Visningar. Boka tid här
Tempo i Kristianstad
1 345 000 kr
Avgift: 2 698 kr
Inkl. värme och vatten
Boarea: 42.5 m2
Rum: 2
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Tempo i Kristianstad

Nu händer det strax saker på det tidigare Tempotorget i Kristianstad. På verkligt fint cityläge och granne med trevliga Östermalm och Utanverken planeras det för nyproducerade bostadsrätter med både berikande balkongliv och utsikt, lite utöver det vanliga.

Här bor man nära innersta centrumkärnan med både affärer, kultur samt kulinariska upplevelser i grannkvarteren. Med närheten till kommunikationer och nya Willys Hemma som egen granne blir vardagsbestyren så mycket enklare.

Var med och ta chansen till en nyproducerad lägenhet mitt i stadens hjärta. Här erbjuds en variation av boendestorlekar. Allt från mindre tvåor till större treor för olika skeden av livet samt ett par exceptionella bostäder med extra fina vyer som är något utöver det vanliga.

Inom kvarteret finner vi härliga grönytor som inbjuder till umgänge .

Här bor man med hiss direkt från markplan och möjlighet att hyra garageplats när man tecknar sig för en av de blivande bostadsrätterna.

Anmäl ditt intresse redan nu!

Ansvarig mäklare.

Nybyggt, Reg. fastighetsmäklare Lisa Samuelsson
0766-40 29 80 lisa.samuelsson@vaningen.se
Tempo i Kristianstad
Bostadsrätter: 94st 1 - 5 rum
Nu händer det strax saker på det tidigare Tempotorget i Kristianstad. På verkligt fint cityläge och granne med trevliga Östermalm och Utanverken planeras det för nyproducerade bostadsrätter med både berikande balkongliv och utsikt, lite utöver det vanliga. Här bor man nära innersta centrumkärnan med både affärer, kultur samt kulinariska upplevelser i grannkvarteren. Med närheten till kommunikationer och nya Willys Hemma som egen granne blir vardagsbestyren så mycket enklare. Var med och ta chansen till en nyproducerad lägenhet mitt i stadens hjärta. Här erbjuds en variation av boendestorlekar. Allt från mindre tvåor till större treor för olika skeden av livet samt ett par exceptionella bostäder med extra fina vyer som är något utöver det vanliga. Inom kvarteret finner vi härliga grönytor som inbjuder till umgänge. Här bor man med hiss direkt från markplan och möjlighet att hyra garageplats när man tecknar sig för en av de blivande bostadsrätterna. Vi bokar gärna ett personligt möte för att prata mer om projektet. Anmält ditt intresse redan idag!
Brinova

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

2

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

A1304

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Energideklaration:

Utförd: Ej vald

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.