Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Vellinge, Höllviken
Hästängsvägen 4
4 295 000 kr som utgångspris
Avgift: 4 034 kr
inkl värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg för Triple play tillkommer om 220 kr/månad. Varmvatten debiteras separat efter faktisk förbrukning (112,30 kr/m3).
Boarea: 76 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 2 av 3
Hiss: Ja Hiss från markplan.
Balkong: Ja
 

Nybyggd trerummare på hörna med havsnära läge i attraktiva Höllviken.

Nu erbjuds enastående tillfälle att förvärva denna välplanerade trerummare belägen på en hörna med stor balkong på attraktivt läge med hög kvalitet på både inredning och utförande. Lägenheten finner man på andra våningen med hiss från markplan i föreningens trevåningshus. Hela bostaden andas rymd och ljus med sin öppna planlösning och sitt ypperliga hörnläge där fönster i två väderstreck bjuder på härligt ljusinsläpp. Interiören erbjuder ett smakfullt inrett kök i öppen planlösning med vardagsrummet därifrån man når den rymliga balkongen. Lägg därtill två utmärkta sovrum, helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter samt bra förvaringsmöjligheter. Läget är oslagbart med närhet till vackert promenadstråk invid havet som bjuder på magiska solnedgångar och sköna bad och bara ett par minuter bort finns Toppengallerian, där alla bekvämligheter man efterfrågar finns såsom apotek, bio, systembolaget, mataffär och klädesaffärer. Vidare finns utmärkta bussförbindelser till både Hyllie och Malmö C. Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Alexander Nilsson
0704-15 20 90 alexander.nilsson@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Inbjudande hall med stilsäker ribbvägg, snyggt golv i vit ekparkett och väggar målade i färgen Sand. Här erbjuds plats för avhängning av ytterkläderna samt förvaring i skjutdörrsgarderob med spegel.

Kök:

Ljust och smakfullt kök från Vedum med bra förvaring gömd bakom de vita luckorna och snygg bänkskiva. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl och frys, inbyggd ugn, induktionshäll, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin och fläkt. Alla vitvaror är från Siemens förutom fläkten som är från Franke. Vid ljusbringande fönster erbjuds utmärkt plats för matbord med tillhörande stolar.

Vardagsrum:

I öppen planlösning med köket finns vardagsrummet där det med lätthet inryms soffgrupp med tillhörande fåtöljer. På golvet ligger vit ekparkett i samspel med ljusa väggar målade i färgen Sand, och det bjuds på ett underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck och helglasad balkongdörr ut mot den njutbara balkongen.

Sovrum:

Hemmets största sovrum nyttjas med fördel som mastersovrum, och möbleras enkelt med både dubbelsäng och tillhörande möblemang. Förvaring erbjuds i rymlig walk-in closet. På golvet ligger enhetlig, parkett i 3-stav som harmoniseras av väggar i grön fin nyans, Lagerblad.

Sovrum:

Det andra sovrummet bjuder in med vit ekparkett i 3-stav och gröna väggar och passar utmärkt att använda som barnrum eller kontor. Här inryms både säng och skrivbord.

Badrum:

Helkaklat badrum med infällda spotlights i tak, där grå klinker ackompanjeras med kaklade väggar i vitt. Välutrustat med golvvärme, handfat med vit kommod, toalett, rund spegel med belysning och takdusch med vikbara duschväggar i klarglas. Här finns även tvättmaskin och torktumlare side by side från Siemens med bänkskiva ovanför och praktiskt förvaring erbjuds i överskåp med vita luckor. Inredningen är från Svedberg.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Lägenhetsnummer förening:

61101

Lägenhetsnummer register:

1101

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2021

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 62 kWh/m²/år
Energiklass: E
Primärenergital: 126 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2022-04-15

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

2st

Förening

Namn:

BRF Strandhusen i Höllviken

Organisationsnummer:

769636-2024

Allmänt om föreningen:

Föreningen består av flerbostadshus i tre till fem våningar med totalt 87 bostadsrättslägenheter.

I fastigheten finns övernattningsrum som medlemmarna kan hyra för 250 kr/natt. I fastigheten finns även barnvagnsförråd.
Gemensam utemiljö med grill, utemöbler och lekplats.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg-Hansa.
Föreningen har avtal med JM@Home AB för ekonomisk förvaltning.

Äger föreningen marken:

Ja

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen har fler parkeringsplatser än lägenheter och alla lägenheter är garanterade minst en vanlig parkeringsplats. Utbud av elbilsplatser och handikapplatser är dock begränsade med låsta plaster, kösystem tillämpas. Pris för parkering är 400 kr/månad för vanlig och HCP. Laddstolpe kostar 600 kr/månad+3 kr/kWh.
Det finns 133 st p-platser varav, 6 är HCP, 20 är elbil och 16 är gästparkeringar.

Bredband/TV:

Triple play finns i lägenheterna och en obligatorisk tillägg tillkommer månadsavgiften om 220 kr/månad. Abonnemang och telefonadapter som möjliggör upp till fyra telefoner på samma nummer. Internet 1000/1000 mbit. TV-paket Lagom.

Renoveringar:

Det pågår ett utredningsarbete i föreningen för inglasning av balkong och uteplats. Inglasningen kommer vara frivillig och bekostas av lägenhetsinnehavaren.

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja

Ekonomi:

Månadsavgifterna kommer att höjas med 21% den 1/1-23.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp (ca 1208 kr) vilket betalas av köparen samt en pantsättningsavgift om 1% av årets prisbasbelopp (ca 483 kr) vilket betalas av pantsättaren.

Föreningen har avtal med JM@Home AB för ekonomisk förvaltning.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad från berörd förening 2022-11-18. Spekulanter uppmanas att kontrollera informationen med representant ur styrelsen före ett köp. Besök gärna föreningens hemsida https://strandhusen.smartbrf.se/.

Allmänt om lägenheten

Lägenheten disponerar ett förråd.

Obligatoriskt tillägg för Triple play tillkommer om 220 kr/månad. Varmvatten debiteras separat efter faktisk förbrukning (112,30 kr/m3).

Föreningen ekonomiska förvaltare JM@home har angivet andelstal 1,12%. Andel i föreningen och andel av årsavgift är inte specificerat.

Omgivning

Allmänt om området:

Höllviken är beläget i Vellinge kommun och är största tätort både yt- och befolkningsmässigt i kommunen. Höllviken består i huvudsak av villabebyggelse helt omgiven av charmig tallskog, i centrum med dess restauranger, pubar och handel har vi även en del lägenheter. I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge, och i väster mot tätorten Ljunghusen som tar vid på andra sidan kanalen. Falsterbokanalen är även det i sig ett känt riktmärke, här har vi även en hamn med båtplatser för den båt- samt havsintresserade. Hamnen har under de senare åren utvecklas med trevliga restauranger. I norr viken Höllviken, som är en del av Öresund, och i söder bukten Kämpingebukten, som är en del av Östersjön. Den kilometerlånga sandstranden som sträcker sig längs Kämpingebukten är en del av ett trettio hektar stort naturreservat. Kämpingestranden är väldigt populärt under varma sommardagar med sin vita sand och sitt klara vatten. Populärt att besöka för turister samt Malmös invånare för att komma bort från citypulsen. Förutom trevliga Falsterbovägen som är Höllvikens mysiga centrum så har man även ett köpcentrum i form av Toppengallerian. Du har livsmedelsbutiken Toppen som ingår i ICA-kedjan. I köpcentrumet finns biograf vid namn Biohuset, hamburgerrestaurang, apotek, flera klädaffärer, elektronikaffär, parfymeri, blomsterbutik och Systembolag. Höllviken är erkänt duktiga inom sport. Du har fotbollsföreningen BK Höllviken, Höllvikens innebandyförening, Kämpinge gymnastikförening. Andra sporter där intresset är stort är handboll, friidrott, hästridning. Du har utbud av både dagis, förskolor samt grundskolor i Höllviken. Du har tre grundskolor i form av Sandeplanskolan, Stora Hammars skola och Ängdalaskolan. Ljungenskolan i Ljunghusen tar också emot många elever från främst västra Höllviken. De fristående orterna Ljunghusen, Kämpinge, Rängs sand och Räng m.fl. mindre byar har under hela efterkrigstiden ingått i postadressen Höllviken.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.