Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Helsingborg, Stattena
Donationsgatan 29
1 925 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 391 kr
Inkl. värme / VA, obligatoriskt tillägg för bredband om 95 kr tillkommer.
Boarea: 67 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2.5
Våning: 1 av 4
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Generöst boende!

Varmt välkomna till populära och lugna Stattena, här presenterar vi nu en av de större 2:orna som sällan når marknaden. Bostaden disponerar ett enormt rymligt vardagsrum med god matplats i öppen planlösning mot köket, en härlig tv-avdelning med utgång till balkongen i härligt solläge samt privat sovrum. Vidare erbjuder bostaden ett fräscht badrum med kakel och klinker samt ordentlig förvaring genom garderobslösning. En skönt boende som erbjuder möjligheter att utveckla och förfina efter egna önskemål och drömmar. Hjärtligt välkomna att boka er privata visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Carl Brangmo
0737-45 37 04 carl.brangmo@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Allmän beskrivning:

Från trapphuset når vi en inbjudande entré med god förvaring genom generös garderobslösning. Bostaden öppnar upp sig på ett mycket smakfullt sätt. Under 2018 renoverades lägenheten och erbjuder idag en mycket trivsam öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök. Köket har goda arbetsytor och blir socialt mot matplatsen. Önskar du ett extra sovrum eller hemmakontor? Varför inte flytta ut köket och få det ytterligare inkluderat intill matplats och vardagsrum och frigör utrymme.

Genomgående parkettgolv från 2018 och delvis nyare vitvaror. Från vardagsrummet når vi den härliga balkongen i trivsamt solläge. Badrummet renoverades vid föreningens stambyte som slutfördes 2005. Fräscht utrymme med duschvägg i glas, kommod, wc-stol samt tvättmaskin.

Sovrummet går ljusa, lugna toner med gott om plats för dubbelsäng och möblemang, här erbjuds vidare integrerad gardrobslösning. Det är ett ytterst trivsamt boende för dig som önskar öppna ytor, soldyrkande balkong och närhet till stadens puls och havets brus. Välkomna!

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

0100

Lägenhetsnummer register:

1002

Andel i årsavgift:

0.76156 %

Andel i förening:

0.76156 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Uppvärmning:

Centralvärme

Övrigt:

Under 2009 skedde byte av källardörrar, postboxar, nya porttelefoner med möjlighet till kamera samt nyckelfritt låssystem med taggar. Föreningen har påbörjat arbetet med laddstolpar till el-bilar.

Energideklaration:

Utförd

Driftskostnader

Kommentar:

Hushållsel tillkommer

Förening

Namn:

HSB brf Nyponet i Helsingborg

Organisationsnummer:

743000-1144

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.