Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Limhamn
Limhamnsgårdens Allé 61
2 595 000 kr utgångspris
Avgift: 3 853 kr
inkl. värme och kallvatten.
Boarea: 62 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 1 av 5
Hiss: Ja
Uteplats: Ja
 

Nyproducerad 2:a invid natursköna omgivningar!

Nu finns chansen att förvärva denna nyproducerad 2:a om 62 kvm med underbar uteplats vid Kalkbrottet! Här erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger möjligheter till härligt socialt umgänge, sovrum i bra storlek och helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Förutom detta bjuder lägenheten på ett fint ljusinsläpp, stilrena materialval, tilltagen takhöjd om cirka 3 meter och bra förvaringsmöjligheter. Här bor man i natursköna omgivningar invid kalkbrottet och vackra promenadstråk. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Johan Dahlgren
0704-22 90 41 johan.dahlgren@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Bekvämt belägen på första våningen välkomnas vi in till trevlig hallmiljö och vi slås direkt av den tilltagna takhöjden om nästan 3 meter. Hallen är rymlig och erbjuder bra förvarings- och avhängningsmöjligheter i garderober. På golvet ligger parkett och väggarna är målade i vitt.

Vardagsrum:

Vardagsrummet är placerat i öppen planlösning med köket vilket skapar en väl tilltagen yta och här finns plats att möblera en större soffgrupp, matborsmöblemang för minst 4 personer och diverse andra möbler efter önskemål. På golvet ligger parkett och väggarna är målade i grönt. Ljuset strömmar in ifrån fönster i två väderstreck och härifrån når vi uteplatsen om cirka 9 kvm med plats för valfritt möblemang och som bjuder på fin morgon- och förmiddagssol.

Kök:

Köket från Vedum är i stilrent utförande med vita skåpsluckor med svarta handtag nertill och med push funktion på högskåpen som samspelar fint med den ljusgråa bänkskivan i laminat och kakel i vitt ovanför. Maskinparken består av kombinerad kyl och frys, inbyggnadsugn- och mikrovågsugn, spishäll, fläkt och integrerad diskmaskin. Köksavdelningen bjuder på suveräna arbetsytor samt utmärkta förvaringsutrymmen och inspirerar till att skapa härliga måltider. På golvet ligger parkett och väggarna är målade i grönt.

Sovrum:

Våningens sovrum är i bra storlek och här finns plats för möblering av dubbelsäng och mer därtill. Ypperliga förvaringsmöjligheter får vi i en rymlig skjutdörrsgarderob. På golvet ligger parkett och väggarna är målade i greige.

Badrum:

Helkaklat badrum med grå klinker och vitt kakel. Här är inrett med wc, handfat med kommod, spegel, handdukstork och dusch. Badrummet är också bekvämt inrett med en torktumlare och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och vägghängda skåp för förvaring ovanför.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

31004

Lägenhetsnummer register:

1004

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Hattsnäckan 1

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2021

Uppvärmning:

Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)

Ventilation:

F med återvinning

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 63 kWh/m²/år
Energiklass: D
Primärenergital: 80 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2021-10-28

Förening

Namn:

Brf Kalkbrottet på Limhamn

Organisationsnummer:

769637-7386

E-post adress:

styrelsenkalkbrottetpalimhamn@gmail.com

Allmänt om föreningen:

Brf Kalkbrottet på Limhamn är en äkta bostadsförening. Föreningen består av två flerbostadshus i tre till fem våningar med totalt 49 bostadsrättslägenheter och 12 radhuslägenheter. Föreningens hus är uppförda av JM som även sköter den ekonomiska och tekniska förvällningen.

Gemensamma utrymmen:
Gemensam innergård med boulbana, lekyta till barnen samt pergola med sittmöbler.
Cykelparkering finns på gården under skärmtak samt i ett cykelrum i källaren.
Miljöhus finns på gården.
Lägenhetsförråd finns i källaren och radhusens förråd finns på tomten.

Äger föreningen marken:

Ja

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen disponerar över 66 parkeringsplatser, varav 45 i garage och 8 av platserna är försedda med laddstolpar för elbilar och 3 MC-platser.

Bredband/TV:

Föreningen är ansluten till Telia Triple-play, kanalpaket lagom, bredband 100/100 Mbits, och IP-telefoni. Ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/månad tillkommer till månadsavgiften.

Renoveringar:

Huset stod klart 2021 och slutbesiktning av förenings fastighet har skett i februari 2022.

Tillåter föreningen delat ägande:

Föreningen godkänner delat ägande mellan förälder och barn, där den som ska bo där ska äga minst 10%.

Ekonomi:

Föreningen tar ut följande avgifter av bostadsrättshavaren i samband med överlåtelsen:
Överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp.
Pantsättningsavgift om 1 % av årets prisbasbelopp.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Föreningen har gemensam el och man debiteras utefter förbrukning.

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Föreningens ekonomiska förvaltare har uppgett följande andelstal:
Andelstal: 1,34%
Inga vidare specifikationer har angivits.

Till avgiften tillkommer följande obligatoriska tillägg:
Telia Tripel Play: 220 kr/månad
Varmvatten: Debiteras utefter förbrukning.
El: Debiteras utefter förbrukning.

I energideklarationer upprättade efter 1 januari 2019 anges energiprestanda baserad på byggnadens primärenergianvändning (energiprestanda, primärenergital). Tidigare energiprestanda beskrivs nu som specifik energianvändning.

Omgivning

Allmänt om området:

Limhamn är ett populärt område med massor av små mysiga butiker och restauranger i en havsnära och stämningsfull miljö. Dessutom är fördelen att det finns bra kommunikationer till att enkelt ta sig in till centrala Malmö. Ett lugnt och tryggt område med blandad befolkning bestående av både ungdomar, barnfamiljer och äldre.

Här finns attraktioner som Hylliekrokens golfbana, restauranger, dagligvarubutiker och mycket mer. Här finns även Limhamns småbåtshamn med en trevlig restaurang.

Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter. Nuvarande Limhamn bebyggdes vid 1800-talets början. Först 1825 började man fiska, 1850 byggdes en skola. Fiskeläget Limhamn förvandlades under 1800-talets slut till ett betydande industri- och gruvsamhälle. 27 augusti 1886 inrättades Limhamns municipalsamhälle. År 1889 tillkom Malmö-Limhamns järnväg (MLJ, i folkmun kallad "Sillabanan"), och samma år startade Skånska Cement AB en fabrik i Limhamn. En stadsplan som lades ut för Limhamn 1888 stadgade att kvarteren skulle byggas efter ett rutnätsmönster enligt samtida stadsplaneringsmodell, men att större delen av husen skulle vara gathus. R.F. Berg var under denna tid mycket drivande personlighet inom egnahemsrörelsen som började växa fram vid denna tid, och syftet var att varje fiskare eller arbetare skulle kunna äga sin egen bostad.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.