Objektet är sålt.
Slutpris: 3 925 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Vellinge, Höllviken
Kyrkvägen 2D
Boarea: 69.9 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 2
Våning: 2 av 2
Hiss: Ja Hiss som går från markplan till loftgång
Balkong: Ja
 

Trevlig tvåa med inglasad balkong

På kanonläge i attraktiva Höllviken med direkt närhet till såväl fritidsanläggningar och skolverksamhet som till Toppengallerian och goda kommunikationer, kan vi med glädje nu presentera denna fenomenala tvåa. Med ljuvlig köksmiljö i lyckosam semiöppen planlösning med sällskapsrummet, ett generöst tilltaget badrum och ett behagligt sovrum med fin yta som tillsammans med oemotståndlig inglasad balkong förgyller ett boende utöver det vanliga.

Hallen bjuder in med det snygga klinkergolvet som möter väggar tonade i vitt. Klinkergolvet övergår strax i det för våningen genomgående laminatgolvet som inger en härlig känsla.

På vänster hand nås det rofyllda sovrummet, som bjuder på bekväma mått med plats för både dubbelsäng och annat möblemang om så önskas.
På höger hand når ni istället badrummet där ni sköter de vardagliga bestyren.

Vidare in finner ni en rymlig klädkammare för förvaring. Ni finner även ett extra utrymme som kan nyttjas som exempelvis kontor eller om ni önskar ha en liten läshörna.

Längre in i lägenheten finns det smakfulla och väldisponerade sällskapsrummet med gott om plats för både soffgrupp och middagsbord för flera vänner. Det trivsamma ljusflödet förstärks av glasinfattad balkongdörr som leder ut till våningens trumfkort, en inglasad söderbalkong, perfekt för ljumma kvällar i goda vänners lag.

Från vardagsrummet når ni det tilltagna köket via en en semiöppnad planlösning. I köket har ni gott om arbetsytor och även plats för middagsbord för med vardagliga middagar eller för frukosten.

Osedvanligt bra helt enkelt, varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Alexander Nilsson
0704-15 20 90 alexander.nilsson@vaningen.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.