Vellinge, Höllviken
Hästängsvägen 2
5 100 000 kr som utgångspris
Avgift: 6 443 kr
inkl värme och kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg för TV/bredband tillkommer om 270:-/månad. Kostnad för individuellt förbrukat varmvatten och el tillkommer.
Boarea: 92 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 4
Våning: 4 av 4
Hiss: Ja Hiss från markplan.
Balkong: Ja
 

Påkostad nyproduktion högst upp med havsutsikt.

På suveränt hörnläge högst upp på fjärde våningen presenterar vi med glädje denna eleganta bostad, där ledorden är strålande ljus och härlig volym. Flertalet fönster i två väderstreck ackompanjeras av angenäm takhöjd om drygt 2.70 meter, liksom av öppen planlösning mellan smakfull köksinteriör från Vedum och generöst tilltagna vardagsrumskvadrat med access till njutbar balkong med havsutsikt. Addera därtill tre rejäla sovrum och två stilfullt helkaklade badrum, varav ett med egna tvättmöjligheter med både tvättmaskin och torktumlare för högsta komfort. Här bor du modernt och bekvämt med hiss från markplan och möjlighet till garanterad parkeringsplats, allt nära utmärkta kommunikationer, allehanda närservice och underbar natur.

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Alexander Nilsson
0704-15 20 90 alexander.nilsson@croisette.se

Visningar.

Torsdag 8 Juni
17:30 - 18:00
Bokad visning! Boka via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
Anmäl mig
Söndag 11 Juni
12:00 - 12:30
Bokad visning! Boka via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen bjuder in med en tidlös kombination av trestavsparkett i vitlaserad ek tillsammans med klassiskt vitmålade vägar, vilket är ett tema som genomsyrar hela bostaden och skapar en fin sammanhängande känsla. En rejäl garderob bakom smidiga skjutdörrar i spegelglas tar bekvämt hand om förvaringen av ytterkläderna. Hela lägenheten är utrustad med elektriska rullgardiner från luxaflex.

Sovrum:

Ett sovrum lagom för enkelsäng är beläget direkt till höger.

Sovrum:

Näst på tur står mastersovrummet, som med lätthet inrymmer dubbelsäng och tillhörande möblemang. En hel sida är försedd med skjutdörrsgarderober vilket optimerar förvaringen av säsongernas alla plagg. Därtill lockar ett härligt ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck.

Badrum:

Mitt emot finns ett stilrent helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är välutrustat med badkar, handfat med vit kommod, spegel med belysning, wc samt golvvärme. Här finns även infällda takspotlights och både tvättmaskin och torktumlare med vit laminatbänk och vita väggskåp ovanför.

Badrum:

Vägg i vägg återfinns ytterligare ett snyggt helkaklat badrum i samma färgsättning som det tidigare. Här finns dusch bakom vikbar glasdörr, spegel med belysning, handfat med vit kommod, infällda takspotlights samt wc.

Sovrum:

Också det tredje sovrummet är av god storlek, med fint ljusinsläpp genom fönster och flexibla möbleringsmöjligheter. Detta rum används idag som kontor.

Kök:

Rakt fram inviterar kök och vardagsrum i luftig, öppen planlösning. Köket signeras Vedum och stoltserar med utmärkt förvaring bakom vita, släta luckor. Den maskinella utrustningen från Siemens består av integrerad dubbel kyl/frys, integrerad diskmaskin, mikro, integrerad fläkt, ugn samt spishäll. Ovanför arbetsbänken i grå kompositsten pryds väggen av vitt stående kakel.

Vardagsrum:

Hela köks- och vardagsrumsmiljön är strålande ljus tack vare flertalet fönster i två väderstreck, liksom ljusbringande terrassdörr som förstås leder ut till balkongen som är suveränt vänd mot havet och med sol från lunchtid till kvällen. Rummets generositet möjliggör möblering med såväl soffgrupp som middagsbord, som med fördel placeras närmst köket där fönstren är direkt vända mot Öresunds glittrande vatten.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.