Objektet är sålt.
Slutpris: 2 650 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Vellinge, Höllviken
Kyrkvägen 2C
Boarea: 65.4 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 2
Våning: 2 av 2
Hiss: Ja Hiss som går från markplan till loftgång
Balkong: Ja
 

Trevlig tvåa med söderbalkong

På kanonläge i attraktiva Höllviken med direkt närhet till såväl fritidsanläggningar och skolverksamhet som till Toppengallerian och goda kommunikationer, kan vi med glädje nu presentera denna fenomenala tvåa.

Hallen bjuder in med ljust laminatgolv som möter väggar tonade i vitt. Direkt in till vänster finns gott om plats för att hänga av sig eller plats för en förvaringsmöbel.

På höger hand nås köket där ni har gott om arbetsytor och även plats för middagsbord för mer vardagliga middagar eller för frukosten.
Längre in i lägenheten finner ni ett generöst tilltaget badrum där ni sköter de vardagliga bestyren. Mittemot badrummet finns en rymlig klädkammare för förvaring.

Längst in i den genomgående lägenheten finner ni ett behagligt sovrum med fin yta där ni får plats med både dubbelsäng och annat möblemang om så önskas. Vägg i vägg med sovrummet finner ni sällskapsrummet med gott om plats för både soffgrupp och middagsbord för flera vänner. Det trivsamma ljusflödet förstärks av glasinfattad balkongdörr som leder ut till våningens trumfkort, en söderbalkong, perfekt för ljumma kvällar i goda vänners lag.

Osedvanligt bra helt enkelt, varmt välkomna på visning!
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.