2:

Bostadens andra badrum har samma genomgående inredning med grå terrasso på golvet och stående vitt kakel på väggarna. Här har något andra tillval gjorts med spegelskåp, en fast duschvägg med förvaring, spotlights i taket och takdusch. Vi ser även genomgående samma grå kommod och blandare som i det första badrummet.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Tidigast 7 december 2022.

Lägenhetsnummer förening:

C1103

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Sandformen 1

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2022-23

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Energideklaration:

Utförd: Ej vald

Förening

Namn:

Brf Havsbrynet

Organisationsnummer:

769638-7088

Allmänt om föreningen:

Brf Havsbrynet registrerades hos Bolagsverket den 12 maj 2020. Genom nybyggnation har föreningen uppfört tre byggnader med 5-9 våningsplan med 148 bostadsrättslägenheter 1–5 rum och kök, i storlekarna 34-166 kvm och 1 lokal i flerbostadshus på fastigheten Sandformen 1 i Malmö kommun. Byggnaderna har adresserna Formgatan 24-30 och Packhusgatan 25-29 samt 31 A-B. Planerad verksamhet i lokalen är butik eller kontor. Nyproduktionsprojektet är genom Skanska.

Upplåtelse sker under perioden juni 2022 - januari 2023. Inflyttning beräknas ske december 2022 - juli 2023.

Det finns cykelställ på innergård och i anslutning till trapphusentréerna samt cykelförråd och barnvagnsrum samt lägenhetsförråd i källare och bilgarage under mark. Innergårdarna har belysning, bänkar och bord. Miljörum finns på gården. Det finns en gemensam lokal som bostadsrättsföreningen själv bestämmer hur och till vad den ska användas. I föreningen finns en övernattningslägenhet.

Årsavgift för uppvärmning av tappvarmvatten samt årsavgift för hushållsel preliminärdebiteras. Avräkningen sker däremot mot verklig förbrukning. Beslut kan komma att fattas att istället debitera årsavgift för uppvärmning av tappvarmvatten och hushållsel i efterskott mot verklig förbrukning.

Årsavgift för uppvärmning av tappvatten debiteras med 125 kr, 200 kr eller 250 kr per månad inkl. moms beroende på lägenhetens storlek. Retroaktiv reglering med anledning av faktisk förbrukning kommer att ske.

Årsavgift för hushållsel debiteras med 250 kr, 450 kr eller 600 kr per månad inkl. moms beroende på lägenhetens storlek. Retroaktiv reglering med anledning av faktisk förbrukning kommer att ske.

Parkering/garage:

82 parkeringsplatser i garage. Av de 82 platserna är 14 avsedda för elbilar, 3 avsedda för HCP och 3 avsedda för bilpool. Kostnaden för garageplats är 1 100 kr. Samtliga boende får ett 10-årigt medlemskap i eldriven bil- och lådcykelpool via OurGreenCar. Ytterligare 30 parkeringsplatser finns att tillgå via parkeringsavtal. Dessa parkeringarna finns inte på fastigheten, avtalet löper i 25 år.

Bredband/TV:

TV och bredband är gruppanslutet om en kostnad på 150 kr/månaden. Kostnad för eventuell TV utöver basutbud, eventuell fast avgift och samtalsavgifter för telefoni tillkommer och betalas av bostadsrättshavaren direkt till respektive leverantör.

Ekonomi:

Enligt kostnadskalkylen kommer årsavgifterna och hyrorna att höjas med 2% per år.

Allmänt om lägenheten

Andelstal (%): 0,869

Andelstalet är inhämtade från föreningens ekonomiska plan. Det går inte att specificera hur andelstalet är uträknat.

Samtliga lägenheter har förråd i källaren. Storleken på förrådet varierar beroende på storleken på din lägenhet.

I avgiften ingår uppvärmning av bostad, kallvatten samt grundutbudet för TV och bredband. Varmvatten- och elförbrukning preliminärdebiteras, enligt schablon är denna beräknad att bli ca 600 kr för hushållsel och 250 kr för varmvatten. Avräkning sker därefter mot verklig förbrukning. Beslut kan komma att fattas att istället debitera årsavgift för varmvatten och hushållsel i efterskott mot verklig förbrukning.

Energideklaration är ej utförd då fastighetens mätvärden, som kan vara nödvändiga vid upprättandet av energideklarationen ej finns tillgängliga vid denna tidpunkt.

Omgivning

Allmänt om området:

Limhamns Sjöstad är ett nytt och växande område med radhus och flerfamiljshus. I Limhamns livfulla centrum finns det mesta du behöver i vardagen, som mysiga butiker, livsmedel, apotek, vårdcentral, gym samt flera restauranger och caféer, några måsten är "Mastio" och fiket "Kaka på kaka". Kort och gott något som måste upplevas på plats.

Här finns Glasbruksskolan som är en grundskola f-6 som slog upp portarna i september 2016. Limhamnsskolan är en ny skola som preliminärt kommer att öppna läsåret 2023/2024. Skolan är planerad för fem parallella klasser i årskurs 7-9.

Läget är magiskt och erbjuder promenadavstånd till Limhamns centrum med all tänkbar service, som t.ex. Sibbarps Kallbadhus. På andra sidan av gräskullen vid Vaktgatan finner du den mysiga småbåtshamnen, Hylliekrokens golfbana, Limhamnsfältet och salta dopp på Ribban. Vill du hellre se vad city har att erbjuda tar buss nr 7 dig snabbt in till stadskärnan. Samtidigt tar vi oss snabbt och smidigt in till City med cykel eller bil. Gillar man att bo i ett expansivt område i pittoresk hamnmiljö, är detta platsen för dig!

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.