Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Malmö, Limhamns Sjöstad
Formgatan 26
Boarea: 101.5 m2
areakälla: ekonomisk plan
Rum: 4
Våning: 2 av 6
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Nyproducerad 4 rok i Brf Havsbrisen!

Med hiss från markplan väntar här ett enastående hem med ett genomgående ljusinsläpp och öppen planlösning mellan kök och generösa allrumskvadrat. Ekparkett samspelar med vitmålade släta väggar och vacker köksinteriör i grönt och snygg bänkskiva samt stänkskydd i beige kvartskomposit. Vidare finner vi två bra sovrum samt ett lyxigt master bedroom med goda förvaringsmöjligheter och egen access till badrummet. I bostaden finner vi två stilrent helkaklade badrum med dusch, varav det ena förser oss med egna tvättfaciliteter i form av tvättmaskin och torktumlare. Lägg därtill balkongen av vida kvadrat som båda förser oss med en härlig utsikt över hav och föreningens gård. Här bor du i ett område populärt för innovation och företagande med härliga grönområden som snart kommer utanför i direkt anknytning. Endast en promenad bort finner vi Limhamns centrum med dess stora serviceutbud av butiker, restauranger och caféer. Vill vi in till Malmö city tar vi oss enkelt dit med cykel eller buss. Tillfälle!

På grund av att lägenheten är under byggnation kan inte fysiska visningar ordnas. Vid önskemål finns säljarens privata bilder från byggvisning. Tillträde möjligt i december 2022. Kontakta Lisa Ivarsson på 0733 92 74 26 eller lisa.ivarsson@vaningen.se för mer information.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.